-
Re: Re: Re: Re: téma
tak mi jen řekni svůj mail *1* *3* -
Re: Re: Re: téma
fakt? posli mi, prosiiim , prosiiiim -
Re: Re: téma
jestli myslíte motivy, tak já jeden mám *1* *3* -
Re: téma
ja uz dlho hladam nejaku temu na mobil ale nemozem najst :(...a aj tak vraj na moj mobil sa nedaju davat vlastne temy *9* *9* -
Re: Re: Informace..
Už sem taky napsala, tak snad to víjde!! *3* *1* *1* -
téma
bolo by super keby bol Enríšek ako téma do mobilu, nie? alebo taká je? neviete? ˇprosííííííííím *7* *7* -
Re: Informace..
Pošli na ten email : enrique.do.prahy@seznam.cz ...jen svoje jméno a příjmení!!! Je to jako petice!!! *1* *3* *14* *14* Pak se to dá na ten new blog a pošle Enrimu atd.!!! *4* -
Re: Re: Re: Re: Fotka na meil
já mu dala fotku na diskuzi,hehe))) no jo,musíme se podílet všichni *1* -
omluva
prominte holky tady je zpravny odkaz http://enriqueiglesias.mypage.cz/ *1* *1* *1* -
my page
tak holky udělala jsem blog enrique http://www.webgarden.cz/ prosim hlasovat aby enri prijel a napsat svy jmeno je tm i petice jak nás bude dost pošle se to enrimu tak holky šup do toho snad to klapne blog se bude upravovat je to jen pro začatek snad se vám bude libít *1* *4* *3* -
Re: pořadník
Já to taky neřešeším protože pro mě je Enri na 1. místě. *1* *1* *1* -
Informace..
Ahoj holky! Dlouho jsem tu nebyla a jak koukám, je tady toho hodně nového. Každopádně bych se chtěla zeptat na jednu maličkost. Na co je ten nový založený mail?? Předpokládám, že to souvisí s přijetím Enriqua do ČR. Jinak dneska jsem se registrovala na jeho oficiální stránky. A hned potom jsem mu napsala vzkaz, aby přijel sem, že tady má mnoho fanoušků atd.. doufám, že si to aspoň přečte.. jinak by bylo moc super, kdyby sem dojel a uspořádal tu koncert..věřím, že sen mnoha z vás(stejně jako můj) je vidět ho naživo..no nic..pomalu budu končit. a napište mi sem pls na co je ten mail..ráda se přidám k jakékoli aktivitě.. *3* díky moc. *4* *3* mějte se hezky..ahojj -
Re: Re: Re: Fotka na meil
A chtělo by to ten email s prosbou o napsání jména a příjmení poslat všem jeho fanouškům tady na osobnostech a taky na lidech.cHTĚLO BY SI TO NĚJAK ROZDĚLIT,PROTOŽE JE JICH MOC *1* Tak já to vemu úplně od začátku a udělám jich dnes tak 20 ju?? *1* A pak vám napíšu kde sem skončila a někdo můžete pokračovat *3* -
Re: Re: Re: Fotka na meil
JJ a profil už je taky na cestě! *1* -
Re: Re: EMAIL
rozkaz šéfe,posláno)) *1* -
Re: Re: Fotka na meil
hotovo *3* Enri má přece všechny fotky hezké! *14* *1* *14* -
Re: Re: Fotka na meil
jj,fotečka nevadí,dej tam nějakou boží...a ten profil,no nevím..ale jo)) *1* *1* -
Re: Re: Re: Petice
Já bych ho udělala newím v čem,jestli to potom dáme na offi stránky tak bych to udělala v angličtině *1* Aby tomu rozuměli *4* *3* -
Re: EMAIL
OK už je to napsaný! a odeslaný *1* -
Re: Fotka na meil
mě to nevadí.Ale dej tam nějakou hezkou *4* A taky mě napadlo,že bychom mohli udělat i pod tímto emailem jeho profil na lidech jakoby s jeho fotkama a fanouškama *1* *3*