Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Napište mi někdo prosím!!!!!!!!!!!!!

Ahojky všichni!!!!
    Nevíte někdo s kým je ted Enrique??Vím že byl s českou modelkou,ale ted nevím...
    Prosím napište mi to na emal
    Moc všem Děkuju *4* *3* *3*
    • Re: Napište mi někdo prosím!!!!!!!!!!!!!

s českou modelkou???? *7* tak to asi težko ptž že žádnou češkou ještě nikdy nebyl *13* ...je s tou svoji Annou Kurnikovou *16* a ta je z ruska...pičinka jednA *10*
  • slaďoušek

Enrique je ÚPLNĚ skvělý, sladce zpívá a sladce vypadá...zbožňuju ho!!! *14* *14* *5* *4* *14* *3* *8* *8*
  • Enrique Iglesias

Ahoj zdravím všechny přihlasila jsem se do fanclubu protože Enrique je nejlepší poslouchám sice ještě Tiziana Ferra ale Enriquemu se nevyrovna chtěla bych se zeptat jestli tady budete brzy davat nové fotky rada bych se toho taky zučastnila zatím Čau *1*
    • Re: Enrique Iglesias

Jj ja jsem tu několik dala fotek tak se můžeš taky přidat. *3*
      • Re: Re: Enrique Iglesias

jo diky ale ja nevim jak
        *9*
        • Re: Re: Re: Enrique Iglesias

Dáš Fotogalerii a dole se přihlásíš, a dáš procházet a nějaké fotky určitě tam máš v počítači tak a pak dáš otevřít a v pravo je přidat a pak a ještě pak jesli budeš tam chtít nějakou tak dáš nahrát další fotografii *3* *1* *1*
  • FoTo

Prosíím lidi přidávejte tu i nějaké FOTKY!!! *14*
  • Enrique

Ahoj lidičky !!Vymyslela jsem že bysme mohli zakládat fanoušky enriqueho a tim by měl víc fanoušků !!!Plsky udělejte to jestli se vám enrique líbí a jeho songy tak pro něj taky něco udělejte pls !!!Já už sem mu založila 7 fanoušků každý pod jiným ménem !!!Díky a mějte se !!:-* *3*
    • Re: Enrique

S tím souhlasím!!! Vy kdo ho milujete tak jako já tak začněte hned ted!!! *16*

Prosííím podívejte se na můj blog www.enrique-singer.blog.cz
  • Enrique

Enrique je nejlepší zpěvák a ke všemu krásnej a seeexy...tohle všechno dohromady a krásný oči a krásnej úsměv,to se jen tak nevidí!!!!!Je úžasnejjjjj *3* *14* *14* *14*
  • Enrique

To je tak hezkej chlap *4*
  • Enrique

Enri je ten nejkrásnější zpěvák a má dobrý hlas. *15*
  • Ricky je lepší

Nemužu si pomoct ale Ricky Martin je mnohem lepší a to jako zpěvák i tanečník a je taky hezčí ale musím bohužel uznat že u nás je Enrique momentálně populárnější

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit