Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pelclovajana

Re: Re: Baila seňorita

jj...je strašně roztomilej, ale taky jde vidět, že se v tom moc necítí...a nejlepší jak neví co z rukama!!! *3* *1* *14* Je to brouček!!! *14* *14*
  • kristyn875

Re: Baila seňorita

ahojky..určo do tý agentury písnu *3* ..já už mám taky dva lidi, který chtěj jít...takže to prostě musí klapnout..ju a viděli ste ty nový fotečky na enriqueonline.org..omg.. *14* Enríí je tam tak božskej..jak je komplet v saku ..to je docela změna..dycky měl sáčko a džíny..brouček..ale strašně moc mu to sekne *14* *15* *14*
  • kristyn875

Re: Re: Re: Baila Senorita

mocky děkuju..seš zlatí *3* *1*
  • pelclovajana

Baila seňorita

Zase vás tu po týdnu všechny zdravím a shrnuji vše co mám na srdci do jednoho příspěvku:
    Tak new song si můžete stáhnout tady:
    http://mp3.jsou.in//prehrat/ faf42d/unknown/enrique_iglesias_you _turn_me_on_baila_senorita.html *3* *14* Je to další úžasná písnička!!! Už chci mít to album doma a znát všechny songy z paměti!!! *14*
    Dál...z O2 arény mi taky poslali to samé...a vím co ještě můžeme dělat...můžeme kontaktovat promo agenturu Live Nation a hromadně na ně nalehnout hromadou emailů!!!
    Tady odkaz s kontaktem: http://www.livenation.cz/CONTACTUS *3* *14* Tak pisejte!!!
    Jinak ke Skypu Anny...tomu se ani věřit nedá...a klip k songu Gracias a Ti je skvělý...prostě nikdo lepší než Enri není!!! A ještě jedna pozitivní zpráva...moji nový kámarádi z Olmiku, teda zatím jen čtyři z nich, mi sami od sebe řekli, že až budu vědět, že tu má Enri koncert, mám jim to říct, že by ho taky rádi viděli...myslím, že to je docela dost lidí ne...takže každý potom sežeňte aspoň čtyři a zaplníme i O2 arénu!!! *1* *3* *14*
  • sucharek

Re: Re: Re: Baila Senorita

Ahoj, taky mě to pekne stve, nemohla bys mi ji taky poslat???kdystak na email : sochorova.monik@seznam.cz predem dik *3*
  • lenushka14

Re: Re: Baila Senorita

uz som poslaala...dufam ze ti to prislo *3*
  • kristyn875

Re: Baila Senorita

mno to mi povídej...mě to štve...a ani mi to nejde na tom¨hle odkaze stáhnout..neposlala bys mi jí pls na mail? *3* ..kristuska93@seznam.cz
  • lenushka14

Baila Senorita

tak nwm preco ale na youtube su zrusene videa s tou pesnickou ...tak aspon tu si ju mozete stiahnut :

http://www.mediafire.com/?ljum z1dzq1a
  • nati102

Re: Re: new song 2009 Baila Senorita

ja taky...dejte sem někdo odkaz pls *7*
  • kristyn875

Re: Videoklip !!!!! k pesnicke Gracias a Ti remix

moc klášnýý videjko... *3* *14* *15*
  • vterinka

Re: new song 2009 Baila Senorita

Holky dáte mi tu prosím odkaz s tou písničkou, protože já sem na youtube našla jen jedno video a tam je zakázaný zvuk a ostatní nejsou od Enriho *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • vterinka

Re: Videoklip !!!!! k pesnicke Gracias a Ti remix

krásný videoklip!! *14* *14* *14* *14*
  • pajda83

Re: skype anna kurnikova

teda...no jenže mi vyjede spoustu aniček,tak která to je,samá amerika a rusko,se vyznej...pochybuji že to je ona.pokud má skype,určo pod jinným jménem) *1* *1* *1* *1*
  • adinka21

skype anna kurnikova

ahoj holky dnes mi jedna holka dala skype a na annu a rikala ze je to ona a dnes si me pridala do kontaktu a psali jsme si ale neverim ze je to ona doopravdy tady vám poslílam skype kurnikova.anna *1* *1* zkuste ji taky napsat dělala jsem si z ni srandu a ptala se jestly je těhotná a říkala že těhotná není že to byla lež *15* *15* *15*
  • humanic

Re: Odpověď

jo mě přišlo také to samé *1*
  • lenushka14

Videoklip !!!!! k pesnicke Gracias a Ti remix

http://www.youtube.com/watch?v=cLHR e63Y5gI&feature=player_embedded#
  • pajda83

Re: Re: Re: Odpověď

už bys je měla mít na účtě!! *1* *1* *1* tož to je maras teda,no spoléháme na to,že něco vymyslíš!!! *1* *1* *1*
  • adinka21

Re: Re: Odpověď

*1* *1* vím co dal pojedu do Miami a domluvím to přímo na místě dobrý napad ne? *1* *1* *1* každá pošlete mi na učet 3 litry my učet je 55555555555555 *1* *1* *1* *1* nebo mu zavolat z ona hehe ne nebojte brzy něco vymyslím věrte mi jsem profik *1*
  • pajda83

Re: Re: new song 2009 Baila Senorita

je moc hezká,opravdu s etěším nanový album,bude božííííííííííííííí, ono to totiž ani jinak nejde!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • pajda83

Re: Odpověď

ha,mě přišlo to samé,takže co ted,děvčatka?? *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit