-
hlasněte
Ahoj lidičky chtěla bych vás zase poprosit aby jste hlasovali pro Enriho na www.nejblockprovas.blog.cz protože Enri postoupil do třetího kola tak prosím hlasujte protože tohle kolo je důležité v tomhle kole se rozhodne kdo postoupí do finále tak vás mocinky prosím hlasujte *4* *3* *1* -
can you hear me
ahojík, už jste viděli ten nový Enriho klip k can you hear me? *1* -
-
Re: can you hear me
no, od klipu euro 2008 official song bych čekala něco možná...já nevim, možná si moc vymejšlim, ale něco...fotbalovýho???
přidám se k jednomu příspěvku (už nevim, kterej to byl), kde autor pravil, že v každým klipu enrique brečí a div neumírá kvůli babě... *4*
ale jinak proti němu nic nemam a má moc pěknej hlas...texty už sou takový, no...nekomentuju -
jj, je fakt božskej stejně jako Enri... *14* *14* -
-
Re: Re: can you hear me
Jn on tam vypadá super *14*
-
-
Jjo já jsem ho už viděla a Enrimu to tam děsně sekne uplně je v tom klipu božský úplně ho žeru a moc moc miluju *14* *14* *3* *14* *14*
-
-
má
Ahoj má tady někdo třeba libko (libimseti) -
-
Re: má
ne ale mam profil na lidech http://www.lide.cz/SusieSnuggling@e mail.cz -
-
Re: Re: má
to zas nemám já
-
-
-
hlasujte
No tak lidičky mooooooooooooc vás prosím hlasujte pro Enriho na www.nejblockprovas.blog.cz zatím tam vede Hana Beth tak ji přece nenecháme vyhrát mocinky mocinky prosím hlasujte kdo jste ještě nehlasovali
*3* *4* *3* -
enrique
nj fešnej chlapešek -
do čr
hello fans,tak sem tady ano z5 k tomu jako dostat Enriqua do čr -
sotěž
Ahojky lidičky moc moc prosím hlasli byste pro Enriho na www.nejblockprovas.blog.cz prosím je tam SONC (soutěž o nejlepší celebritu) tak hlasujte hlasujte *3* *4* *1* -
Adresa
ahoj našla jsem další adresu Enriho byla na jeho ificiálních stránkách tak tady je MIAMI, Florida
Estados Unidos
Vistas de perfil: 9515650 -
fakt
Jo, to má Kapitolka naprostou pravdu!!! Měli by jsme nakousnout nějaký nový téma, aby bylo o čem kecat!!! Co třeba dokončit ten nápad, aby Enri dorazil do ČR... Přemýšlejte o tom a pište sem své návrhy na řešení tohoto závažného problému: Jak sem Enriho dostat??? *14* *3* *14* -
-
Re: fakt
pochybuju, že by někde na netu už nekolovala petice...já se juknu, ale kdybyste někdo náhodou na nějakou narazili, tak určitě počítejte se mnou *1* i když pochybuju, že by mě tam rodiče pustili *16*
-
-
pusto
Holky popř. kluci je tu nějak pusto....