Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vterinka

Re: petice

ok tak o víkendu na to jdu *3*
  • pelclovajana

petice

Lidičky, shánějte další lidičky do petice...moc jich tam není...já budu rozesílat teďka odkazy celý víkend, pondělí i úterý!!! Oni o tom nejdřív lidi musí hold vědět, až pak se můžou podepsat...tak prosím o pomoc!!! Vždyť tu jde o koncert!!! *3* *14* *4* *4* *15* *14*
  • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Re: Sad eyes

no to si dělaj už prdel???já sem si to chtěla rači stáhnout kdyby se stalo to ce tedkon..a nešlo to...neposlali byste mi to někdo..to z enriqueonline.org je nějaká špatná koncovka a nejde mi to otevřít *16* *16* šmejdi ..asi začnu vraždit *3* *10* *3*
  • Re: Sad eyes

Mně to videjko de *4* Enrísek je tam úžasnej *14* ta písnička je už sice starší,ale je super *3* Enri tam byl ještě takový nadělaný dneska už takový není nějak se nám zhubnul *7*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Sad eyes

díky *3* aloe už mi to poslala Lidka, tak už sem ho viděla a je bombovní! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Sad eyes

cha, to sa dalo cakat, ale neboj, video si mozes stiahnut z enriqueonline.org *3* *3*
  • vterinka

Re: Re: Sad eyes

já mám fakt smůlu!! *9* *9* *9* *9* *9* To video už nejde! Prý "VIDEO NENÍ DOSTUPNÉ VE VAŠÍ ZEMI" *16* *16* *16* *8* *8* *8* *10* *10* *10* Pokud vám to jede nechceteto stáhnout a poslat mi to na icq?? *7* *3* Moc vás prosím! *3* *3* *3* *14* *14*
  • kacka.bedna

Re: Re: Re: Sad eyes

jo pravda pavli to ja taky až moc.ten mi dal...ouu bože zrovna když muj už spí sakra.krasne video teda *14* *14* miluji ho.
  • pajda83

je skvělé a to jeho tělo,hm bych hned věděla co s ním)) *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • pajda83

je krásné,on je nádherný.................nemám slov) *14* *14* *14* *14* *14*
  • kristyn875

rrrrr *14* *14* omg..to jeho tělíčko..to je bůh tohle... *14* *14* *14* fakt nemám slov.. *15* *15* *14*
  • Re: Re: Sad eyes

sak aj na mna boli niektore sceny az moc, ale to jeho telo, ach jaj *14* *14* *14*
  • lenushka14

ja...preboha...sak..ja nezaspim :D...to je fakt huste ...ja ties nemam slov...to je ...to fakt...ja boze ...SEXI..ale aj take uffff.som s toho uplne mimo *14* *14* *14* *14*
  • humanic

Re: Sad eyes

to video je pro mě až moc takový erotický *1* *1* To se na Enríska nehodí§
  • humanic

Re: Re: Re: téma

já chci taky pls,pls!! andrejka.sumarova@seznam.cz *1*
  • Re: Sad eyes

aha odkaz *1* *1* *1*

http://www.youtube.com/watch?v=wuIPwWpjgZs
  • Sad eyes

neviem či ste už videli toto video Enrique Iglesias Sad eyes official video, ja teraz prvýkrát ale nemám slov. pozrite si to a dajte vedieť čo si myslíte :))) stojí to za to. poslintala som celú klávesnicu:)) *1* *1* *1* *1*
  • adinka21

petice

holky prosim hlasujte aby enri přijel k nám a prosim do petice napsat svy jmeno prosím zde je odkaz http://enriqueiglesias.mypage.cz/ *14* at nás tam je co nejvíc zatím je to slabý tak se do toho puste diky *4*
  • therezka

Mail

Tak už jsem tam..doufám že to zabere *15* jestli ne tak skáču z bálkonu *1* takže právě proto by to mělo zabrat,abych skákat nemusela!
  • pajda83

Re: Re: Re: Re: Re: téma

já chci taky....prosím prosím)) mailík je pajda83@seznam.cz děkuji *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit