-
Fotka na meil
Holky chtěla sem se zeptat jestli bych na ten společný meil mohla nahrát Enriho fotku? *7* Jestli vám to nebude vadit. *3* -
Re: Re: Petice
Holky souhlasím já mám času dost založím blog a udělíme petici jdu na to ted hned pač se nudím *1* *1* jak to bude hotový pošlu odkaz a pak by jsme to mohly poslat Enrique *1* *1* Co vy na to?Mám ho udělat v češtině nebo v aj? *1* -
Re: Re: Re: EMAIL
Taky jsem ted odeslala snad to pomuže *1* *3* *14* -
Re: Re: EMAIL
vyřízeno *4* -
ták odesláno *3* ..snad to klapne *1* *3* -
taky sem tam psala *3* -
Re: Petice
jani,máš super nápady,ale já mám bohužel moc práce a blog bych asi nedala,nevěnovala bych mu tolik času,tak se nezlob,jinak samožřejmě pomůžu jak to jde,aby pan DOKONALÝ přijel k nám do české republiky...petice,cokoliv.. *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
už jsem napsala, doufam ze to bude stat za to! *3* *14* -
pořadník
Víte co je v tom pořadí dobrý...když kliknete na herce: Enrique je 7 v top 10 herců, na zpěváky: Enrique je 10 v Top 10 zpěváků...a to že je myslím, 46 celkově, to bych vůbec neřešila!!! *1* *3* *14* *14* *4* -
Re: EMAIL
Tak ju...každý teď na ten email povinně odešle své JMÉNO A PŘÍJMENÍ!!! *1* *3* *14* -
Re: jeeeej
Jé u mě už to bude pět let!!! *1* *3* *14* *14* -
EMAIL
Tak lidičky, založila jsem email, doufám, že teda k něčemu bude, musíme prostě začít něco dělat...teď ještě někdo pls založte ten blog, nebo jak chcete...já už to nestíhám, a týden tu zase nebudu...napsala sem už do Brava, tak doufám v nějakou odezvu, že tam aspoň někdo napíše...
Takže email: enrique.do.prahy@seznam.cz
a heslo vám rozešlu na profily... *3* *14* *14* Tak se čiňte!!! *3* *1* -
Re: Re: Petice
Teda ty máš, ale nápady! *1* *1* *1* *1* Nápad je to dobrý, tak zkusím pouvažovat. *3* *3* -
Re: Petice
Nebo by někdo, kdo umí pracovat s blogem a má na to čas, mohl založit úplně nové stránky, pod názvem např. Enrique Iglesias do Prahy!!!...zase jenom příklad...a tam by byla prostě jen ta petice, aby jsme to neházeli na Andrej... *3* ...a zase by jsme měli třeba každý heslo...Nwm mno... *3* *1* *14* *14* -
Petice
Lidičky napadá vás někoho, jak sepsat petici, aby Enrique přijel do ČR??? Mě teda napadlo, že jak tu má Andrejka ty stránky: www.ei-kike.blog.cz , že by se tam mohla založit stránečka s názvem petice, pak by jsme mohli založit nějaký společný email, a tam by prostě psali lidi jenom třeba svoje jméno, nebo prostě něco, a ta jména by se pak psala na tu Andrejčinu stránečku a odkaz by se pak poslal na oficiálky Enríska, třeba do Brava a taky do Live Nation atd.!!! Zkuste taky něco vymyslet... *1* *3* -
Re: Re: Re: Baila seňorita
jo nového CD se tž nemůžu dočkat!! To bude pecka! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: tragédie!!
jaa tu ties chodim kazdy den niekedy aj viac krat do dna....ja tomu nechapem *7* -
Re: Re: jeeeej
tak to vtedy slo MTV Top 10 Enrique Iglesias ...a strasne sa mi zapacil myslim aj vyzorovo aj spevom ...:D *3* *3* -
Re: Re: Live Nation
Dobře ty!!! *1* *3* To je správný přístup!!! *3* *1* *4* -
Re: jeeeej
z toho si nic nedělej,já taky nejsem fanynkou enríska nějak dlouho.Já to nepočítám,takže vůbec nemám páru.Ono to prostě přišlo samo,že se mi Enrísek začal líbit *1*