Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: O2 aréna

tak sem tam taky napsala *3*
  • pelclovajana

Re: O2 aréna

Tak a tesla aréna už tam má vzkaz taky!!! *1* *3* *14* *14*
  • pelclovajana

O2 aréna

Tak O2 aréna tam má ode mě vzkaz, tak se co nejrychleji přidejte!!! *3* *14* *15*

tady je když tak odkaz: http://www.o2arena.cz/O2arena/newlinkform.aspx?nid=10639
  • pelclovajana

Re: Enrique Czech Republic

Ou, konečně zase nějaká zpráva které potěší u srdce...*14* *14* Hned napíšu, a budu psát klidně každý den, když to bude možné, ale musíme je prostě překecat!!! A ještě bysme mohli nějak dostat tu zprávu do rádia...na Evropu2, třeba v rámci písničky na přání...kdyby se tam někdo dovolal a řekl, že chceme Enriqueho v Česku...a klidně se představit pod nějakým jiným jménem...*3* *1* *3* Co bysme pro něj neudělali ne!!!??? *14* *14*
  • adinka21

Re: Re: Enrique Czech Republic

přesně tak a Enrique má zájem přijet k nám jen nezaleží na něj ale na organizatorech a proto už jsem taky napsala do haly a řekla jim že Enri má zájem tady koncertovat ted 30.111 jsou v praze Bestreet Boys tak Enri musí tady přijet takyyyyy *14* *3*
  • humanic

Re: Enrique Czech Republic

NJ,tak s tím musíme něcoudělat..protože my ho tady chceme!!!!!!!§ *14* *14*
  • vterinka

Klesání v žebříčku!! :-(

Holky Enri nám pořád klesá!! *9* *9* *9* *9* *9* už i ti ze superstar jsou před ním!!! *9* *9* *9* *9* a to tu pořád chodím! Včera sem tu yla celý den! *9* *9* *9*
  • adinka21

Enrique Czech Republic

ahoj holky jak se máte?Dlouho jsem zde nebyla pač zkoušela jsem se spojit sněkym kdo zná enrique a poptat se na koncert v česku a nakonec se to podařilo včera jsem psala s jeho z kapely s Laurou na facebook a zeptala se ji na koncet a napsala mi tohle skopiruji vám to laura Jane
    Adriana - we loved being in Slovakia last year - and i'm sure Enrique would love to come to the Czech Republic - but those type of things are usually about the promoters! But I will pass it on! napsala to včera večer takže píše že Enrique chce přijet k nám ale nezaleží to na něm ale na organizatoru takže holky všechny napsat do areny že enrique by rad přijel k nám ale že to musi povoloit u nás když napíše co nejvic lidi tim líp *3* tak do toho *1*
  • vterinka

Re: Re: Re: DÍVKA

a jaké například? *7*
  • nati102

Re: Re: DÍVKA

jo,v tom kvízu bylo pár věcí,který sem o Enrískovi nevěděla *3* *14* *4* *3*
  • vterinka

Re: Propadá se!!!

cože? no fuj!!! *9* *9*
  • pajda83

Re: Re: Propadá se!!!

jj aktivita se cení a pro nás je na prvním místě,což je nejdůležitější!!!!!já ho prostě zbožnuji..............miluji,zbož nuji a moc,moc bych ho chtěla...raději končím,dnes mám hříšné myšlenky!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pelclovajana

Re: Propadá se!!!

Tak toto ne toto!!! To se přestává líbit...chce to víc aktivních jedinců...a víc diskutovat!!! *3* *14* *14* Ale zase je fakt, že mezi zpěvákama je tam Enri myslím třetí!!! *1* *3* *14* *14*
  • lucka.ptackova

Propadá se!!!

Achjóóó Enrique se nám furt propadá *9* už je na 42.místě *16*
  • humanic

Re: Re: Re: Re: budoucnost

NJ já vím.. *1* Tak toho teda nechám *1*
  • pelclovajana

Re: budoucnost

Já tomu věřím hodně, ale opravdu je to předčasné...můžeme jen doufat a naplánovat to dopředu...mno to si každý něco vymyslíme a až příde čas, začneme to řešit...já už nad tím taky dost přemýšlela, ale stejně jsem na nic vyjímečného nepřišla, takže to chce čas!!! *1* *3* *14* *14*
  • pajda83

Re: Re: Re: budoucnost

no ono právě moc předčasně není dobré!!!! *7* *7*
  • humanic

Re: Re: budoucnost

JJ..já vím že je to předčasné..ale já věřím že přijede a potom by to bylo moc narychlo..tak to raději plánuju dopředu *1* *1*
  • lenushka14

Re: Re: 41. místo!

ja ties *9*
  • pelclovajana

Re: DÍVKA

Kurňa a já si zrovna koupila Bravo a samozřejmě tam nic nebylo!!! *1* tak Dívka je na řadě!!! *3* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit