-
pořadatele
Holky super zpráva pro všechny fan enrique vypada že se koncert možna uskutečni posilám vám co mi ted odepsaly konečně někdo normalní tak čtěte Dobrý den,
Píši ohledně vašeho dotau, poukázaného k naší firmě All4djs.cz samozřejmě by nebyl problém, Vám po technické stránce zajistit tento koncert a i místo konání, případně reklamu. V tomto ohledu máme již mnoho zkušeností. Ale, jako vše na tomto světě bez peněz se nic nehne... :-( Tudíž mi nejdříve nastiňte, Váš záměr a představu této akce. V bodech vám trošku pomohu.
1. Místo konání (velká města...Praha, Brno, Plzeň díky své aglomeraci)?
2. Jste v kontaktu s managementem zpěváka ( i v tom jsme schopni pomoci)?
3. Sponzoři (tohle je asi to hlavní, proto že tato akce bude hodně nákladná)?
4 Datum konání( rezervace hal a oběktů v tomto rozsahu jsou většinou na rok zamluvené do předu)?
5 Vstupenky ( vytištění a distribuce... Ticket pro si bere 20% ze vstupenky. Platí se samozřejmě předem.)?
6. Reklama (Rádia, Periodika, TV, plakáty a jejich rozvoz . Pro představu jeden spot v rádiu stojí cca 500 platí se předem.)?
To je jen nástin toho co je třeba vědět a zjistit než se do něčeho pustíte. Do karet Vám hraje to že by do toho šla Evropa 2 i Tv Očko a spousta dalších sponzorů, ale to hovoříme jen o reklamě. Další je zajištění občerstvení i v tom jsme schopni být nápomocni a samozřejmě i to by Vám pokrylo kousíček nákladů jedno místo k prodeji občerstvení na těchto akcích je kolem 20 000.
Dalším faktorem jsou lidské zdroje (ochranka, zvukaři, hostesky, moderátoři. To vše také jsme schopni zajistit v plném rozsahu.)
Tak a to nejdůležitější je rozpočet. Všechny tyto věci se platí předem nebo zálohově nikdo do toho nepůjde za dobré slovo nebo procenta s utržených peněz to je realita.
S pozdravem.
Pavel Holeček *3* Snad jsem vás ted potěšila holky já teda mám radost *3* -
Re: Re: Re: pořadatele
TY VOLE..TAK TÍMHLE MĚ OPRAVDU DOSTAL DEBIL JEDEN ZKURVENEJ!!CO SI O SOBĚ MYSLÍ??TY VOLE TO PSALO NĚJAKÝ DÍTĚ NE??FAKT,JAK TAKOVÝHLE LIDI MŮŽOU ZAMĚSTNÁVAT? *8* *16* TYJO TAK TOHLE MĚ FAKT NASRALO.. *10* *8* *16* -
Re: Re: Re: pořadatele
kokoti,jedním slovem *8* *8* *8* -
Re: Re: pořadatele
v pohodě taky bych to vyslovila dovolil si toho hodně svině tohle si posral a taky by mu zaplatil za koncik jen 78tisic směšný tohle tady ma tak mozna někdo z čechu a ne enri ten ma mnohem vic to at si strčí do prdele těch 3000 eur za to by mu nevystupoval žadný slavný zpěvak jako je náš enrišek asi spadl na hlavu chlapec *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
tos napsala správně!!!! Svině jedny!!!!!!! Co si o sobě myslí???????? Teď sem se tak roštílila, že by mě mohli rovnou odvést!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* To se mi snad zdá!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: pořadatele
twe..co si vo sobě myslí čurak starej plesnivej...takovýhle hovada bych střílela *16* ..sorry za ty slova..ale tohle mě fakt naštvalo *5* -
To o enrim napsaly pořadatele ja jen napsala zda by bylo mozny uspořadat koncert a on mi napsa to co vidite je to síla co holky?Äle napsala sjem mu zpět svině sprosty takhle mluvit nebudou oni si myslí že jsou hvězdy ale jsou nuly to co dokazal enri se na nej srat nemuzou kretení mam na ně nervy takhle jednat slidma to jsem nečekala překvapily mě jak to napsaly a co psaly o enrim *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Hrůza s váma holky))
hmmm tak bohužel nemusím se ani ptát a už vím že zůstanu doma *9* i Praha by pro mě stála hodně usilí naše přesvědčit ale myslím že hlavní město by ještě jakž takž překousli ale Ostravu? *9* *9* -
komu jsi to psala *7* -
cože???? co to je??? *7* *7* -
pořadatele
Holky dnes jsem napsala asi 60 možná i víc lidem co mají na starost koncerty a jeden z nich odepsal ale asi budete koukat co a jak to napsal mě to vyrazilo dech tady vám to posilám Vážená paní Mockovciakova. Děkuji za e-mail. Myslím, že vím jak na to. Jestli chcete pozvat Iglesiase do ČR a máte strach, že jej nezaplatíte, tak nezbývá požádat zmíněného umělce, ať sem přijede za 3.000 Euro. To by mu mohlo snad stačit, stejně hovno umí. Zdraví jan Adamus -
Live Nation Czech Republic s.r.o.
Tak holky těm už nepište ti mi včera napsaly jasně že tahle agentura koncert Enrique neplanuji.Musíme hledat jiná pořadatele koncertu prej jich na netu je hodně ale já pořád nějak nemužu nic najít *1* *1* *1* Tak holky je třeba hledat aby jsem mohly nabídnout koncik. *3* -
..........
.x.x.terysek.x.x.já tam byl v tý době a to tam ronaldo ještě nebyl ale příští rok se tam chystám zasednu iglesiasovy židly bude muset jít na stání :-)))))))))))jinak to byl vtip že praha je lepší než budějky doufám.uražte se jak chcete ale pražáci sou strašný mistři světa a když maj něco udělat tak to mi ne to jinam by ste měly být rádi že vubec někde šance je aby sem přijel a ne podobný keci to je daleko to je lepší tady tak se snažte at je to ve vašem městě a ne jen samý námitky připomínky ono česko není usa celý česko se dá přejet i vlakem za 8 hodin tak nevim co tu plašíte je jedno jestli to bude ostrava plzen nebo komárov kterej má 10 lidí ale pražáci nestojí o enriqueho jak psala ada sám sem se o tom přesvěčil -
Re: PRAHA
andrejko,ale my s tím nic neuděláme....pokud oni ho tam nechtějí,my do toho nezasáhneme.a nevěřím že by tam dojelo méně lidí...když bude enri v čr,jedno kde,dojede sem i německo,polsko,slovensko to je více než daný!!!!!! *3* *3* -
Re: PRAHA
mno tohle si myslim i já..dyt v Praze je takovejch hal a aren..bože přece jedna musí vyjít *3* -
Re: Re: Re: .............
mno Budějky nejsou problém *3* ..ale stejně..kéž by to vyšlo v Praze.. *3* -
Re: Re: .............
tak to Budějky jsou horší jak Praha, pro mě ještě více od ruky *9* *9* To je lepší Ostrava, ale mě už je to jedno já pojedu klidně do Aše jan aby konečně přijel! *14* -
PRAHA
Prosím vás holky!!Pište ještě do toho Live Nation prosím!!Musíme to zkoušet dál..jako správní fanoušci se nesmíme vzdát!!A podle mého Ostrava je z ruky pro všechny..tam by přijelo o hodně méně lidí než do Prahy..tak prosím..zkusíme to ještě..prosím!! *4* -
Re: Re: .............
Jo do čb bych už mohla jed..ty jsou lepší *3* já zkusím ještě napsat do těch Live Nation *4* -
Re: .............
jo a prosimtě zkus ty Budějky jo?!!! to bych jela na 100% =)