Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Enri

Jo on tam vypadal opravdu hezky fakt ale jsem docela zklamaná že nevyhrálo Německo.Nechcu vyvolávat hádku ale já prostě fandila Německu.
    • Re: Enri

Jasně každej má svůj oblíbenej tým...já např. fandila našim, Nizozemcům a asi nejvíc španělům a ti to tyky vyhráli *14*
      • Re: Re: Enri

Máš pravdu každý má oblíbený tým já jsem fandila našim a pak jak to prohráli s portugalcemi tak jsem fandila jim a španělům.
  • upe boží zpěvák

enrique je upe ten nejhezčí a nejlepší zpěvák na týhle (malý *1* )planetě... *14*

gumedvidek
  • Can you hear me

Jo byl tam uplně úžasný a ještě k tomu vyhráli španělé!! *5*
  • Byl úžasnej

Lidičky Enri jako obvykle neměl chybu. ve vídni byl naprosto úžasnej *14* ještěže španělsko vyhrálo *14*
    • Re: Byl úžasnej

Máš pravdu byl úplně božský a zazpíval to nááádherně já ho úplně zbožňuju nejhezčí chlap v galaxii je Enri *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Byl úžasnej

jj bylo to super,ale pochybuju,že to bylo na živo :(
        • Re: Re: Re: Byl úžasnej

Enri to zpíval na živo *4* *3*
  • Heroe

nevíte náhodou někdo v jakým jazyce enrique zpívá písničku Heroe??? (nemyslim tu anglickou verzi *3* )
    • Re: Heroe

Ve španělském jazyce zpívá tu písničku.
      • Re: Re: Heroe

jo, díkes, myslela sem si to *4*
        • Re: Re: Re: Heroe

Jjo nemáš zač *4*
  • E

Dneska už konečně uvidíme Enriqa jak zpíva to bude super....
  • už brzy

Ahoj lidičky tak podlouhé době zase tady něco napíšu. jíž v neděli by měl Enrique zazpívat po finále eura 2008....tak se nezapomeňte dívat
    • Re: už brzy

jjo *3*

JJ, jasně že se nezapomeneme dívat, jen doufám že to vystoupení v televizi ukážou!!! Zkusím napsat dotaz do Prima TV, třeba mi tam někdo odpoví... *14* *14* *3* *4* *8*
      • Re: Re: už brzy

tak pak dej vědět *3*

Já se teda taky moc těším on je tak dobrej *4*

Já teda určitě nezapomenu protože ho musím vidět on je tak moooooooooc nááááááááádhernýýýýý
      • Re: Re: už brzy

Jo už se nemůžu dočkat jak tam bude zpívat
  • Hallo

Čauwes neurážejte iglu !!!!!! PA *13* *13* *13*
  • Hlasování

http://selebriti.blog.cz/0806/prvni -kolo
  • Hlasování

http://selebriti.blog.cz/0806/prvni -kolo Hlasujte tady pro Enriqueho pls *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit