Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kristyn875

óčko special-Enri

teda lidi tohle byla asi moje nej nej nej hodinka v mym životě *14* *14* *14* *14* ....jenom škoda ,že tam nedali všechny klipy(para que la vida, push, nunca te olvidaré,....) *14* *1* *14*
    • alenka7

Re: óčko special-Enri

jj,akorát sem doufala že tam třeba dají Donde estan corazon nabo Lloro por ti. Ale to už bych toho chtěla asi moc. Ale stejně to bylo úúúúúúžasnýýýýýýýýý !!!!! *14* *14* *4* *14* *14* *4* *14*
  • pelclovajana

Óčko

Ahojik lidičky, mám takový dotaz...budete si někdo nahrávat ten zítřejší speciál o Enrim co je na Óčku??? Já ho bohužel neuvidím, protože mám nějaký povinnosti ohledně školy*9* , ale kdybyste to někdo nahrál a pak mi to poslal třeba mailem, tak by to bylo supr!!!*4* Byla bych Vám moc vděčná!!! Předem díky a papik!!! *14* *4* *14*
  • Enrique

ahojky, nemáte někdo enriho písničky don´t turn off the lights a rhytmo divine??jestli jo tak mi napište pls!!
    (jo ještě sem se chtěla zeptat jestli chodí s tou Annou nebo se už rozešli??)
    díky za odpověď!! :)
    • kristyn875

Re: Enrique

jj ty písničky mám.. *1* ....a bohužel ještě je s Annou *9*
  • pelclovajana

Štěstí

Jsem šťastná jako blecha*15*!!!!( Tato věta bude pro vás nepochopitelná, ale později vám ji vysvětlím)...Miluji Enriho a zbožňuji všechno co má rád!!! *15* *1* *14* *14* *8*

*3* *4* *14* *14* *8* *3* *3* *5* *4* *8*
    • Re: Štěstí

vazne a jak to vis
      • pelclovajana

Re: Re: Štěstí

prostě to vím!!! *14* *4* *14*
  • domca11

Bravo Girl

Ahojik všichni v Bravo Girl je Enri je tam o něm napsané co má rád a je tam překlad Can you hear me vypadá tam úžasně,nááádherně. *3* *4*
    • pelclovajana

Re: Bravo Girl

Hmmm, radost pohledět!!! Je tam opravdu dokonalý!!! V redakci vybrali opravdu dobré fotky, to jim budu muset pochválit!!! *1* *14* *14* *4*

*3*
    • kristyn875

Re: Bravo Girl

jj....je senzační *14* ..jako všude....jenom škoda, že je pořád s Annou..
      • Re: Re: Bravo Girl

po tomhle změníš názor...

http://revue.idnes.cz/ anna-kurn ikovova-a-enrique-iglesias-se-rozes li-fl9-/sex.asp?c=A070529_111439_se x_lf

ps: je to ale už rok stará věc
        • voxi

Re: Re: Re: Bravo Girl

ono se to,ale pořád mění. oni se totiž jednou pohádaj a potom hned rozejdou a potom zase zjistí,že to bez sebe nevydržej a daj se zase dohromady..složitý *9*
  • na Óčku

Nwm jestli to víte ale předpokládám že když Enriqua žerete tak to asi víte že bude v ponděli 1.9.08 na Óčku ve 21:00 o něm speciál jako videoklipy atd... vic se dozvite na stránkách Óčka. Jinak mě se jeho písničky líběj a asi to bude tim že ej to Španěl a mě se Španělé a Španělsko děsně líběj *14* *1*
  • misulinka69

nej nej nej

lowuji tě enrique jsi uplně nej zpěvak na světě a ten nejhezčí fakt... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kristyn875

Tenkrát v Mexiku

tak můžu říct, že film byl skvělej a Enrique(Lorenzo) *1* úpa boží *14*
    • Re: Tenkrát v Mexiku

jj,byl fakt k sežrání!!! *14* lidicky,chci se zeptat,newite nekdo nahodou kdy planuje naky konciky?!?!?!! *4* diky
    • _sabruska_

Re: Tenkrát v Mexiku

Enri tam byl božskej,jde vidět že nejen umí zpívát ,ale je i dobrý herec..
      • _sabruska_

Re: Re: Tenkrát v Mexiku

chtěla jsem napsat zpívat
        • petra6

Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

jn byl tam upe krásný a zase tam zpíval *14*
          • Re: Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

ahoj prosim jaky byl ten film ,nevidela jsem ho bohuzel kdo vubec daboval enrikeho.a hraje tam dlouho.moje matka mi chce namluvit ze tam nehraje diky.
            • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

Ten film byl suprovej a to co ti chce mamka namluvit vůbec není pravda!!! Enri se tam objevuje celkem často a je k sežrání...je prostě dokonalej!!! Ale kdo ho dabuje to newim, ale ten hlas k němu celkem seděl... *14* *14* *8*
    • domca11

Jjo Enri byl naprosto božský a jak perfektně střílel paráda on umí naprosto všechno byl prostě perfektní a seklo mu to tam *14* *14* *4* *3* *14*
      • domca11

Re: Re: Tenkrát v Mexiku

A ten hlas mi k němu docela seděl *4*
        • pelclovajana

Re: Re: Re: Tenkrát v Mexiku

Jo, filmek byl super, Enrique ještě lepší a ten hlas byl dobrej!!! *4* Enri je fakt úžasnej ve všech směrech!!! *14* *14* *4*
  • pelclovajana

Tenkrát v Mexiku

Tak lidičky, za chvíli nám začíná film s Enrim!!!*15* Už se moc těším!!! *14* Viděla sem ho zatím jen anglicky, takže pro mě bude opravdu zajímavé poslouchat hlas, který Enriho dabuje!!! Doufám, že to nebude ten človíček, který ho daboval v seriálu Dva a půl chlapa...ten hlas mi na Enriho doopravdy neseděl!!!

*14* *4* *14*
    • kristyn875

tjn...páč v serialu Dva a půl chlapa k němu fakt nešel, ale možná to bylo tim, že jsme moc zvyklé na ten jeho hlas z písniček... *1* *14*
    • domca11

Jjo konečně já už se tak těším ale taky jsem fakt zvědavá kdo ho bude dabovat, doufám že se ten hlas bude k němu hodit.
  • pelclovajana

adresa pro autogram

Tady ještě jednou dávám Enriho adresu pro ty, co mu chtějí napsat o autogram!!!
    *4*
    Enrique Iglesias
    301 Brickell Key Dr.
    Miami
    FL 33131

*14*
    • Re: adresa pro autogram

nechci tě pérovat ale jses si jista stou adresou
      • pelclovajana

Re: Re: adresa pro autogram

Ta adresa je přímo jeho domu v Miami, vím že existuje ještě jedna v Beverly hills, ale odtamtud ti pošlou okopírovaný podpis ,a když to pošleš přímo Enrimu, tak by ti měl dojít ten pravý!!!

*3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit