Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petra6

Fanošci

Enriquemu přibíva stále více fanoušků *3*
    • kapitolka

Re: Fanošci

jen tak dále
  • alenka7

Solo Me Importas Tu

Ahoj, nemate nekdo stazenou mp3 Solo Me Importas Tu? Ja tu pisnicku nikde nemuzu najit celou a strasne si ji chci pridat do mp3ojky.Pokud ji nekdo mate stazenou poslete mi ji pls,pls,pls na mail: alenka7@atlas.cz *14* *14* *4* *14*
    • andelinka

Re: Solo Me Importas Tu

je čauki já tu písničku mám teda aspon myslim ,že je to co scháníš tak pokud ji chceš poslat a tře´ba i pokecat tak se mi ozvi na icq 399-844-122 tak už se budu těšit na tvoji odpověd tak prozatim papapap *4* *4* *4* *4*
  • misalkap

Řidičák

Nevíte jestli má Enrique řidičský průkaz??? Mě to totiž strašně zajímá *3* *3* *1* *15* *8* *14* *4* *4*
    • pelclovajana

Re: Řidičák

Já myslím, že má, protože v jednom videu jsem ho viděla nasedat do auta za volant!!! A mimochodem to auto bylo opravdu moc krásný... *14* *14* *3* *8* stejně jako on... *14* *3*
      • alenka7

Re: Re: Řidičák

No pokud mu ho nesebrali tak ho urcite ma, protoze uz hodne davno sem cetla v jednom casaku, ze naboural ale nastesti se mu nic nestalo. *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14*
  • kapitolka

nové stránky

Ahojky lidičky byli jste na staránkách Enriho?? www.enriqueiglesias.com má tam nový design mě se ale víc líbil ten starý... a hned jsem se zaregistrovala a zjistila jsem, že se mám v AJ ještě co učit *1* *1*
    • alenka7

Re: nové stránky

pred chvili sem tam byla a je to docela dobry.hlavne ty videa
  • alenka7

nove video

ahoj,prave sem videla nove video enriqua-lloro por ti. *14* *14* *4* *14* *14*
  • simonka007

Nádhernej chlap

Enrique Iglesias je nejvíc sexy zpěvák... *14*
    Ty jeho oči jsou tak krásný že se vždycky rozsplívám touhou po něm...a ty jeho rty jsou přímo k nakousnutí.... *14* *4*
    • Re: Nádhernej chlap

Jo a ještě něco má překrásnou prdelku...no prostě celý jeho tělo je k sežrání...a mohl by mít taky koncert v ČR...já bych neváhala a šla na něj...MILUJU HO...je to nejkrásnější chlap na planetě...!!! *14* *14* *14* *4*
    • lucousek

Re: Nádhernej chlap

fakt nádherný chlap a písničký má super.. *14* *8*
    • kristyn875

on je celej k sežrání *14* *14*
      • kapitolka

Re: Re: Nádhernej chlap

naprosto uúlně celej k sežrání *14* *14* *14* *14*
    • alenka7

naprosto souhlasim ty oci sou uplne naaaaaaaaadherny!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • dva a pul chlapa

Ahojky! Bohuzel to taky nemam natoceny, ale jestli chcete, tak se podivejte na www.youtube.com a zadejte si two and half man enrique a ono vam to najde video
    • cobra11

Re: dva a pul chlapa

já ho mám natočenej
      • misalkap

Re: Re: dva a pul chlapa

Já taky
        • alenka7

Re: Re: Re: dva a pul chlapa

a ja taky *14* *14*
      • pelclovajana

Re: Re: dva a pul chlapa

A šlo by ho poslat třeba meilem, pls.!!! Byla bych moc, moc ráda... *9* *14* *14* *4* *8*
    • pelclovajana

Re: dva a pul chlapa

Jo, tam už sem se dívala, ale je to na nic, protože je tam vždycky vystřižená jenom nějaká scéna, já to chci vidět celý!!! *10* *16* *8* *5* Mě to tak štve.... *16* I v těch videích, ale vypadá krásně... *14* *14* *8*
      • Re: Re: dva a pul chlapa

Ale myslim ze ty to co taky videli, mi daji za pravdu, ze ten dabing byl hroznej...hlas kterej k nemu vubec nejde!
        • misalkap

Re: Re: Re: dva a pul chlapa

To teda jo *9*
  • pelclovajana

dva a půl chlapa

Ahoj lidičky, mám takový dotaz...nemáte někdo náhodou nahranej ten díl Dva a půl chlapa, kde hraje Enrique???*7* Já jsem to totiž totálně prošvihla, takže bych to moc, moc chtěla zkouknout...tak jestli to někdo máte tak pls. napište, prosím, prosím, prosím :-( :-( :-( Budu Vám moc vděčná... *9* *3* *4* *3* *3*
    • cobra11

Re: dva a půl chlapa

já ho mám
      • Re: Re: dva a půl chlapa

ja sem tn dil bohuzel taky nevidela a strasne me to stve *5* *5*
    • alenka7

Re: dva a půl chlapa

ne bohuzel nemam :-((( a taky sem ho nevidela:-((((((((((
      • kapitolka

Re: Re: dva a půl chlapa

holky přidávám se k vám do "klubu" páč jsem ho taky bohužel neviděla... *9* *9*
        • sandralombardi

Re: Re: Re: dva a půl chlapa

Já ten díl viděla upozornila mě to na to kámoška je to fakt super díl on tam vypadal tak krásně *14* *14*
          • petra6

Re: Re: Re: Re: dva a půl chlapa

Jo byl tam upe krásný
            • dada.2

Re: Re: Re: Re: Re: dva a půl chlapa

já sem ten díl taky viděla je tam uplně krásnej ...krásně se tam směje *3* *4*
            • domca11

Já jsem ten díl bohužel taky neviděla a pěkně mě to štve *9* *10* *8*
      • pelclovajana

Re: Re: dva a půl chlapa

mno, tak můžeme jen doufat, že se ozve někdo další!!! *14* *3* *8* *14* *1*
        • alenka7

Re: Re: Re: dva a půl chlapa

hele a ten dil byl tedko nekdy???
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: dva a půl chlapa

jj, tento týden!!! *14* *3*
            • alenka7

tak ted me to stve este vic protoze tento tyden sem nevidela jenom ten dil v PONDELI a zrovna tam enrique byl *10* *10*
  • cobra11

Miami

Enrique je můj nejoblíbenější zpěvák na světě!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • pelclovajana

fanoušci

*7* Páááááni, no já fakt žasnu!!! To je něco úžasnýho, *15* jak rychle najednou Enrimu přibývají fanoušci...doufám, že to bude pokračovat co možná nejdéle, je to fakt úžo!!! *1* *3* *14* *14* *8*
    • kapitolka

Re: fanoušci

jo je to něco fantastickýho jen tak dále *3* *3*
      • petra6

Re: Re: fanoušci

Jo no nějak si hodně lidí si ho oblibuje
        • misalkap

Re: Re: Re: fanoušci

No to je snad dobře *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit