-
koncert
N aofi stránkách ste si asi už všichni všimli..že jsou další termíny..tam přidali.A je to London nějak 11.června a potom Monte Carlo 2 krát..a my zase nic.to je tak nespravedlivý!! *9* -
-
Re: koncert
no já si myslím,že tím to asi bude končit,ne¨?kdyby byla v plánu česká republika,tak by asi logicky byla před nebo po slovensku ale bohužel není...no já už se s tím srovnala,ale stejně ho pořád miluji... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: koncert
to by fakt naštvalo!!!Doufám, že k nám taky přijede!! Naděje umírá posladní, takže je v to pevně doufám!! *3* *3* -
-
Re: Re: koncert
jj to je nespravedlivý...já také pevně doufám uý on začátku jeho turné že k nám také dorazí! *3* ale nevypadá na to že by se k nám nějak chystal... *8* *7* *9* *9* *9*
-
-
-
Enrique v hitparádě UK
ahojky sem koukala na jakejsi anglickej kanál v tv něco podobnýho jako mtv a byla tam oficiální hitparáda United Kingdom a náš Enrísek tam byl s Takin Back My Love a normálně, je až na 18.místě z dvaceti míst, ale aspoň, že je tam *3* a pak tam byla ještě jakási Airplay charts a to byla čtyřicítka a Enrique byl na 4.místě *3* *4* tak aspoň něco a poslouchaly jste dneska ráno Evropu 2 někdo náhodou? *14* *14* -
-
Re: Enrique v hitparádě UK
NN,já jsem neposlouchala co tam bylo? *4* -
-
Re: Re: Enrique v hitparádě UK
já bohužel taky ne, ale kámošky říkaly, že tam o něm něco říkaly jenomže oni si taky nic nepamatujou:-( ale to není nic neobyvyklého a taky něco o tom jak byl včera v Dva a Půl Chlapa a že jeho táta tedy Julio Iglesias je ve Španělsku a ješte kdesi něco jako u nás Karel Gott:-D neposlouchal náhodou někdo taky? já to buhužel ráno nestíhala a tak jsem to zrovna nezapla to mě štve *9* tak třeba eště něco z kámošek vytáhnu uvidíme... -
-
Re: Re: Re: Enrique v hitparádě UK
julio iglesias starší je ve španělsku něco jako bůh....jako karel gott u nás ale pro starší generace...i když já karla taky můžu!! *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: Re: Enrique v hitparádě UK
bohužel ne ale když mi pak kámoška řekla co tam bylo tak sem jí málem sežrala *1* *14* *14*
-
-
-
Dva a půl chlapa
Hrál tam takovýho hloupýho krasavce.myslíte že je takový i doopravdy? *1* Tak krasavec je určitě ale hloupej ne! Ale jeho otec je děvkař! *1* Doufám,že to nezdědil! *1* -
-
Re: Dva a půl chlapa
No, tak Enrique vypadá dobře i v reálu, ale hloupý rozhodně není!!! Stačí se jen zaposlouchat do jeho textů..........navíc to, jak se dokáže vcítit do svých fanoušků!!! A krasavcem bych ho vůbec nenazývala, protože to k hlupákům zavádí. K takovým, kteří nemají v hlavě nic jiného, než to, jak vypadají. Ale Enrique je naprostý opak, za jakékoli situace je sám sebou a na nic si nehraje!!! *13* -
-
Re: Re: Dva a půl chlapa
Hloupý určitě není..viděli ste new video??Mi přišlo na myspace.com na profil jeho odkaz..jak je Enri v letadle a ukazuje své kamarády atd. fakt pěkný! *1* A taky se mi na dnešek zdál krásný sen s Enrískem.Byla jsem na jeho koncertu,ale ten koncert byl tady a byla jsem v 1. řadě a on tam házel nějaké plyšové ovečky měl jich málo..ale jednu sem chytla i já *14* A potom šel k 1. řadě a ptal se,které jídlo nesmí chybět na žádné show..a zeptal se i mě.Já jsem nevěděla co odpovědět tak mi to trvalo dlouho a pak sem řekla špagety *1* *1* Potom byla malá přestávka,tak jsme šli ven..ale my jsme někam jeli s mamkou a já jsem zjistila,že se nedostanu na to pokračování koncíku pač ty vstupenky když odejdeš už neplatí..tak sem řvala a bulela..a potom mi ještě mamka stačila koupit nový lístek *1* *1* Tak jsem to dokoukala vklidu do konce..byla to vážně neskutečná show..jako opravdový koncerty i stejný písně tam byli! *14* *14* Jako 1. bylo Can You Hear Me? což je i v reálu jako 1. píseň na koncertě *3* Fakt krásný sen..úplně jako kdybych tam byla.Ale pak jsem se z toho vnoci probudila a zjsitila jsem,že to byl jen sen.tak sem byla smutná..chjo! *9* -
-
Re: Re: Re: Dva a půl chlapa
pěknej sen...určitě jsi měla moc krásný den.. *14* *1* *14* -
Re: Re: Re: Dva a půl chlapa
neboj tobě se to někdy užčitě splní *3* ty jsi byla na jeho koncertě někdy někde? -
-
Re: Re: Re: Re: Dva a půl chlapa
No,tak to doufám,já jsem ještě na žádném jeho koncertu nebyla *9* A tak móc chci aby přijel!! *3*
-
-
-
-
Re: Dva a půl chlapa
Vzhledem k tomu, jak dlouho už je s Annou, tak asi nezdědil *1* -
-
Re: Re: Dva a půl chlapa
nnn to prej nezdědil *15* díky bohu *14*
-
-
-
kráááásneeee
pozrite si toto !!!! -
-
Re: kráááásneeee
ups zabudla som adresu , heh sorry
http://www.youtube.com/watch ?v=_U1ClSlECGk
tu je *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: kráááásneeee
upe nádherné a jak byl roztomilý!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: kráááásneeee
Teda to je fakt nádherný...taky bych mu chtěla aspoň takto popřát!!! Musel to být skvělý zážitek...to přání, i celý tenhle koncert...ať už jsem v Bratislavě...už se nemůžu dočkat!!! *14* *14* *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: kráááásneeee
jj nádhera,no comment,já ho miluji!! *14* *14*
-
-
-
-
článok
minulý týždeň písali v jedných našich novinách, článok o enrim, o tom že nemá žiadne špeciálne požiadavky na koncert v Košiciach, a že je hrozne skromný. vraj chce len čerstvý zázvor, načo mu to bude, neviem. *4* ale čítala som to na nete, a článok sa nedal zväčšiť, tak či chce aj niečo iné, neviem, len toto sa mi podarilo rozlúštiť. -
-
Re: článok
Jo to o něm píšou často, že je skromný...tož to asi bude pravda...je to prostě zlatíčko!!! Takovýho muže mít doma, tak si ho neskutečně vážím!!! *3* *14* *14*
-
-
Dva a půl chlapa, narozeniny, soutěžení s Takin Back My Love
Ahojky dívaly jste se dneska na Dva a půl chlapa Enrískovi moc mu to tam slušelo:-)jak ostatně všude:-) ale dali mu podle mě v tý český verzi hlas kterej se k němu vůbec nehodil co myslíte? a nemohla sem přijít na Enrískovi narozeniny je mi to líto ale měla sem den před tím úraz s hlavou:-( takže ikdyž se zpožděním mu přeju všechno nej k narozeninám *3* *14* *14* *4* a estli chcete Enriqua někde podpořit tak můžete třeba tady http://lenulinka123.blog.cz/0905/4-kolo-somb je to soutež o nej písničku a já tam sem s Enriquem a Takin Back My Love je to 4.kolo tak dyžtak díky za hlasy:-) -
-
Re: Dva a půl chlapa, narozeniny, soutěžení s Takin Back My Love
Jo koukala sem...viděla sem to asi tak po padesátý, ale pořád mi to připadne strašně super...Enri je fakt hvězda!!! Je tam neskutečně sladkej...ještě sem se dneska musela podívat na HIMYM...tam je ještě sladší...prostě zlatíčko!!! *14* *14* *3* A s tou hlavou...je mi tě líto!!! *3* *9* *14* *14* -
-
Re: Re: Dva a půl chlapa, narozeniny, soutěžení s Takin Back My Love
ahojte, aj som ten diel videla a enrique je tam taky zlaty, najviac sa mi paci ako sa tam onho biju vsetky zeny :))) aj to ako povie ze jeho bratranec robi v sklade dreva a " víc vám nepovím" a potom sa tak zlato usmeje :))) dokazala by som to pozerat stale -
-
Re: Re: Re: Dva a půl chlapa, narozeniny, soutěžení s Takin Back My Love
Jo přesně, ten úsměv je dokonalý... *3* *14* *14* *4*
-
-
-
-
dáreček???
ahojas..holky,víte co by mě zajímalo, když měl Enríí narozky co mu asi dala Anna za dáreček?? *3* *14* -
-
Re: dáreček???
Těžko říct, co mu asi dala *7* *3* *14* *14*
-
-
Zasnoubení!!!!!!!!
Tak sem se právě dočela, že se Enrique zřejmě zasnoubil s Annou!!!!!! Tady vám ten článek posílám:
Anna Kourniková podpořila spekulace o tom, že se provdá za svého dlouhodobého přítele, kterým je Enrique Iglesias.
Fámy vznikly v době, kdy byla ruská tenistka nedávno spatřena s diamantovým prstenem na její levé ruce. Pár spolu chodí už sedm let. Seznámili se na uvedení Enriqueho videoklipu „Escape.“
„Každý mluví o tom, že se Anna zasnoubila. Nosí oslnivý prsten na jejím levém prsteníčku,“ prozradil zdroj Star magazine.
Anna je velice zdrženlivá ohledně komentářů k této záležitosti. Nic ale nepopírá a pokaždé se jí ve tváři objeví velký úsměv.“
Iglesias loni prohlásil, že tenisová jednička jeho žádost o sňatek zamítla. Teď je to možná už jinak. -
-
Re: Zasnoubení!!!!!!!!
To už tu bylo tolikrát, že se vzali, rozvedly, zasnoubili...... Mě už je to jedno -
Kdyby byla pravda, že se zasnoubili, tak jsem moc šťastná a přeji jim to. Ale na druhou stranu je fakt, že Enrique prohlašuje, že zatím se do svatby hnát nechce a že pokud se dva lidé mají doopravdy rádi, tak spolu můžou žít i bez sňatku. Takže nevím, jak to teda je. Ať si sami rozváží, jaká bude jejich cesta. Hlavně aby to všechno dopadlo šťastně!!! *14* -
-
Re: Re: Zasnoubení!!!!!!!!
Tak sem teda zvědavá jestli je to už pravda někde sem četla že jí koupil zánubní prstýnek s 3 druhy zlata *3* .. a kdyby to pravda byla tak mu to pochopitelne moc přeju *14* *14* ... ale s tim miminkem teda nevim nevim no :( .. *7* ... to Ví jenom Ona a On *5* *5*
-
-
Já jim to přeju...když miluješ, není co řešit!!! *3* *14* *14* -
co na to říkáte? -
-
Re: Re: Zasnoubení!!!!!!!!
to nne *9* achjoo...ale jo když jí má rád...miluje,....tak jo... *3* ale doufám že ho neokopne někdy...nejsem z toho moc dvakrát nadšená...ale hlavně že je šťasný...když je on tak já jsem taky *14* *8* *4* -
-
Re: Re: Re: Zasnoubení!!!!!!!!
jj máš pravdu, když je s ní šťastný, tak ať se vemou *3* -
Re: Re: Re: Zasnoubení!!!!!!!!
tjn...ale kolikrát už se psalo, že jsou zasnoubení...hlavně aby ho zas neodkopla... *9* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Zasnoubení!!!!!!!!
pokud jí miluje a je s ní štastný,potom nám nezbyde nic jinného než jim to přát!!moc jim to sluší,jsou nádherný pár! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Zasnoubení!!!!!!!!
jo no káča jedna!! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zasnoubení!!!!!!!!
no já nevim holky já jsem četla,že enriček si nechce vzít annu.že se nechce ženit mu docela schvaluju.ne že by mi to vadilo.přeju mu štěstí ale v jeho případě si rodiny moc neužije. a anna si jeho taky moc neužije.tito slavní lidé by se ženit neměli.jestli jste si všimly tak takovych 90 procent těchto lidí se dřív nebo později rozvede.
-
-
-
-
-
-
Nebo se rozešli
Ještě jeden dotaz, teď tady vedle mě sedí moje kámoška a zase říká že je teď Enri s nějakou slavnou španělkou či co, nebo se jenom s Annou rezešel a je sám??? Díky moc -
-
Re: Nebo se rozešli
to bych taky ráda věděla....docela mě to totiž zajímá *14* ...holky nevíte někdo? *7* -
-
Re: Re: Nebo se rozešli
já osobně bych řekla,že podle posledních fotech anna těhotná není!!!asi to byl jen vtip pro paparazii a žije pořád s annou!!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Nebo se rozešli
no veď jasne,že to bol vtip,keby bola tehotná,nechodila by hrávať tenisové exhibície. -
-
Re: Re: Re: Re: Nebo se rozešli
tjn a hlavně by asi nešla běhat triatlon *1* *3*
-
-
-
-
-
´Čekají mimčo, nebo ne?
Chtěla jsem se jenom zeptat jestli bude Enrique tatínkem, nebo ne...je to nějak pomatený...jinak sem asi tak nějak stejnej blázen do Enriho jako Vy tak sem u Vás v "klubu"...