-
Re: 41. místo!
jo no, taky sem se dívala *9* *9* *9* -
Re: budoucnost
ajeje)) no my ještě nevíme jestli k nám přijede,já sice tajně doufám,ale až budeme vědět co a jak,poté můžeme přemýšlet..transparenty a plyšák je samozřejmě podmínka!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
41. místo!
Holky Enri se nám propadl na 41. místo! to je děs!! *9* *9* *9* *9* -
budoucnost
Ahojky.Určitě všichni doufáte,že Enrísek nás příští rok nezklame a dorazí i k nám!! *14* *14* Tak mě něco napadlo.Že když by tu byl..tak bychom udělali transparent.Já vím že to není nic nového. *1* Ale napsali bychom tam např.: We Love You!! A napsali bychom to fosforeskující barvou aby to potom v aréně svítilo a on to pořádně viděl..co vy na to??A co s tím plyšákem??Chtělo by to něco aby věděl proč sem jezdit..musíme mu udělat radost.protože já věřím že přijede!! *3* *14* *14* -
DÍVKA
včera sem si koupila dívku, tak sem v ní listovala a skoro na konci byl hvězdný kvíz, kde je Enriho fotečka!!!! *14* *14* a pár otázek!!!! *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Ahojte
jo, nám to nevadí čím víc tím líp. *1* *1* *1* -
Re: Re: Ahojte
ahoj tady to nebude vadit nikomu.čím více nas je,tím lépe.žejo holky.. *3* *3* -
Re: Ahojte
ahoj a vítej,za každého fanouška jsme rádi) *1* *1* -
Re: Ahojte
neee vůbec nám to nebude vadit! *5* že ne holky? *3* -
Ahojte
Ahoj holčeny!Mám Enríska ráda stejně jako vy,proto se taky ráda zúčastním vaších diskuzí,pokud vám to nebude vadit! *4* -
Re: Re: Re: Re: článeček
vim co budu číst vdchodě.pokud se ho dožiju.romanticke příběhy.zajimavosti ze světa ale rozhodně ne bulvar.drby mě nudí už dneska. *9* -
Re: Re: Re: článeček
No to nevím se nechám překvapit *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: článeček
Asi tak!!! *1* *15* *4* Ale kdo ví co v důchodu budeme číst my!!! *1* *3* *4* -
Re: článeček
Tak to je dobré *1* *1* *1* *1* ale Rytmus života je ještě horší bulvár jak Blesk, takže tomu moc nevěřím! *3* -
článeček
Ajujky...včera jsem po týdnu přišla k babičce a první co mi řekla, bylo: ,,Enrique se bude ženit a čeká s Annou miminko!!!" Sem na ni chvíli hleděla...pak sem ji teda pozdravila a zeptala sem se jí kde na to přišla... *1* ...babička je velká čtenářka Rytmu života, takže mi to bylo hned jasný...je to teda v pondělním vydání, ale byl tam článek i s Enrískovou fotkou!!! tak jsem hned babičce roztříhala časák a rozumně jí vysvětlila, že to nemusí být pravda!!! Ale má to dobrý titulek..., prý: "Enrique Iglesias už vybírá kočárek"...to mě dostalo!!! *1* *3* *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: song
dej Do you know nebo Can you hear me, ty se budou ostatnim určo líbit *3* *3* -
Re: Re: Re: Enrííí
úúúúúúúúúúúúúžžžž -
Re: Re: Re: Re: song
*3* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: song
Dobřety! *1* *1* -
Re: Fotešškyy
jj musím s tebou plně souhlasit! *14* *14* *14* *14* Jsou upe fajné!! On je na nich tak roztomilý!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*