Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: Re: Klesá!!!

ted sem se na to koukala a myslela sem, že špatně vidím!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *5* *5* *16* *16* *8*
  • lucka.ptackova

Re: Klesá!!!

Mnoo fajn už je na 55.místě!!! *9* *9*
  • stankova.lidka

Re: Klesá!!!

no jo ale jak *9* *9* kdyby to šlo hned bych něcoudělala ale nevím jak... *9* *9*
  • stankova.lidka

Re: Re: Re: Re: seriál

jj jasnééé *14* *14*
  • vterinka

Klesá!!!

Ahojky holky, Enri nám pořád klesá v žebříčku nejnavštěvovanějších osobností! *9* *9* *9* Už je na 49. místě a brzo ho budem hledat na druhé stránce! *9* *9* *9* *9* *9* *9* Musíme s tím něco dělat! Strašně mě to štve! *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • vterinka

Re: Re: Re: seriál

tak až bude, tak dejte vědět *1* *1* *1*
  • stankova.lidka

Re: Re: seriál

myslím od 3 řady a asi hned ten 1. díl
  • humanic

Re: seriál

jj,já vím taky na to občas koukám,ale newíte v jakém dílu enrísek je? *14*
  • stankova.lidka

Re: seriál

uuuuf, to jsem si oddechla *1* *1* tak to je jasné že se budu dívat sice se ze mne táta asi zblázní *14* *14* ale stejnak v originálu je to lepší *4* *4*
  • kristyn875

Re: Enrique))))))

to už sem viděla...ale stejně pořád klááášnnýý *14* *15* *14* *3*
  • therezka

seriál

Holky,na Prima Cool hrajou How I met Your mother od úterý do pátku vždy od 17.00 ! Tak se koukejte!!Ale zatím tam Enri nebyl,takže o nic jste nepřišli.. *15* *15*
  • therezka

sponzoři

Už jsem psala do Orionka,ale oni mi neodepsali!To jsou pěkné svině *8* Co ted´ka mám dělat?
  • vterinka

Re: Re: Enrique))))))

jj už to tu bylo, ale to nevadí! *14* *14* *14* *14* On je tam tááák sladkýýý *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • lenushka14

Re: Enrique))))))

noo uz to tu bolo *3* ale to nevadi....my si to zase radi pozrieme *3* *14*
  • pajda83

Enrique))))))

http://www.youtube.com/user/enrique iglesiascom#p/a/u/0/CveIS8n6G0g ,to jste asi ještě neviděli,nemyslím si,že by to tady někdo už vkládal,je nádherný!!!!!!!!!!
  • pajda83

Re: Re: Re: Re: Re: sponzor

někdo od nás,kdo to má na starosti,promotér jej musí pozvat..až se tak stane a on příjme,poté přijede,jinak se mužeme snažit jak chceme)) *1* *1* *1* *1*
  • humanic

Re: Re: Re: Re: sponzor

Já teda už vůbec newím jak to je.Někdo říká,že ti interpreti sem přijedou sami od sebe a nebo že je musíme pozvat my.Je to celý na prd!CHJO!Proč zrovna my??Jezdí sem tolik hvězd a Enrísek ne?Tak to by teda takhle nešlo! *1* *8*
  • pajda83

Re: Re: Re: sponzor

není to manažérem andy,je to tím,že jej naše nádherná republika nepozvala... *10* *10*
  • humanic

Re: kontakt manažer a nebo tým Enrique

OK,se budu snažit,ale myslím že asi o tom kdo to dělal na Slovensku nezjistíme a i kdyby jo,tak se na nás vys.. jako ve fotbale.Nás nepodrželi! *8* Ale to není jako nic proti Slovákům.Jenom to je můj názor! *4* *3*
  • humanic

Re: Re: sponzor

JJ,to mě taky opravdu posadilo jak se říká na prd...! *9* Já sem pořád doufala,že když teda má 2 koncíky na Slovensku tak tady taky.to je jasný,to dělají všichni.Ale on te..normálně se na nás jeho manažer vyprd *8* Tak,ale jako doufám že teď to vyjde..musí,prostě musí!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit