-
Re: news
jééééj a co ti bylo, žes byla v nemocnici? Snad nic vážného *7* -
Re: news
Ahoj Bohužel nic novýho ohledně konciku *9* *9* *9* Taky mě to štve musíme asi jen doufat že Enrišek přijede a pokud ne ja pojedu za enriškem klidně do zahraničí aby jsem ho konečně viděla na vlastní oči *4* *3* -
news
Stále nic nového??Achjo! *9* Já sem tady teď 6 dní nebyla,pač jsem byla v nemocnici -
Re: Re: Re: Re: Re: Dotaazek
no já nevim ale někde sem zase četla že enri nedávno v rozhovoru řekl že se nechce s annou ženit dřív než po 3 dítěti...haha anna má smůlu ještě musí máknout víc *1* *1* *1* *14* *14* *4* -
Re: new
Ahoj bohužel novýho neni nic nějak to asi neklaplo pořadatele nemají stále kontakt je mi líto *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Dotaazek
taky bych řekla to by jenom v Blesku nebylo *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Dotaazek
nečekaj!!!!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Dotaazek
nevím nevím, ty věříš Blesku? -
Re: Re: Re: Dotaazek
asi vás sklamu,ale Enrique a Anna mimčo čekaj.V Blesku psali že Enrique vybýrá kočárek... *9* a mimčo se má narodit v březnu kolem 1-10...a prý to má být kluk,doufejme že bude tak krásnej a nedanej jako tatínek... *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Klesá!!!
nevim holky já v tom vidím podvod ale není potřeba se rozčilovat a řešit to.jenom se rozčilíme *9* -
new
Ahoj!Tak jsou nějaké nové zprávy ohledně tho koncíku?Nějak to všechno stivhlo :( -
čekala sem, že to řekneš *1* *1* *1* *1* *1* -
dobře řečeno *4* *14* *14* -
Re: Re: Dotaazek
mimčo nečekají)) tradičně!! *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Klesá!!!
já si myslím,že to není podstatné,nějaké čísla nerozhodujou...já tady chodím i pětkrát za den a nic z toho,tak já už nevím.pro mě je ale stále jednička a vždy bude a to je nejdůležitější!!! *1* *14* *14* *14* -
Re: Re: Dotaazek
Okaa,dekuju moc *4* ...ale v tom bulvaru aby se lbej vyznal,zee? *15* -
Re: Re: Re: Klesá!!!
bohužel nic! *9* *9* *9* *9* musíme počkat až bude mít nové album a klipy a až o něm lidi zas uslyší -
Re: Dotaazek
já myslím že spolu jsou ale mimčo asi nečekají, teda nevím to jistě, ale jak se to rychle objevilo tak se na to rychle zapomnělo -
Re: Re: Klesá!!!
cože???? *9* *9* *10* a co se s tím dá dělat? -
Dotaazek
Ahojte holky,koukam ze jste dost informovane a tak bych se vas chtela zeptat jak je to Enriquem a s Annou,ja mela za to ,ze spolu nejsou i jsem o tom slysela Enrika mluvit a ted jsem koukala,ze je pry snad uz i tehotna..?Tak jsou spolu a myslite si ,ze je to pravda s tim Annym tehotenstvim?.Predem dëkuju za odpovedi..Fakt jsem z toho blaazen *7* *1* ..Mejte se *4*