Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sonuska

Anketa

Taká malá anketka:Ako dlho počúvate enriqueho?JA od roku 1999,od mojich piatich rokov.
    • katy22

Re: Anketa

já taky od klipu do you know *14* *14* líbil se mi hned jak jsem ho uvidela *3*
    • kapitolka

Tak to já přesně už nevím ale asi kolem roku 2003-2004
      • humanic

Re: Re: Anketa

JJ,já taky nwm..ale moc dlouho to není..mě zaujal nedávno *14* Hele kdyžtak hlasujte kdo ste ještě nehlasoval:www.hitparady-lukbobo.blog.cz *14*
        • humanic

Re: Re: Re: Anketa

Pro enrique samozřejmě..a ne pro nikoho jiného!!! *8* *1*
    • kristyn875

přesně...já taky, od klipu Do you know.. *3* *1*
      • Re: Re: Anketa

já taky od klipu Do you know!!!! *14*
        • zuzik117

Re: Re: Re: Anketa

Já taky po Do You Know *1* *14* Ta písnička mě tak zaujala
          • sonuska

Re: Re: Re: Re: Anketa

ja som nevedela ze ho pocuvate len tak kratko.Ale ved aj taky kratky cas staci na to,aby ste si ho zamilovali.Ja si pamatam ze ako patrocna som tancovala na Bailamos pred zrkadlom.Doteraz sa na tom smejem ked to vidim na videu. *14*
            • zuzik117

Re: Re: Re: Re: Re: Anketa

Tak to jsem ráda, ženejsem jediná, o kom si rodiče myslí, že je blázen *1* *1* , ale hele docela vražedná kombinace tancovat i zpívat zároveň viď? *1* Ale co by jsme pro Enriho neudělali..... A jaký písničky sis vybrala?
            • pelclovajana

Já si tancuju a do toho ještě zpívám!!! Teď v pátek jdu na oslavu a máme každej kdo přijde umět zazpívat s doprovodem, alespoň jednu písničku od svého idola!!! Tak hádejte koho jsem si vybrala??? Nakonec zpívám asi tři písničky od Enriho, nebo jim tam můžu přespívat celý Greatest hits!!! Umím to fakt nazpaměť!!! Mamka už ze mě šílí!!! *1* *3* *14* *14* *8* *4*
            • zuzik117

No tak to já soíš než aby jsem na něho tancovala si ho zpívám *1* *1* *1* *1*
    • pelclovajana

Týjo!!! Já teprve třetím rokem, od té doby co jsem viděla v TV jeho klip!!! *3* *1* *14* *14*
  • podpořte Enriqua

prostě podpořte Enriqua v hitparádě na www.hitparady-lukbobo.blog.cz
    • humanic

Re: podpořte Enriqua

Jj,hlasujte teď sem tam byla a zatím vede ale jenom o jeden hlas!! *9*
      • kamik21

Re: Re: podpořte Enriqua

taky jsem hlasovala tak se přidejte at to vyhraje *3*
  • sonuska

vy sa mate!!!

Vy sa mate holky,k vam do prahy enrique podla mna určite príde,ale prist k nam na Slovensko do Bratislavy mu nenapadne ani nahodou.Skoda!!!tak rada by som ho chcela vidiet
    • humanic

Re: vy sa mate!!!

J,si taky myslím aby to nebylo obráceně,vždycky je víc koncertů u vás než u nás v ČR *10* *4* *9* Chjo,já ho chci taky vidět a myslím,že nejsem sama *14* *3*
    • zuzik117

Re: vy sa mate!!!

No hele aby to nebylo naopak..... Byl v Polsku, Německu a u nás nic!
      • sonuska

Re: Re: vy sa mate!!!

on bol aj v Polsku?a kedy?
        • pelclovajana

Re: Re: Re: vy sa mate!!!

Mě připadne, že je tam pořád, stejně jako v Německu!!! *16* *14* A na nás úplně kašle!!! *8* *14* *14*
        • zuzik117

Re: Re: Re: vy sa mate!!!

No tak to fakt newím, ale vim že tam byl
  • kuncikkk

hitparada

Enrique je v hitparade 10. dejte mu hlas na www.hitparady-lukbobo.cz
    • kuncikkk

Re: hitparada

vlastne www.hitparady-lukbobo.blog.cz
  • kyrstyn

enrííísek jako malýýý

http://www.youtube.com/watch?v=_Si- p5tGBRE&feature=related
    ty jooo je upa sladkeeej *14* *14* *14*
  • pelclovajana

Tv reklama

Tak tohle je fakt super reklamka...je úžasnej!!! A ten úsměv!!! Nádhera... *14* *14* *1*

http://www.youtube.com/watch?v=Qrgkq0wFQ-0
    • smejkysek

Re: Tv reklama

uuuuuuuuuuuuuuuužasnýýýý....t
    • Re: Tv reklama

Hej tak to je fakt úžasné..:-D..hej já ho uplně žeru.. *14*
    • katy22

heej to je krásný enrik je fakt kus *14* *14* *14* a souhlasim ten usmev ..!!je k sežrání *14* *14* *14*
    • zuzik117

Jůůůů ježiš to je krááásný *1* *14* *14* *3* *4*
  • kapitolka

Evropa

ahoj holky. na Enriho stránkách se píše o jeho turné po Evropě!!!!!!! které by se mělo konat duben-květen ale zatím bližší informace tam nejsou.....pokud by někdo přeložil něco víc než já:-) tak dejte vědět *4*
    • kristyn875

Re: Evropa

jj něco takovýho tam psali, že lístky budou k dostání už brzo...takže, kdybyste některá něco zjistili okamžitě sem pište...fakt to neci prošvihnout! *1* *3*
      • amerika

Re: Re: Evropa

Holčiny já osobně si myslím,že když bude mít ENRÍÍÍÍÍÍÍÍÍSSSSEEEK *14* *14* *15* *4* turné po Evropě tak že asi logicky by mohl mít koncík taky u nás!!!!!Teda doufám!!!!! *3* *3* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *15* *4*
        • kyrstyn

Re: Re: Re: Evropa

tyyy jooo taky mooc chci aby přijel k nám tag praha je krásný mesto že jo tag by se mohl kouknout na mííístní památky *1* na oasi bych mu byla za patama *14* je prostě strašně sladkej *14* *14* ho mijujuuu a strašně chci aby tady byl...to když tady bude to bude pěkně velkej nááářez *3*
          • Re: Re: Re: Re: Evropa

chjo janco ...ty budes asi teplej kdyz ho mu mullujes *3* *8* ze jo? *9*
          • humanic

Re: Re: Re: Re: Evropa

JJ,já chci tak aby tady byl ho miluju..hele jestli se o tom turné něco dozvíte tak dejte vědět chci mít lístky v 1.řadě *14* *14*
            • smejkysek

Re: Re: Re: Re: Re: Evropa

bych rači brala kdyby jel do Brna....to je mě bůíž než Praha a Brno je taky krásný....=ú *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ae jedu na turné do Bratislavy takže supééééééééééééééééééééééééééééééééér...=) *4* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* se tam zblázníím.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Re: Evropa

přesně tak..takže jakmile něco bude rychle to sem písejte. *1* *3*
  • Bravo..OTTO

Ahojky...hejky holky..kupte si nové Bravo..hlasování o ceny OTTO..no a Enri soutěží v kategorii Zpěvák..tak hlasujte..ať to vyhraje..papa
    • pelclovajana

Re: Bravo..OTTO

JJ, taky jsem to sem chtěla napisat!!! *1* *14* *14* Tak hlasujem!!! *3*
    • kamik21

Re: Bravo..OTTO

taky jsem mu poslala pár hlasů *14* *14* *3* *4*
  • kyrstyn

prosííím

prosííím kdyby ste se dozvěděli jestli bude mít Enrííísek konzert v čr dáte mi vědět na můj email
    ....
    kohlickova.kristyna@se znam.cz
    ....
    já vám mooc děkuju nechtěla bych to propásnout nebo mi napíísejte vzkaz *14* *3*
    • pelclovajana

Re: prosííím

Jo jasně...moc se za to modlím!!! Byl by to nejlepší zážitek v mím životě...dokážete si představit tu atmosféru???!!! *3* *14* *14* *4* *8*
      • kyrstyn

Re: Re: prosííím

to já se taky modlím... *15* *14* videt ho tag se asi položim ty jehooo krásný očička no onje celej idealní *14* *14* *14* *14*
      • kamik21

asi tak *14* *14* *4*
      • zuzik117

Dokážeme, ale pokud to nebude o prázkách, tak já na ten koncert můžu zapomenout *8* *16* *5* , ale aspoň by ste ho viděli vy a pak by ste mi to celi prevpraveli *3* *14* *14*
        • kristyn875

Re: Re: Re: prosííím

to né...to by byla strašná škoda nejít tam ...jakto, že bys nemohla??...já vim určitě, že by tě to pak mrzelo...
          • zuzik117

Re: Re: Re: Re: prosííím

No to si piš, že by mě to mrzelo! A jak! Jenže v dubnu a květnu se ještě chodí do školy.... Kdyby to bylo někdy o víkendu, tak by to ještě šlo, ale pokud to bude ve všední den, tak na to můžu zapomenout... *8*
  • can you hear me

can you hear me je nejlepší písnička na světě je úplně nabušena fakt úplně boží *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • pelclovajana

Re: can you hear me

Jak taky jinak že??? *1* *3* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit