Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pelclovajana

adresa pro autogram

Tak tady tu adresu posílám naposledy, protože mi stále někdo píše ať mu ji pošlu na Email!!! *4*

Enrique Iglesias
    301 Brickell Key Dr.
    Miami
    FL 33131
    • voxi

Re: adresa pro autogram

jujky,díky díky díky *14* ...tak Enrouši teď se připrav jdu ti napsat *1* *14*
    • Re: adresa pro autogram

mockrát ti děkuju a nevíš náhodou kdy bude mít Enrike někde nějakej koncert???
      • kristyn875

Re: Re: adresa pro autogram

jasan...takže ten kdo jako první zjistí, že tu má Enri konečně koncert tak to sem okamžitě napíše,ju? *1* *1* *1* *14*
        • pelclovajana

Re: Re: Re: adresa pro autogram

Souhlas!!! *1* *1* *3* *14* *14* *4* *8*
      • pelclovajana

No teď má rozjeté turné po Americe s Aventurou a vím akorát to, že na rok 2009 chystá turné po Evropě, tak můžeme jen doufat, že se konečně zastaví i u nás, protože ještě nemá v éteru místa, kde bude stavět!!! *14* *14* *4* *8*
        • kapitolka

tak to je jasný zakotví v ČESKÉ REPUBLICE!!!!!!! tady ještě nebyl....musí sem přijet nebo se zblázním
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: adresa pro autogram

hmmm, mohl by zakotvit, nechme se překvapit!!! Ale jestli k nám nepřijede, tak ať si mě nepřeje...spáchám na něj atentát a poletím na Floridu!!! *14* *14* *8* *4* *1*
    • kristyn875

taky držim palečky....ale on určo napíše...všude píše jak miluje svý fanoušky, takže tohle je základ....to nejmenší, co by mohl pro nás udělat *1* *14*
    • alenka7

tak pak dej vedet jestli ti ten podpis prisel *1*
      • pelclovajana

Jasný ozvu se, jen hodně doufám, že vůbec něco přijde!!!! Držte ty palečky radši víc křečovitě!!! *14* *14* *4* *8*
        • alenka7

jasne, drzim je tak ze, uz je ani necitim *1* *1* *4* *1*
    • kapitolka

ty jo holka tak to seš fakt borec, že jsi mu napsala ted asi budeš nejsledovanejsi osůbka na diskusi, páč budem čekat jestli ti něco příjde. Tak držím palečky a pevně věřím, že ti ten podpis přijde *3* *4*
  • monnycka_of_lnd

...

tys mu napsala dopis??? cive odkdy umis spaninu??? *9* *13* *1*
    • pelclovajana

Re: ...

Hmmm, čeče sem to napsala anglicky, né??? Neznamená, že když je to Španěl, tak že umí jenom španělsky!!! A taky sem ti už dneska říkala, že žije na Floridě!!! *7* *4* *14* *14* *8*
      • monnycka_of_lnd

Re: Re: ...

a cos mu napsala??? kdes vzala adresu???
        • pelclovajana

Re: Re: Re: ...

Adresu sem našla normálně na netu a napsala sem mu o autogram a ať přijede do ČR!!!

*3* *14* *4* *8* *14*
          • monnycka_of_lnd

Re: Re: Re: Re: ...

fakt hey!!!! to taky udelam
            ale nevim komu napisu...asi hartnettovi *14* a enrimu taky čeba *3*
            • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Re: ...

Hmmm, můžeš to zkusit, třeba ti něco pošlou, já teď musím jenom čekat!!! *14* *14* *4* *8*
  • pelclovajana

dopis

WoW, tak dneska jsem konečně odeslala ten dopis pro Enriho a teď můžu jen čekat a tiše doufat, že mu dojde!!! *3* Mno a jak to tady sleduju, tak se tu zase přestalo cokoliv dít, ale tentokrát už žádný pravidla dávat nebudu...dělejte jak chcete, ale když nenapíšete vy... nenapíše ani nikdo jiný, jelikož nebude mít na co reagovat!!! Tak se nad tím aspoň trochu zamyslete a zkuste to!!! *14* *3* *4* *8*

*3* Snažte se!!!
    • petuna

Re: dopis

prosím dáš sem jeho adresu a kdes ji sehnala? *3*
    • monas

Ty jo tak ty jsi dobrá, já bych se bála že tam napíšu nějakou chybu nebo tak. A až se ti ozve dej vědět *3*
    • petra6

Tak ty jsi mu napsala tak to fakt Wow.......tak pak se musíš tady pochlubit co ti poslal *4*
      • pelclovajana

Re: Re: dopis

No doufám, že vůbec něco pošle!!! Jo a ve středu by mi snad měla dojít ta úžasná kšiltovka co nosí Enri, ta s těma dvěma stříškama ve předu a hvězdou na kšiltu...*4* zjistila jsem totiž značku, tak ji mám objednanou!!! Tady kdyžtak máte stránky kde ji najdete, je jich tam ještě plno dalších...www.akurtz.com...!!! Už se moc těším!!! V Česku sem ji našla jen jednu a to úplně novou a navíc za úžasnou cenu, byla dovežená jako dárek, ale té paní co ji dostala nesedla, tak ji poslala dál přes internet!!! Měla jsem fakt štěstí, i když bych měla možnost ji dovést z Kalifornie, teda spíš poslat, protože strejda tam žije a jezdí sem na Vánoce, ale tak dlouho bych asi nečekala!!!
        *14* *14* *14* *14* *4*
        • Re: Re: Re: dopis

ahojky,ty mas adreu na enriho??...prosim posli na misule111@seznam.cz....prosim moc!
  • pelclovajana

sen

Dnes v noci se mi zdál úžasný sen s Enrim a zase mě z něj vytáhl ten blbej budík!!! No nerozmlátili byste ho??? A ten sen byl jako živý, opravdu úžasný!!! *14* *14* *4* *8*
    • kristyn875

Re: sen

mno o tom mi povídej....mě se zrovna předevčírem zdál skvělej sen o Enrim....a pak nejdřív budík a potom mi to zkazil pes *10* ..... *14*
      • pelclovajana

Re: Re: sen

No tak to nwm, co bych potom udělala s tím psem!!! *1* *14* *14* *4* *8*
    • kapitolka

Re: sen

rozmlátila nebo tu věc úplně zrušila:-D
      • petra6

Re: Re: sen

no to by mě taky naštvalo a jak *9*
  • Ohh

I want you..my heroooooooo *14* *14* *14* *14*
    • pelclovajana

Re: Ohh

JJ, mi to chápeme!!! *14*
  • zirafaandy

ČLÁNEK V BRAVO GIRL !

Sorry za reklamu,ale ten kdo neviděl ten úúúúúúžasnej článek v Bravo Girl,je na mym blogu i s tim překladem can you hear me a s galerií a videem. Bohužel jsem ten článek musela trochu "rozebrat" (však uvidíte na mym blogu sami),protože se nevešel,ale kdo chce,napište my na blogu do komentářů e-mail,já vám ho pošlu celej!!! Můj blog www.giraffeandy.blog.cz !!! *14* *4*
    • pelclovajana

Re: ČLÁNEK V BRAVO GIRL !

Celkem sem se pousmála nad Enriho rozkouskovaným tělem na jednom z těch obrázků!!! *14* *14*
  • petra6

pravidla

Pravidlo Jen tu junku tak hned tady něco napíšu tak co třeba nwm co napsat enrique je prostě úžasný a vždycky bude a mohl by vydat co nejdříve nějaké cd *14*
    • kapitolka

Re: pravidla

jj CD by mohl zase vydat a nebo natočit nějakej filmík *3*
      • pelclovajana

Re: Re: pravidla

Hmmm, chtělo by to zase nějaké příjemné překvápko!!! Nějaký nový song!!!! *14* *14* *4* *8*
        • petra6

Re: Re: Re: pravidla

Jn nějaké překvápko a nebo film *15*
  • pelclovajana

Stand by me

Čauky lidičky!!! Kdo jste ještě neviděli videjko k písni Stand by me, tak na něj co nejdříve jukněte , protože je úpa dokonalý(to mi nejspíš hodně z vás dá za pravdu)!!! Enri zpívá naživo a strašně krásně, i když to není jeho píseň!!! *4* Je úžasnej.... *14* *14* *8*

PS: Je i tady ve videoklipech!!!
    • alenka7

Re: Stand by me

to video je proste úúúúúžasný!!!!!!! *14* *14* *14* *7*
    • kapitolka

Re: Stand by me

jj je tam dokonalej. stand by me patří k mým nej písničkam. hezky se tam usmívá.je vidět, že neumím spívat jen svoje písničky ale i od jiných interpretů a to neumí každý!!!Enri je prostě Fakt dobrej a ještě je skvěla La Bamba. tak čaute *3*
      • pelclovajana

Re: Re: Stand by me

Jo La Bamba je taky úžasná!!! *14* *14* *4*
  • pelclovajana

igla

No s váma je to lidičky už hodně nahnutý, že už nemůžete ani nic napsat!!!*3*
    To by se Enrimu nelíbilo, že se o něm nediskutuje!!! *16*Pár dní sem nenapíšu a hned je tu zase mrtvo...no takhle by to nešlo, asi budeme muset stanovit jedno jednoduchý pravidlo!!! Opravdu jednoduché: Pokaždé, když na tyto stránky jen koutkem oka pohlédnu, připíši něco do diskuze!!! A to platí pro všechny... *7* *1* To by šlo ne??? I když vím , že vám tu nemůžu diktovat nějaké zákony, tak v tomhle byste snad mohli poslechnout!!! *3* *4* Tak ahoj a snažte se trošku... *9* ... *14* *14* *8*
  • pelclovajana

Speciál

Máte to teda prosím někdo nahraný??? Jak se tak koukám tak to bylo úžasný...chtěla bych to vidět!!! plosím... *14* *14* *4* *8*
    • pelclovajana

Re: Speciál

Plosím!!!! *9*
    • Re: Speciál

pokud to ma nekdo z vas nahrany poslete mi to taky pls na punka007@seznam.cz diky mooooooooc *4* paa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit