Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • plakát

mám jeho plakát aje mocinkyyy krásnej kdo má zájem tak ať mi napíše na email!!Hledám plakáty:Tokio Hotel,Bill kaulitz,Tom kaulitz,sarah michelle gellar, vanessa hudgens,zac efron,ashley tisdale,freddie Prinze jr.,johnny depp,keira knightley,britney spears a avril lavigne
  • Enrique je užasnej

Enrique je božskej.... *14* lafuju ho hlavně jeho pisnicky............ .... *4* prostě je užasnej a je fotogenický na fotkaách je ..... *14*
    • Re: Enrique je užasnej

jo fotogenickej mozna je, ale prej foceni nesnesi!!! ale je uzasnej, ze
  • Ten je ale!

To je ale kfrasavec ten Enrique,že? *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8*
    • Re: Ten je ale!

to teda je. je úplněěěěěěěěěěěěě úžasnej. *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • krasavec

je to moc nadherny a sexi chlap.nema chybu
    • Re: krasavec

To máš teda pravdu!!!! *14* *14*
  • enri

Já ho asi miluju:) Je prostě skvělej:) A má super písničky:) *14* *4* *14*
  • I love Enrique

ahojinkííí všem *1* ... taky ho tak moc moc moc moc zbožnujete milujete a láskujete jako já *14* *14* *14* on je upe užasnej
  • Blog

www.enrique-singer.blog.cz prosíím podívejte se, a jest-li má někdo taky stránku o Enriquem tak až ji tady dá.Ráda bych se podívala!!! *9* *15*
  • hotovo

Nazdar ve spolek. Přidala jsem asi deset vymyšlených fanoušků, tak to zkuste taky tak po deseti a Enri vyhraje v počtu fanoušků, tak se do toho pustte co nejdřív.
    I love Enrique Iglesias. Honem........ *3* Je skvělej.... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: hotovo

jjjjjjj je vážne skvelej taky ho miluju *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: hotovo

HEJ TEN JE MUJ! MOCINKY SE MI LIBI *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: hotovo

nenííííííííí *13* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • I love Enrique

Ahoj lidičky! Mám takovej dotaz. Nevíte jestli Enri chystá nějakej koncert? Jela bych kamkoli jen abych ho viděla. Je sladkej a sexy. A taky má nádherný písničky, můžu je poslouchat od rána do večera a nic jinýho k životu nepotřebuju. Už ani nevím jaký jiný písničky se hrajou. *3* *14* *14* *14* *4* pls. Odpovězte na můj e-mail. 4auky
    • Re: I love Enrique

Ahoj jestli budeš vědět něco bližšího o koncertě, tak pls napiš. Dík moc *14*
    • Re: I love Enrique

no ja to sice nwm ale taky by mě to celkem zajimalo *3* je dost sexy a nejnadhernejsi pod sluncem *14* *14*
  • enrique iglesias

prosim ma enrique nejakou holku je strasne hezounkej *14* *14* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit