-
PROSÍM
Prosím...Pojďte hlasovat na T-repp.Zachraňte ho *9* *9* *1* -
To musíš vidět!!!!
Bomba http://cz.youtube.com/watch?v=qd3Jp OJmbaY&feature=related
nej video *14* *14* *14* *14* ten text ty pisnicky *9* *9* *9* ale je pravdivej tak co miluju te enrique!!!! *14* *14* *14* *14* je tam tak sladkej!!!!!!!!!!!!!!!§ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
smola!!!!!!!
tak to je smola že som to nevidela.A nepamätáš si náhodou že aké klipy,teda piesne hrali? -
-
Re: smola!!!!!!!
Can You Hear Me, Do you know, Ritmo total, love to see you cry,Hero, not in love uz si to al eopravdu nepamatuju, ale tohle hráli určitě *3* *14* -
-
Re: Re: smola!!!!!!!
Be with you a push
-
-
-
??????
Neviete niekto náhodou,či už bol niekedy na Óčku Den.........s Enrique Iglesiasem?Zvykne to bývať každý pondelok.???Netuší niekto? *7* -
-
Re: ??????
Den s.... Enrique Iglesias byl na očku 1.září 2008 si pamatuju *1* Sem na to koukala celej den -
-
Re: Re: ??????
jn to bylo upe super -
-
Re: Re: Re: ??????
O tom mi radši nemluvte sem to neviděla zrovna nám něco dělaly z televizí *9* *9* *9* *9*
-
-
-
-
t-music chart
Tak před chvílí hrál song Away na Evropě2...totálně jsem se v tom vyžívala a ještě to Bouček dobře komentoval!!! Doufám, že už jste dneska všichni hlasovali!!! A zítra doufám budete znova... *3* *14* *14* *4* -
-
Re: t-music chart
Ako to komentoval?povedz -
Re: t-music chart
Jasně hlasuju každej den i na více počítačích *14* *4* *14* *3* vždycky sleduju hitparádu jak na evropě 2 tak na očku a v obou termínech *3* *4* -
-
Re: Re: t-music chart
taky hlasuju *15* jinak by to nešlo a chci aby tam byl oc nejdýl *14* *14* *14* ho prostě mijuju *14*
-
-
-
Enrique
Jj, jak ste říkali časák In Touch je fakt bestovej!!! A o Anniným těhotenstvím tam nic nepíšou tak se necháme překvapit, ne?
Jediný co tam píšou je jakýsi náznak na údajný rozchod a to hlavně z Enriqueho strany..tak nevím uvidíme. -
-
Re: Enrique
A to je v lednovým čísle? *7* -
-
Re: Re: Enrique
No In Touch zatim vyšel jeden *3* -
-
Re: Re: Re: Enrique
ajo mě to nedošlo to je jasný *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Enrique
*1* Každej má občas delší vedení -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Enrique
no já ho mívám ale celkem často *8*
-
-
-
-
-
rozchod z Enriqeho strany? Už aby to bylo *1* *14* -
-
*1* *1* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Enrique
Suuupr čůůůpr jen doufám že to bude co nejdříív *4* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Enrique
Díky za zprávu...si ho hned musím jít koupit!!! *1* *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Enrique
jo já si to taky musím kůpit..
-
-
-
-
-
jj necháme tomu volnej průběh... *1* a ten časák je fajn *3* -
-
jj je fajn taková správná drbárna *4* *3*
-
-
-
hlaosvání
myslím na www.t-music.cz *4* -
hlasování
Holky musíme hlasovat všichni! *4* *3* -
EnriQueho
Mno takže ahojte! Ja mám taký sen... mno a verím, že sa mi tento sen splní...aj keď väčšina z vás mi asi neverí... Tak raz budem mať dosť peňazí nato, aby som si postavila taký krásny superný dom...už mám presnú predstavu...Potom pošlem môjho najQrajšieho najsladšieho šukačika EnriQueho k nám na Slovensko...do môjho domčeka...samozrejme že príde...dáme sa dokopy...po čase budeme mať bábo... budeme sa navždy lúbiť... a the end... (:
mno a keby to nevyšlo takto tak tu je druhá verzia ale tak tá je fakt iba okrajová (:
mno tak príde... zažijeme s mojou najväčšou láskou vášnivý večer a ja budem tehotná (: potom aj keby odišiel tak po 1. budem máť nádherne deti... po oteckovi...keď k tomu pridam ešte svoju krásu...mno budú božské (: (: (: a po 2. bude mi platiť alimenty (: a sem-tam ich príde pozrieť... takže aj tak.... jooooj ja ho ľúbiiiim moc moc moc... ráno ma zobudzá budik s jeho pesničkou, podobne to je aj so zvonením a tónom pre sms... na mobile a počítači mám jeho tapetu a všetci čo má poznaju vedia, že EnriQue je Môj... ľuuuubam..ťa....
a keby to fakt nevyšlo
tak tu v KK máme jedneho chalana, ktorý vyzerá úplne ako on...to je štastie no nie ???? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: EnriQueho
Mnooooo baby sak nemyslite tak negatívne... Mám sedemnásť a fakt nie som taká naivná aj keď snívať je krásne a to mi ani jedná z vás nevezme...a je úplne úžasne keď niekto verí v splnenie svojich snov...a ja veriiim... mozno to nebude uplne do bodky... ale predsa...aj stretnut sa s nim by bolo bohovskeeee... keby prisiel na slovensko alebo aspon k vam do ciech do prahy tak by som bola urcit prvá ktorá by mala kupený listok.... a zboznujem ho uplne...celeho...dokonaly od hlavy po paty... *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: EnriQueho
Jasně já taky ráda sním a to mi taky nikdo nevezme!!!!A Enrique je best!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* Ale štve mě Anna!!!! *16* *9* *10*
-
-
hej holka probuď se..!!!! tak to sorry, ale tohle se ti asi nesplní..kdoví kolik ti je..hele jako jak tady už holky psaly, je to hezký sen..a většina jeho fanynek má asi stejný, ale pochybuju,že by se nějterý splnil..papa..a hodně štěstí. *1* *1* *1* *1* *1* -
ty kks takuto naivnu babu som este nezazila.Ved to sa ti nespni ani keby si sa pototo.Hroza to som este nezazila -
-
No přesně... Jako já neříkam... Kdyby se mnou chtěl Enri chodit, tak by jsem se nebránila, ale akováhle věc je prostě NEREÁLNÁ
-
-
No příběh to je sice hezký, ale myslíš si, že mu napíšeš a on za tebou přijede a vyspí se s tebou? Prosimtě nebuď naivní.... Jo jasně, taky jsem si to kdysi takle malovala a enri je fakt moc hezkej, ale opravdu si nemyslim, že kdyby jsem si postavila domek a pozvala do něj Enriho, že by opravdu přijel..... To je na hlavu. A abych pravdu řekla, tak já by jsem s nim ani nevyspala, pač nejsem taková naivka abych s klukem hned skočila do postele a neudělala bych to ani kdyby to byl Enrique, kterej je fakt moc hezkej! -
-
Jj přesně je sice úžasnej ale asi bych sse s ním napoprvé nevyspala!!!! *4* *14* *14* *14* *1*
-
-
-
SUPER!!!!
To je úúúúúúplně úúúúúúúžasný že je Enrique zas v hitparádě mám velkou radost
*14* sem na to čekala a konečně tam je *14* *3*
Holky musíme ho dostat na 1. místo ale bude to těžký tědka jsou tam silní soupeři vcelku ale musíme se snažit abysme ho dostali aspon do top 5 snad i dál, ale je blbý že už není sms hlasování snad to společně dokážem *3* *4* -
-
Re: SUPER!!!!
teď na to koukám...mno to je mega super...musíme všichni hlasovat, aby tak super písnička nezůstala někde pozadu.. *14* *1* *14* *3* -
Re: SUPER!!!!
v jaky hitparade? -
-
Re: Re: SUPER!!!!
na Evropě2 a na ÓČKU *4*
-
-