-
Re: Re: Re: Re: pořadatele
pak se vůbec nedivim, že sem nechce přijet *9* toho debila co to napsal bych z tý firmy rovnou vyrazila *16* *16* -
Re: Sponzoři
jo tak to je super!Já už sem psala do óčka jestli by byli ochotni sponzorovat,ale žádná odpověď *9* -
Sponzoři
Holky nesu novinku pozitivni dnes mi napsal pořadatel z agentury All4djs.cz ten jak jste tady řešily že budou chtít po nás peníze a dnes napsal tohle Dobrý den,
Ve zkratce řečeno, jsme schopni za určitou sumu zajistit celou tuto akci v plném rozsahu zajistit. Na Vás je jen sehnat sponzoring a případně si sepsat vaší představu která se doplní o naše zkušenosti a začne to dávat reálnou formu. Takže holky šance je a ted je na nás aby jsme sehnaly sponzory tak vás chci poprosit aby jste mi pomohly a napsaly sponzorum zda by do toho koncertu mohlí jít jako sponzori jak něco bude hned sem pište at mužu napsat zpět tomu pořadatelovi tak hurá do práce hodně štěstí já jdu hledat taky *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
pořadatele Praha
Ahoj holky nesu další zprávy ted napsaly pořadatele z Prahy ale chtěji osobní schuzku což je pro mě problem jsem z Ostravy holky kdo je z Prahy a mohl by jít místo mě na schuzku?Prosím hlaste se zde *1* *1* *1* píšte i věk ten asi hraje roli teda možná *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: další možnost
Interscope Records to je vydavatelství Enríska a hodně štěstí v hledání kontaktů,protože já nenašla....ale možná se mi poštěstí)) *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: pořadatele
Hele pořadatel asi ví co píše a je tam jasný psány že by do toho šla Evropa 2,Tv očko a další.Takže to tak bude to je jistý jen tak by to nenapsal on vy mnohem víc než my tady všíchni to mi věř Andrej *1* *3* -
Re: Re: pořadatele
No já to teda taky moc nechápu..pochybuju že to bude chtít sponzorovat Evropa 2 a óčko..raději se moc neraduje,aby ste pak nebyli zklamaní.. *4* Ale já doufám,že to nějak vyjde,když ste do toho holky dali takového času *3* -
Re: pořadatele
No bezva zpráva, ale kde se vemou ty peníze? *7* To ti sponzoři budou platit i ty ostatní lidi krom Enriho? *7* Já sem v tom moc nevyznám teda... ale snad to klapne! *3* -
další možnost
Holky pak je další možnost kontaktovat vydavatelství kdo vydava CD Enrique aspon tak mi poradil pan pořadatel ktery bohužel pořáda jen koncert vážný hudby.Ale poradil že bych měla kontaktovat vydavatelství interpreta *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: pořadatele
Přesně tak my to platit nebudeme to bude platit sponzor jako je evropa 2 očko atd pořadatele nejsou od toho aby platily ti pouze zařidí koncert ale zbytek je na sponzorech a arene jak se dohodnou ale rozhodně my platit nic nebudeme ten pan to psal protože já jsem žádala aby mi poskytl informace a což on udělal ale nemusíte se bát nikdo nic platit z nás nemusí tím jsem si jístá nebo vy kdo jste byli na Slovensku jste snad platily koncert enrique? *1* *1* *1* *3* -
zase špatně andrejko.....))) my to platit nebudeme,čti pozorněji) *1* *1* -
NJ,je to fakt skvělá zpráva,ale co s těmi penězi?? *9* Já žádný dát nemůžu..a myslím že tady nikdo z nás *1* -
no kači,já čtu pozorně a jak tak na to tady hledím,je to běh na dlouhou,ale dobře rozběhnutou trat)))a pokud jí vyhrajeme,budeme vítězové!!peníze hýbou světem všude,to ščlověk neovlivní,jen peníze,dobré jméno a známosti zmůžou své)) *3* *3* -
no holky je to sice dobra zprava ale jen na jednu stranu.nejsou sponzoři a nikdo do toho nepujde za dobre slovo nebo za procento s utrženych peněz.čtěte to pozorně co adrianě napsal ten chlap.obavam se že v dnešnim světě ma pravdu.vy mladší to možna nechapete ale vy co jste starší čtěte to pozorně.zkratka žadna slava bohužel.neradujte se předčastně. *7* *8* *9* -
dobrá zpráva,jen tak dále,doufám že to konečně klapne a jak bude turné,doufám že tam konečně uvidím czech republic)) *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: pořadatele
Jee já už se tak těším i když vím,že je to hodně předběžné *4* -
Holky myslím že to klapne jsou to pořadatele koncertu a zájem o něj mají a evropa 2 by do toho šla což je uplně super zpráva takže hned jak budě něco nový hned vám tady písnu at nejste nervozní jako jsme ted já.Psala jsem už i do radia jen čekám na odpověd pač pořadatele jasně piši že duležitý jsou sponzoři pač koncik nebude levný tak at ho má kdo sponzorovat očko by šlo do toho taky je to pozitivni zpráva místo konání jsem vybrala Prahu pač je to přece hlavní město a na výběr tam bylo Brno a Plzen takže Praha to jisti a určo by nás tam bylo fanoušku hodně *3* *3* *3* -
Ahojky holky já jsem tu teďka dlouhoo nebyla,bohužel *9* ....ale samozřejmě,že mooc chci aby Enrísek přijel tady k nám do České Republiky!!A je mi úúplně jedno v jakém městě to bude ať už je to Ostrava nebo Praha,nebo nějaké jiné město!Pojedu kamkoliv *4* *4* ..a jak jsem si tady pročítala tu diskuzi,tak k tomu blbečkovi co řekl,že Enrísek umí hovno je škoda slov!!Beztak je to nějaký zakomplexovaný starý debil!!! *10* *16* ...A tady tahle odpověď mi příjde dost solidní a byla bych moc ráda,kdyby to konečně klaplo:) -
jj snad jsem zvedla náladu tady všem ted jen musíme čekat ale zájem je sami to tady vidíte i evropa 2 by do toho šla ještě čekám na email a budu vás hned informovat o nic nepříjdete hehe musíme čekat a věřit že to klapne *3* -
jj tak zvedlo mi to náladu, aspoň jeden solidní člověk který odepíše *4*