-
Re: Bud ti země lehká KARLO
Aha.Tak to je mi moc líto že umřela.Vypadala ještě mladě *3* A přidávám se k tobě Pavli: Karlo,odpočívej v pokoji! *4* -
Re: Re: Re: tetovanie
Já myslím že má!! *3* Už sem to viděla na více fotkách,že mu tam kousek tetování kouká *3* Právě jak je v tom videoklipu Addicted.Takový má. *4* *14* -
Re: Re: tetovanie
mne sa zda ze nema..len vo videoklipe Addicted ma na ruke tam....ale to je len take nakreslene ci ake ..ale nema... -
Re: tetovanie
to fakt nwm..ale třeba ju..na nějakym lechtivim místečku *1* *3* víte co myslim *14* *14* *3* *15* *3* -
tetovanie
neviete ci nema Enri nejake tetovanie? *4* *4* -
Re: Re: Proboha!!!!
Já nevim co proti Enrimu pořád majou to je hrůza *16* *16* *8* *8* *10* *10* *16* -
:D
http://esp.enriqueiglesias.com/vide o/youtube-wisin-amp-yandel-con -
Re: Re: Bud ti země lehká KARLO
omlouvám se za chyby)) *1* -
Re: Bud ti země lehká KARLO
a odkaz je tady http://www.enriqueiglesias.com/foru m/topics/karla-one-of-the-la-roamer s-is?id=3123159%3ATopic%3A795807&pa ge=4#comments -
Bud ti země lehká KARLO
Holk,ynevím jestli si vybavujete jak enri psal n atwitteru a faceboku,že se modlí za karlu,nbyla to jeho fanynka,hodně blízká a byla neocná,asik 7.října zemřela,tady na tomto odkaze je video s ní anerimi nějaká fotka,tak koukněte.. *4* *4* *4* *4* *4* *4* a hlavně ODPOČÍVEJ V POKOJI,KARLO *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: OMG!
samozřejmě,je to věc názorů a můj nebo jiný se nemusí slučovat.to je v pohodě. *3* -
Re: Re: OMG!
Tak asi nejsem ta správná fanynka...mysli si co chceš,ale tohle je můj názor! Mám Enriqua ráda a myslím že to,co jsem sem napsala,to nijak nevyvracuje! Jen mi to prostě příjde přehnané,to je vše,TEČKA. -
Re: OMG!
NO hysterka určitě nejsem,v mém věku to snad už ani nejde,jsem uplně docela jinde,ale Mareš cokoliv podá,podá urážlivě a vůči druhé osobě,on si totiž myslí že je jedinečný a mě jeho chování uráží a to co řekl,mě taky urazilo!!!A myslím si,že každá správná fanynka s eza mě postaví,takže sorry holky,ale tot můj názor! *4* *4* *3* -
Re: Re: OMG!
ja som to pochopila az ked som to pozerala po 2x..a vazne nic hrozne...ale preco Enri??...to nemaju nikoho ineho?? -
Re: OMG!
Musim s tebou Thereso souhlasit...víte,že mám taky Enríska ráda,ale kdyť Leoš Mareš neřekl proti němu nic špatnýho! Řekl to jenom jako přirovnání,ten kluk to s tim ksichtem přehnal,jako v tý minulý superstar mě Marta Jandová fakt naštvala,protože to bylo hnusný,co o Enriquovi řekla,ale včera mě to nijak nevyrušilo.....prostě si jen z toho dělali legraci,né z Enriqua,ale prostě z toho jak se tvářil,mám dojem,že jste to buď vůbec nepochopili,nebo si to až moc berete.......Nebuďte s odpuštěnim nasraný po každym výroku o Enrim *3* -
OMG!
Jezis co na tom nechapete, jste jak naky histerky...enriho miluju taky, ale co je moc to je moc...mares jen rekl, ze enrique je v klipu hero jako burian(komik) OPROTI vykonu co predved ten kluk co tu pisnicku strasne prozival a hrozne dramatizoval...nemyslel to spatne!! *5* -
Re: Proboha!!!!
Tak to je fakt nestutečný,že je Enri komik,zrovna Mareš má co říkat když sám zpívat neumí *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: webová stránka
*3* Moc díky! *3* -
Re: Re: Proboha!!!!
TJN...já jak sem to slyšela,tak sem dostala záchvat vzteku a mamka mě hned uklidňovala. *1* Akorád závidí kolik má Enrísek fanynek a jak je úspěšný..protože Mareš je velká 0!!!!!!! *8* a JESTLI SI MYSLÍ,ŽE NÁM TÍMTO eNRÍSKA SPROTIVÝ TAK JE NA OBROVSKÉM OMYLU..AKORÁD ON SÁM SI UŠKODÍ!!DEBIL JEDEN!!! *8* *16* -
Re: Proboha!!!!
Jo já sem se tež rozčílila!! Říkala sem mamce proč do něj hurt ryjou! Proč ho nenechají na pokoji?? omg!! *16* *16* *8* *8* *8*