-
Re: Letenka Miami
tak počkej,vyberu něco z učtu a jedeme))))))))))))))))))))) *1* -
Letenka Miami
Tak holky letenka do Miami stojí dost 19864kč tak co letíme ne? *1* *1* Je to levná záležitost nenechame si ji ujít přece *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: enri))
Mno Jani to je super tak s námi počítej *14* Překvapíme Enriška lol Mno já jsem napsala do aren ale zatim neodepsaly ani promotery ktery jsem našla doufám že se ještě ozvou *3* Jdu taky shnánět kontakty zkusím splašit nějaký kontakt na enriho manažera *1* Asi to nebude lehka práce ale za to nic nedám *15* Držte palce *4* -
Re: Re: Re: enri))
Já teď sháním kontakty, ale hlavně lidi do petice a do skupiny na ofickách a myslím, že v rámci rozrůstání té skupiny se mi dost daří!!! A na petici taky pár podpisů přibylo!!! *3* *1* *14* *4* *14* *4* -
Re: Re: enri))
Ahojky...jj do Miami se jede...poletíme hned po Vánocích, co vy na to...to můžu letět se strejdou...přijede k nám na celé vánoční svátky z Philadelphie, tak pak aspoň mám s kým letět a vás přiberem s sebou!!! *1* *3* *14* -
Re: enri))
Tonevadí at stoji kolik stojí prostě se zbalíme a přijdem ho navštívit *1* *1* Ja do Miami moc ráda ještě jsem tam nebyla ale určo tam chci jet tedaaaa letět *1* *1* *1* Takže hokly balte kufry jede se pro Enriška *1* *15* A dovedeme si ho tady sami *3* Jinač Pavli souhlasím stěma kontaktama taky se snažím něco sehnat ale zatím se nedaři sakra *14* -
enri))
ahoj holky,tady s eteda toho stalo.nám dva dny nešel net a moje nervy))) to je síla.už jde a vše to tady musím dočíst,dokuokat,jak jste se činily.ráda pomůžu,seženu kontakty,cokoliv,jen at enrísek dojede))jo a ta miami platí,i když letenka bude asi hodně drahá... *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* -
Laura Jane z kapely Enrique
Tak holky napsala jsem dnes vzkaz na facebook Lauře že doufám že přijedou do česka a ona odepsala tohle: I am sure we will get to the Czech Republic sometime! It's beautiful there! Ale kdy to nikdo neví snad to bude brzy co holky *1* Tohle ani ona sama nevi kdy tu přijedou sakra *1* *1* Mno snad to co napsala je pravda *3* -
Re: Re: Re: enriqueiglesias.com
Já bych řekla asi toto.My jako Češi za to nemůžeme.To musí nejdříve jeho manažer podat něco jako přihlášku o tom že tady chce enrike mít koncert.A my mu to musíme schválit.To znamená že asi ještě žádnou přihlášku neda..protože jinak bychom ho tady už dávno měli..pač enri je dobrej!! *14* *14* A třeba už se o tom koncertu jedná,ale nikdo o tom zatím neví..musíme čekat a zatím shánějte nějaké ty podpisy a členy na offi stránky *14* *3* -
Organizatoří koncertu
Tak jsem našla organizatoři koncertu všichni napsat že chceme zde enriho ja uz tam psala zde je odkaz http://www.silver-rocket.org/inkvizice/34 *14* *14* *3* -
Re: Re: enriqueiglesias.com
jo přesně tak to bohužel je.přece se sem enri nebude vnucovat když ho nikdo pověřeny nepozve.češi to neudělali dosud proto tu enri nejede. *9* *9* .my ho tady chceme ale naši pověřeni asi ne.asi maji strach že na něj lidi nepujdou a bylo by to pro ně prodělečne.hlavně že sem cpou madonu.ktera je daleko dražši než enrike.je to špinavost. *9* -
Re: enriqueiglesias.com
Holky na Enriho tlačit nemužete musíme tlačit na Čechy pač musí ho zde někdo pozvat aby sem mohl přijet o koncertech rozhoduje jeho manažer a ještě par lidi z tymu takže shanět nějaky kontakt na manažera a tlačit na čechy hledat jiny promotery je jich vic a psal všude pač O2 arena asi neklapne *9* *16* Ale nesmíme se vzdávat musíme přemyšlet jinač tak do toho holky ja jdu na myspace *1* Snad se nam něco podaří *14* *3* -
Re: enriqueiglesias.com
jj, JÁ JSEM NAŠLA DOST LIDÍ Z ČESKA NA OFICKÁCH POMOCÍ VYHLEDÁVÁNÍ ČESKÝCH MĚST A a přidala sem si je do přátel, tak doufám, že si mě co nejdříve potvrdí ať jim můžu poslat pozvání do české skupiny a odkaz na petici!!! *1* *3* *14* *14* *4* -
enriqueiglesias.com
Ahoj..kdo ste se ještě nepřidal tak to prosím udělejte. *3* Musíme tam mít co nejvíce fanoušků..děkuju!
http://www.en riqueiglesias.com/group/__czechfans weloveyou__ -
Re: oficialni stranky
Už jsem mu poslala poděkování za všechny české fanoušky a připojila sem to moje video!!! *1* *3* *14* *14* Též doufám a moc si přeju aby se nám ten sen už konečně splnil!!! *14* *14* -
Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
Právě před chvílí sem si tu samou odpověď přečetla na emailu i já!!! Njn...ještě tam potom zkusíme poslat tu petici...za pokus to stojí...ale opravdu by to chtělo ještě vyhledat nějaké jiné agentury!!! *3* *14* něco zkusím pohledat, tak kdyžtak taky zkuste!!! *3* *4* -
Re: Re: Re: Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
Teda holky já koukám co tady řešíte za prví na Enrim to vůbec nezáleží jestli sem chce nebo ne.To si musí zařídit jeho manažer a hlavně ČR. ta si ho sem musí pozvat.Ikyž pochybuji,že by to bylo příští rok-letos měl Evropské turné!Vím,že se to střídá.ČR.musí dát Enrískovi nabídku(manažerovi)a hlavně finanční,protože ten kdo to pořádá to platí z vlastní kapsy a musí se mu to vrátit!U toho je zaměstnáno spoustu lidí,kteří zjištují kolik je tu fanoušků a jeho sledovanost na internetových stránkách. *4* *4* -
Re: Re: oficialni stranky
přesně..přece nepojedeš bez nás *1* *3* ..hael Enríí prostě musí přijet..když už tady bude mít koncert i Julio ...tak musí přijet i on.. *3* -
Re: Re: oficialni stranky
počkej na mě ja pojedu s tebou *1* *1* *1* Kolik že stojí letenka do miami? *1* -
Re: Re: Re: Re: Live Nation Czech Republic s.r.o.
mě je to jedno,já už pojedu i na kraj světa takže pokud nebude ani na slovensku a bude v itálii já jedu,to neřeším,nemužu už čekat,musím ho vidět!!!!!ALE SAMOZŘEJMĚ TO NEMĚNÍ NIC NA TOM,ŽE MUSÍ A JÁ SI TO USILOVNĚ PŘEJU,PŘIJET K NÁM DO ČESKÉ REPUBLIKY,NENÍ MOŽNÉ ABY NEDOJEL!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*