-
Re: oficialni stranky
pěkně,jen aby dojel,bo si pro něj dojedu já)) už jdu balit,hehe)) *1* *1* *1* -
oficialni stranky
Tak holky dnes před 30 minutami se enri přidal do našeho českyho fanclubu to je dobra zprava ne? *3* Jinač nám asi nezbyde než doufat že enri přijede k nám *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
přesně...když bude Enríí chtít..jako že určo jo...tak přijede *14* *14* mě by máma taky jinam než do Prahy nepustila *3* -
Re: Re: Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
No to ne!!Do Ostravy ne..ani nikam daleko..já můžu tak nanejvýš do Prahy..tam je nej spojení *3* Jinam mě nepustí.A navíc jestli bude chtít Enrísek přijed,tak přijede a nemusíme to zařizovat my *1* -
já pojedu i na kraj světa))) za jednu noc s ním bych dala cokoliv)) *14* *14* *14* *1* *1* -
Re: Re: icq
adri to si nemyslím,já si myslím že jeden je jeho,ale nespravuje ho on,potom další fanoušků a další to už je asi podvod.laura ti takovou pravdu nenapíše,to si nemysli,to je jako bys jí napsala o maila.ale skype a icq to mám stejný názor jako ty))) *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
to jsou takové mrchy holky....to svět neviděl.já asi za tím enrim zajedu do miami,kdo jede se mnou???ta stránka je pěkná.moc.a k tý náštěvnosti,holky pro nás je enri číslo jedna a to je důležitější,ne?já superstar neřeším,protože za pár měsíců si na ně nikdo nevzpomene,ale enri je tady už mnoho let a dalších x let tady ještě bude)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
To jsou takové svině!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* No to s tou Ostravou o by bylo pro mě lepší než Praha! *3* -
Re: hrůůůza
neříkej mi že ho zase v SuperStar urářeli? *16* je to od nich hrozné že si berou zrovna jeho *16* jak já nemám tu soutěž ráda už se na ni ani nedívám... -
Re: Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
Musíme hledat jiny promotery tihle jsou na hovno musi jich byt vic nejsou určitě jediny tak holky přemyšlet a hledat ja už psala do vic hal i v ostravě *1* kapacita je nějak 13tisic to je dobrý ne? *1* *3* -
Re: hrůůůza
njn to víš to je showbyznys...jediný co nás v tuto chvíli může potěšit je to, že kdyby nebylo superstar, tak by enri poskočil o nějakých 10 až 15 míst dopředu...ale nejdůležitější je, že ho máme všichni pořád ráádi!!! *14* *14* *14* -
no to snad ne *9* *16* sakra...snad se to ještě pozmění..přece musí přijet..a jestli ne tak už se fakt spakujem holky a osobně si pro něj dojedem *1* *3* *14* -
hrůůůza
No prostě neuvěřitelnéé!!Ta kráva Jandová a Dara jsou nejnavštěvovanější zpěvačky!!Vždyt ony ani neumí zpívat,slyšela jsem jejich písníčky a málem jsem se poblila!!A to samé Mareš-to je taky magor,jenom se předvádí ani on neumí pořádně zpívat a dovoluje se urážet našeho Enríska *16* *16* jenom Enrimu závidí,že je oblíbenější a o mnoho krááásnějšíííí *14* *14* -
Re: Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
Mno něco vymyslim muj přítel ma znamosti ale nebylo by to v praze ale českých budějovicích *1* Byla by to fotbalova hala za to nic nedame co holky?zkusím proto něco udělat držte palečky. *3* -
petice
Ahojky..já jsem tak brouzdala po internetu a narazila jsem na jednu stránku.Je nová a krásná!Tak se mrkněte je to taky o petici,že se o ní prý doslechla *3* *1* A je tam možnost dát i fotky českých fanoušků *1* www.ei-kike-in-czech-republic.blog.cz -
No,tak to je v pr.....!!Hodně v pr...!
Co budem dělat??Tak to newím já asi spáchám sebevraždu *8* *16* -
Live Nation Czech Republic s.r.o.
Holky odepsaly mi Live Nation Czech Republic s.r.o. a napsaly mi neplanujeme tento koncert co ted budeme dělat? *9* *9* *9* *9* *9* Oni mě ted pěkně naštvaly co ted vymyslíme?To jsou svině co?Ja už nevím co dělat jsem ted pěkně stoho v háji tohle mi psat neměly *9* *9* *9* -
Re: icq
myslím že icq Enri nemá má určitě msn a skype ale icq nemá v usa se použiva hodně málo jinač na facebook není ani jeden enrique profil on tammá pouze facebook pro fnoušky ale svuj soukromy profil tam nemá psala to z jeho kapely Laura a říkala že je to podvod že Enri nemá facebook.Pouze tam najdeš někoho kdo si na Enriho hraje *1* *1* -
Myslíte že má Enri icq??Já si myslím že jo!!Jo a s tím facebookem tam je plno lidí kteří se jemnujou Enrique Iglesias a jak poznat toho pravého-to je otázka! -
Re: petice
jo to souhlasím musí ji být mnohem víc na mým blogu toho taky je málo chtělo by to mnohem víc hlasu a napsat svy jmena *1* *1* Pošlu to enrimu nebo jeho kolegum z kapely *1* musíme proto udělat vše aby neri přijel za každou cenu *15* *4* *3* *14*