Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pajda83

Re: Re: Enrique v Česku

v utajení,mrška jedna)) *1* *1* *1*
  • humanic

Re: Enrique v Česku

Tyjo..tak to když tady byl,taky mohl udělat koncert..by mě zajímalo co tady dělal??To nenapsal?? *3*
  • stankova.lidka

=O tak to je síla
  • pajda83

to je ale v prdeli,jako on tady byl a ani mi nezavolal,jo?mrška jedna)) *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: koncert Enrique

jj já bych tky tak dala...=)
  • adinka21

Enrique v Česku

Ahoj holky víte že enri byl u nás v Česku?Byl tady v srpnu dnes mi psal pan tohle Je možno.Doporučuji též uvažovat o námi zastupovaného J.Laufera,který při
    minulé návštěvě Iglesiase s mím dělal rozhovory pro TV apod.-Dokonalá
    španělština.\zdraví Kristian.Takže Enri pokud k nám příjede tam zde nebude poprvý to je mazec co? *1* *1*
  • humanic

Re: koncert Enrique

NJ,je to fakt super..ale ještě se radovat nebudu..může to krachnout kdykoli *9* Ale musíme věřit!!Já se každý večer před spaním modlím,aby přijel *1*
  • pajda83

Re: koncert Enrique

naděje umírá poslední adri)) ale i tak je to super,jak jsem již psala,je to běh na dlouhou trat a jestli to zvládneme a vyjde to,dosáhneme na medaily,ale samozřejmě nás čeká ještě mnoho práce,teda hlavně adrianu,že?skoro jako naše sekretářka,he)) *1* *1* *1* *1* *1*
  • adinka21

koncert Enrique

Holký snad vás potěším tímhle emailem tak zase máte co číst tak do práce s usměvem *3* Dobrý den,

je skvělé mít takového zapáleného fanouška jako má Enrique Iglesias. Má to však pro uspořádání takového to koncertu háček a to s termínem, většinou takové hvězdy mají nabitý program na dva roky do předu a druhá věc je, kontakt na manažéra a znát finanční požadavky. Pokud máte možnost kontaktu na zmiňovaného manažera, můžeme jej oslovit s požadavkem na uspořádání koncertu, na základě odpovědi ve které budou specifika k pořádání takového to koncertu, lze začít pracovat na jeho organizaci a zajištění. Super co?sakra holky jsem dobrá ne?chtělo by to zapařit pač už to vypada opravdu nadějně tenhle pan je super *3* *3*
  • adinka21

Re: ...

jj napiš mohlo by to třeba pomici tak do toho *3*
  • therezka

...

A mám se zeptat ještě v jednom rádiu?Já bych tam napsala..za pokus nic nedáte.Já bych se jich zeptala,co? *1*
  • humanic

Re: Re: Re: Re: koncert Enrique

tYJO HOLKY!!To jsou tak super zprávy..jenom doufám že se to nepokazí *4* Já bych to dala asi někdy začátkem července až budou prázdniny *3* A nebo úplně koncem června *3*
  • Re: Re: Re: koncert Enrique

jo to by sis teda zasloužila!! myslim že ty sis toho zařizování užila nejvíc ;D .....tak teď jenom čekej až ti ho Enrii pošle nebo v lepším případě přinese osobně =) ......ale o tom si můžem nechat zdááát !!
  • adinka21

Hlavní pořadatel koncertu

tak holky dnes jsem zjistila přes jednu arenu že my potřebujeme sehnat hlavního pořadatele koncertu ten co vše postara a hlavně ten co sepíše s enrim smlouvy atd takže ještě neni výhra pač ten pan mě asi špatně pochopil on je pouze ten co muže zařidit vše okolo koncertu s technicke stránky již jsem mu psala že jsme si pšatně rozuměly ale potřebujeme někoho kdo ten koncert bude pořadat a hlavně osobu co s enrim uzavře smluvu ohledně koncertu tady u nás.takže musíme hledat pořadatele co vše co o tohle postarají *9* *9* *9*
  • adinka21

Re: Re: koncert Enrique

Tak to určitě se sejdem toho se neboj jako parta fans Enrique.A koncik vypada velmi dobře pan pořadatel už bude kontaktovat brzy manažera aby nám dl souhlas což je jasný že da a bude rád za nabádku a enri ten bude štastny pač ten čeka jen na to až ho sem někdo pozve snad mi bude vděčný hehe a zasloužila bych si lupen zdarma *1* *1* *1* *15* *15*
  • adinka21

Re: Re: Pomoc

Super díky za info mužeš zjistit vic sponzoru? bylo by to super na konciky se bude pomaly pracovat brzy pan pořadatel se spoji s manazerem dnes mi to napsal a ze to vypada na dobrý cestě a ze koncert by se mohl uskutečnit přišti rok bylo by fajn zjistit sponzory *3*
  • Re: koncert Enrique

supééér !! no přesné datum nwm...to je asi jedno...ale dala bych to na červen....ptže pak sou prázky a dovolené se rozjíždí tak aby sme tam mohli všechny být...!! =)
    juj holky jestli to vyjde tak to bude BOBMA !! =) myslela sem že bysme si na sebe pak dali kontakty a sešli bysme se tam...ráda bych vás všechny poznala!!....neni nic lepšího než si popovídat s holkama co milujou to co já!! =) no nebudu nic předbíhat.....ale začínám to vidět pozitivně!! =) *3* *14* *14*
  • Re: Pomoc

práve som si pozrela video-upútavku na Enriho koncert v Kosiciach a tých sponzorov tam bolo vyše 30 možno viac, jedným z hlavných bolo rádio Expres, ktoré vlastne Enriqueho pritiahlo na Slovensko, začo som im veľmi vďačná, nikdy som totiž nedúfala že ho budem môcť vidieť naživo a predsa... *4* *4* *4* aj vy sa dočkáte *3* veď Enri mal v Európe koncerty takmer všade, nebolo by fér keby na vás zabudol *13* *13*
  • adinka21

Pomoc

Holky kdo z vás byl na Slovensku na koncertě nevíte kdo ten koncert sponzoroval?????
  • adinka21

koncert Enrique

Tak holky pan pořadatel mi ted napsal že mám vybrat datum koncrtu mámme počítat že příprava bude trvat 4 měsíce a předprodej vstupenek 3 takže celkem 7 měsicu takže koncert by se mohl uskutečnit v měsíci červen-červenec ted jen vybrat datum koncertu tak chci od vás tady tip a pčesný datum konciku tak do toho holky.pište pište jde o hodně *3* *3* *3* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit