Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kacenka33

Enrique...34 :-*

já také přeju všchno nej....hodně zdraví,lásky...a to miminko *3* *14* a uvidíme se příští rok v Praze *14* *14* *14*
  • Všechno nejlepší

Všechno nej k 34.nám *9* *5*
  • humanic

Vše nej!

Já se také připojuji..všechno nejlepší..hodně zdraví,štěstí a aby se ti dařilo nadále jak se ti to dařilo doteď. *14*
  • jancap

.....

Milássku,a je to tady!Jses zase o rok starsi!!!Ale neboj,vypadas porad uchvatne a to se nezmeníí!!!!!!Preji Ti vsechno nejlepsi,hodne lásky,stesti,zdravy,spokojenosti.. .hodne uspechu v Tve kariere...ale v neposledni rade hodne penez *3* s kterymi se vdy lepe zije nez bez nich....ale prede vsim at Te ma Anicka porad rada...a Vas potomek at je zdravy a cily,stastny a spokojeny....a z tech debilnich paparazzi si nic nedelej...sou to sv--e(ale to vsichni vime) *3* *3* *1* *1* *1* *1* Miluju Te!!!
  • deniska-l

den D

tak a je to tady....ten velký den pro Enríska... *14* přeju ti k těm tvým 34. narozeninam jenom to nejlepšííí *15* hodně lásky, zdravíčka, hodně novych písniček a vyprodany koncerty....tvoje písničky sou maximálně super a doufám že takovy budou nadale...!takže to schrnu seš super a proto ti přeju hodně štěstíííčka!!!!! *14* *15* *15* *15* *15*
  • sonuska

vsetko naj

Enrique,prajem ti vsetko najlepsie k tvojim narodeninam,nech sa ti splní všetko,po čom túžiš:D::love you
  • Narozký

Připojuju se k příní ... Všechno NEJ :-*
  • Pre Enriqueho

mily nas enrique, dnes oslavujes svoje narodeniny a ja ti prajem len to najlepsie, vela stastia, zdravia, úspechov, vela fanusikov, vela dalsich super songov a skvelych koncertov. ostan taky aky si, skvely, krasny, uzasny, s dobrym srdieckom. milujem tvoj usmev, tvoje zmyselne oci, tvoj zmysel pre humor, to ako milujes svojich fanusikov, proste milujem na tebe vsetko. tvoje piesne mi vzdy zlepsia naladu. tak vsetko najlepsie kike a nech si s Annou stastny do konca zivota. HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!! I LOVE U!!!
  • Vše nej

Všechno nejlepší k narozeninám, hodně zdravíčka, štěstí, lásky ... no prostě všeho nej po čem toužíš...
  • přání

na nejsem na žádný lovebrief..tak vše nejlepší lásko mám tě mocinky ráda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit