-
AAnnaa
Ja nechapu co mate proti Anne ,tak kdyz ji ma Enri rad tak vy by ste asi meli taky ne?S tejne s tim nic neudelate Anicka je tehotna a Enri stastnej tak co.Navic nevim jestli ste cetli ten clanek jak se v nem psalo ze Enriisek se libal a nejakou 17 letou fanynkou,tim to taky Anne moc neulehcuje a taky si myslim ze tim jak se libi kazdej truhej holce nebo zenskej v tom se urcite vyziva a uziva si to!!!!Ale jinak je fakt bestovej!!!!Miluju ho!!!!A Anna mi taky nevadi *4* *14* *14* -
-
Re: AAnnaa
jj,ten článek o tom líbání je v novém časopisu in touch tak si ho kupte a mrkněte ten časák je fakt hustej!! *4* *14* -
Re: AAnnaa
Totální souhlas!!! *1* *3* *14* *14* *8*
-
-
yay
yay co vám na tý anne furt vadi dyt je uplne normalni a jestli je s ní enrik stastnej tak mu to preju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: yay
Mě štve to, že enri nevidí jak se k němu Anna chová, rozejde se s nim, vyhodí ho z JEHO vily do hotelu a on jí potom všem vezme zpátky...... To nejmenuju vše co mu udělala........
-
-
svatba!!!!
...Jak nám to mohl udělat že si jí vzal(nebo vezme)!!!...Já jí taky nemám ráda *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* Enríska mijuju!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: svatba!!!!
Cože? Jaká svatba????? *9* -
-
Re: Re: svatba!!!!
Mno prý už jsou dva měsíce svoji!!! *3* *9* -
-
Re: Re: Re: svatba!!!!
No tomu moc nevěřim, pač už jsem četla kolikrát, že se vzali a zase rozvedli...... Ale s tim dítětem je to poprvý, tak nwm......
-
-
-
-
How I Met Your Mother
Tady odkaz ke shlédnutí alespoň části toho úžasného dílu How I Met Your Mother s Enrískem!!!
Je to sranda: *1* *1*
http://www.megavideo.com/?v=8KEKNZU3
A pozor v tom odkaze se určitě zase udělá někde mezera, tak ji jen vymažte!!! *3* *4* -
Enrique
Myslím si , že Enrique zatím otcem nebude - jo, psali to v belku ale to je BULVÁR....bylo by to na Super.cz a zatím to tam není, můj názor.....
Ale kdyby přece tak vše Neeeeeejjjjjjjjj!!!!!!!!! a GRATULUJU -
-
Re: Enrique
Všichni pochopili můj překlep - Belk...je to Blesk *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Enrique
Já sem si toho ani nevšimla *1* No já Annu nesnášim, takže se radši nevyjadřuju...... Ale Enri mlel, že děti zatim nechce, ale podle mě to bude pravda no nwm uvidíme -
-
Re: Re: Re: Enrique
přesně moje řeč, Annu taky nemám ráda...kdyby si radši našel někoho, kdo ho bude mít opravdu rád...a nebude se přetvařovat... -
-
Re: Re: Re: Re: Enrique
Jj lidičky máte úplnou pravdu,ale zase nemame potvrzeny že kdyby byla fakt těhotná nevíme jestli s ním(to by bylo nejjjjjj).Anna se k němu ubec nehodí!!!! *10* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Enrique
No přesně!!! A to dítě taky lituju, Enri se o něj bude starat, ale nebude na něho mít tolik času a Anna se něj starat nebude.....Podle mě to hlídání nejčasěji zbyde na starým Iglesiasovi! -
Hey já si taky nedokážu představit Annu s kočárkem!!!!! *7* *7* *9* A OPRAVDU LITUJU JEJÍHO DÍTĚTE!!!! *4* *4* -
SE VŠEMA CO REAGOVALI NA MŮJ PŘÍSPĚVEK SOUHLASÍM!!!!!! -
ale taky musíme myslet na Enriqueho....jak by se cítil kdybyho Anna podvedla....i když oni asi mají volnější vstah..... -
Jako ale ona se nepostará ani sama o sebe natož o dítě a nedokážu si jí naprosto představit jako ženu v domácnosti..... -
a to je fakt...mno nejky by bylo, kdyby to bylo někoho jinýho....u ní by to nebylo nic novýho...
-
-
-
-
-
-
mp3
Nevíte..ty mp3 sem můžou přidávat jenom určitý lidi?? *9* Bych taky chtěla nějaký dát!! *8* -
-
Re: mp3
jj, zatím se to přidává automaticky...ale časem to prý půjde i normálně od uživatelů!!! *3* *14* *14* -
Re: mp3
Uživatelé je zatim asi přidávat nemůžou... Takže asi jenom určitý lidi
-
-
Enrique
*14* je milackem dosti lidi a jeho konzerty sou super muzu ptvrdit z vlastni zkusenosti. -
-
Re: Enrique
Tys byla na nakym jeho koncerte??? -
-
jojo byla v belfastu. -
-
A ty si byla hned u pódia??Nrbo někde dál?,Já sem koukala na jeho koncert na HBO,ale kde to bylo to už si nepamatuju,ale bylo to super!!Až bude mít koncert tady tak pudu hned k pódiu chci ho pořádně vidět *14* *14* *4* -
-
no přímo u podia sem nebyla ale vyděla sem ho perfektně asi z 8metrů *14* -
-
Aha,tak to ti moc závidím,ale já bych asi kvůli němu takhle nikam nejela já si počkám *14* *14*
-
-
-
Oh v Belfastu!!! Tak to ti totalně závidím...tam byly snad ty nejlepší koncerty!!! Doufám, že až bude koncert v Praze bude taky tak suprovej a v uvolněné atmosféře!!! *14* *14* Úžasný!!! *3* *1* *4* *14* -
-
On tu bude ňákej koncert???? Páč já Enriqueho úúúplně zbožňuju.... *4* *4* *4* -
-
No to mi ještě nevíme, ale taky by sme ho tu chtěli *3*
-
-
-
-
Taky by mě zajímalo??? *3* *1* *14* *14* -
-
mě taky? a kde kdyžtak ten koncert byl? *1* *14*
-
-
-
-
milacek sveta
Enrique je fajn neni divu ze ponem blazni kazda ctvrta evropanka.Ale nakonec sme na dobrym miste sme 2hold az po vevodicich španělkách *15* -
-
Re: milacek sveta
taky sexi muz,ze kiez by som ho mohla iba oliznut,tak uplne by mi stacilo,milujem jeho piesne a hlavne zboznujem,ked pri nich az place ja placem s nim,ja sa az zajakavam,ale iba pri jeho piesnach...dalsi tajny sen...je enrique.... je proste fantasticky.... *14* -
Re: milacek sveta
To jo no!!! Co se dá dělat, taky nemůžem být vždycky první!!! *3* *1* *14* *8* *4*
-
-
hitparada
www.t-repp.estranky.cz enrique je 2.tak at ho vytahnem na 1.misto,klikáááme povinne!!! *14* *4* -
-
Re: hitparada
To,ale nemá cenu klikat,potože jestli dobře koukáte tak když několikrát kliknete na enrique jak hlasujete tak u billy tallent taky o několiákrát víc to tam nakliká to je podvod!!! *10* *8* *16* -
-
Re: Re: hitparada
není to podvod, ale oni tam ti lidé asi taky klikají, víš??
-
-
Re: hitparada
hej fakt klikejte..Teď je na 3. místě..před chvílů sem ho dostala na 2., ale klikalo jich tam víc, takže spadl na 3...hej pomozte!!
-
-
Enrique ft Sarah
ahojky...už ste slyšeli tu novou verzi písničky takin back my love...teďkon to zpívá Enrísek se Sarah Connor...a je to moc krásný *1* *3* *14* ...doufám, že co nejdřív bude i klip *1* *3* *14* *14* -
-
Re: Enrique ft Sarah
lepsi je ciara... *4* *3* -
Ahojky Ciara je snad Sarah Connor? *7* -
-
Re: Re: Enrique ft Sarah
Nééé neni *1* , ale nejdřív to nazpíval s Ciarou a tetko to nazpíval se Sarah.... Pochopili?
-
-
Enrique nazpíval dvě verze? *7* -
-
Jo, jo nazpíval!!!Už jsem to taky vyčetla na Enriqueonline.org...i když německy neumím, dalo se to z toho pochopit!!! A musím říct, že vezre s Ciarou se mi líbí víc...mno originál, je originál!!! A prý už jsou natočeny i klipy k oboum těmto verzím TBML!!! Tak už se těším!!! *3* *1* *14* *14* *8* *4*
-
-
a kde ta pisnicka je? -
-
http://www.youtube.com/watch?v=9ydf _TnGzks ...to nazpíval ještě se Sarah *3*
-
-