Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: song

Ahojky no to je dotaz! *1* *1* *1* *1* *1* *1* Samo, že Enrísek! *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* a nejlepší je verze se Ciarou *14* *14* *3* *3*
  • humanic

song

Ahojík! *4* Dneska sme měli ve škole mediální výchovu a já dostala za úkol na zítřek najít nějakou hezkou písničku do rádia..protože budeme hlásit *3* Já sem vůbec nevěděla jakou až teď sem si řekla že tam dám asi od Enríska Takin´Back My Love a nebo Pussycat Dolls-Jai ho. Prosím poraďte,která je lepší?
  • vterinka

Re: Re: 35. místo!!!

No to platilo včera dneska už je na 38. místě *9* *9* *9* *9*
  • pajda83

Re: 35. místo!!!

skvělý)) *14* *14*
  • vterinka

35. místo!!!

Ahojky holky, ještě včera byl Enri na 37. místě v žebříčku nejnavštěvovanějších osobností a dneska je na 35. místě, tak jen tak dál! *14* *14* *3*
  • sucharek

Re: ???

Díky holky *3*
  • kacka.bedna

Re: Re: otázky a odpovědi

no taky mu moc nerozumim snad každe desate slovo a to je malo *9*
  • humanic

Re: Re: ???

NJ,už se nemůžu dočka..hnedka si ho koupím *14* *14* A taky doufám,že přijede i knám do ČR!!Já doufám,že jo!! *14*
  • pajda83

Re: otázky a odpovědi

super,ale nějak nerozumím)) ale ten hlas je upa božííííííííííííííí
  • pajda83

mělo vyjít 16.10 což nevyšlo...takže v roce 2010 jak se tady píše a o šest měsíců později vyjíždí na turné *14* *14* *14* *14*
  • vterinka

Re: Re: ???

on to odložil?? Mě by šlak trefil!!
  • lenushka14

az v roku 2010 o 6 mesice ci ako...a hned potom bude mat Enri turne
  • sucharek

???

Ahoj holky, nevite kdy ma vyjit to nove album??
  • katy22

plllls hlasnete

prominte ze tohle sem asi nepatri ale nemohly by jste tu pro me hlasnout? chtela bych moc vyhrat *9* http://www.bravogirl.cz/fun/fotosoutez/23724-ben/
    dik predem kdo hlasly
  • pelclovajana

otázky a odpovědi

Všem kdo tu mluví aspoń trochu doporučuju tyto videa...Enrique odpovídá na otázky fanoušků, je moc zajímavé si to poslechnout...a ten jeho hlas...úplně mě uklidńuje a krásně se poslouchá!!! takže aspoń něco pro ty co nerozumí!!!*3* *1* *14*

http://www.youtube.com/watch?v=Uu5viUhjjZ8&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=4guydzV0-B8&feature=channel *5* *14*
  • pelclovajana

Re: Nová písnička GRACIAS...

Povedený kousek, i když tam Enri nemá zase tak rozsáhlý projev, tak myslím, že jeho hlas tu píseň nádherně dolaďuje a dodává jí něco zajímavého...tohle bude zase menší závislost na pár dní!!! Moc povedený kousek...a myslím, že každá Enriho píseň je svým způsobem hit a tohle nebude výjimka!!! Já mám taky raději ty pomalejší a poslechovější... A myslím, že i nějaká ta rychlá se na new CD určitě objeví!!! Už se těším!!! *1* *3* *14* *14* *4* *15*
  • Re: Re: Nová písnička GRACIAS...

*3* jako vždycky SUPER!!!!!!!! *1* *1* *1*
  • kyrstyn

Re: Re: Re: Nová písnička GRACIAS...

Je krááásna :) ...
  • nati102

Re: Re: Re: Re: Nová písnička GRACIAS...

náááááááááááádhernáá
  • terousek996

Re: Re: Re: Nová písnička GRACIAS...

přasně kacko mohl tam spívat víc *9* ale stejně je krásná *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit