Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zirafaandy

Šok...

Já se z toho večerejška ještě nevzpamatovala! Sice sleduju Superstar už od začátku,ale včera se mi tak zhnusila,hlavně ta debilní porota,že vůbec nevim,jestli se dneska na Superstar kouknu!!! Prostě jsem z toho měla úplně šok,když Dara s Martou řikaly svůj názor,seděla jsem u tý obrazovky jak opařaná,tohle jsem fakticky nečekala *9* A ani dneska to ze mě nespadlo *1* Pořád je ve mě ta nenávist vůči jim *10* *16* *8*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: superstar

To neřeš *1* *1* *1* Hlavně, že všichny mluvíme o jedné a téže osobě *1* *1* *1* *1* *1* Souhlasím s váma všema a i s tím, že to Hero ani nebylo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Porotci si to u mě podělali na celé čáře!!! Doufám, že už nikdo v této soutěži Kikeho zpívat nebudo, rpotože to by mě vezli na pohotovost, do blázince a nebo do márnice! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • pelclovajana

Re: Re: Re: superstar

...jo sorry jmenuje se Denis... *1* ...no vidíte, byl tak hroznej, že si ani jeho jméno nemůžu zapamatovat!! *1* *3* *10*
  • pelclovajana

Re: Re: superstar

Souhlasím se všema tady... *3* ...nikdo z poroty Enrimu nesahá ani po kotníky, nikdo z nich neumí pořádně zpívat a ještě ho budou urážet...no na to se prostě nedá dívat... *8* ...a jestli to co zpíval David bylo Hero, tak jsem nejspíš ohluchla, protože to s ním nemělo nic společnýho!!! *16* Jsou to nuly nic jinýho, ale vyskakovat si umí to jo!!! *9* *10*
  • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: superstar

no vcera sem na to koukala *8* sice mi Enrike nic nerika ale jak tam mel ten kluk ten prispevek a jak to tam pustili tak mi to trosku docvaklo a na tu pisnicku sem si vzpomnela *4* ale potom ten kluk zacal zpivat a to bylo neco desnyho a jak potom ta krava blba kecala ze by se pred nim Enrike musel jit zahrabat tak me to dost nasralo to snad tu pisnicku v zivote neslysela ze mohla neco takovyho rict *8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16*
  • terousek996

Re: superstar

Ježiš to byla HRŮZA to vůbec neznělo jako Hero pořád to měnil BLBEC!!!! *10* *8* *16* TI POROTCI MĚ TAK NASRALI!!!!!!! *8* *16* *10* hlavně Dara že jí Enri nic neříká KRÁVA!!!!!! a Jandova prej že by se Enri zahrabal, no to by se teda zahrabal ale jenom proto aby tu hrůzu nemusel poslouchat. Enrimu se prostě nikdo nevirovná!!! *14* *14* *10* *10* *16* *16* *16* *8*
  • zirafaandy

Re: Re: Re: Re: superstar

Prej že to zazpíval moderně *9* Jinak můj názor je v příspěvku pod,to s tim názvem "COŽE???" *1* Nechce se mi to přepisovat.......
  • lenushka14

Re: Re: Re: superstar

to mate pravdu v zivote ta Jandova nepocula tu pesnicku ani nevie poriadne jeho meno vyslovit a toto povie .Stavim sa ze v zivote nepoculi Hero....juuj som tak nastvana hned si idem pustin original od Enrique juuuj *16* *16*
  • vterinka

Re: Re: superstar

Ani se mi to nelíbilo jak to zpíval, bo jak sem říkala, tak si to pozměnil a to se z originálem srovnat nedá!! *9* *9* *9* *9* *9* Ať porota příště drží hubu!! A kdybych byla mezi holakam, tak bych naschvál zazpívala Enriho!! Ať se porota staví třeba na hlavu!!! *16* *16* *16* *16* *16*
  • vterinka

Re: superstar

jo viděla sem to a tež sem tu chtěla napsat příspěvek, ale v minulé reklamě mi osobnosti nechtěly ani za nic najet! *9* *9* No tež mě to děsně nasralo!! Už tež musím nadávat bo to není možné!!! Ten jeho konec byl upe nejhorší a ta melodie, tak kdyby mi ji pustili bezezpěvu, tak bych v životě nepoznala, že jde o Hero!! Tak ať si prvně udělají pořádek u sebe a pak urážejí Enriho! Jak to Darina vyslovila, tak sem myslela, že ji zabiju a jak sem slyšela ty ostatní tak to byla hrůza!!! Myslela sem, že je zabiju!!! Haranti!! Enriho nám urážet nikdo nebude!! Že se jim nelíbí ho zpěv ok, ale shazovat ho nemuseli!!! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
  • kacka.bedna

superstar

holky viděli jte to? ja jsem tak stekla žë bych tu porotu postřilela .ne jen žebse jim nelibil vyběr te pisně ale ještě pomlouval enriho.darina řekla že ji enri nic neřika a ta druha krava řekla že kdyby ho enrike šlyšel tak by se šel zahrabat no to je hnus.ten kluk to sice nezpival špatně ale zaprve to požměnil a zadruhe se s enrim nemuže srovnavat.už se na to nedivam .takove nuly a nicotky budou hodnotit enríska to mě smrtelně urazilo---- *9* *9* *9*
  • zirafaandy

COŽE???

Dívali jste se dneska na superstar?! Jak ten slovák zpíval Hero? Jako nebylo to úplně špatný,ale prostě to ani omylem nebyl Enrique *14* A co na to porota??? Enrique Iglesias by prý zakopával,jak by mu ten slovák ukázal,jak se zpívá! To teda určitě *1* Dost mě ta blbá porota naštvala. Jako je to sice jejich názor,ale oni snad musej vejt úplně hluchý!!! Nechápu to,jen kvůli tomu,že oni Enriqueho neposlouchaj,ho tam urážej...DĚS!!!!! *16*
  • lenushka14

Re: Re: Re: hero

juuj tak to sa tesim ...vazne uz nech sa to zacne *1* *1*
  • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Re: Sen

jj...já si je vždycky odsud zkopčim jak to dopíšu...opravím chyby... *1* *1* ...a hned to vytisknu!!! je to fakt zajímavý, ale pamatuji si opravdu jen sny kde figuruje Enri...a pokaždé se jedná o hodně hustej příběh...je to super, když se vám něco takovýho zdá!!! A to natočení filmu mě napadlo hned u toho prvního!!! *1* *3* *14* *14* *5*
  • vterinka

Re: Andrea Bocelli

Nevíte jak se ta písnička un nuovo giorno
    jmenuje v ajině? Já ji totiž mám v ajině a nemůžu si vzpomenout jak se jmenuje a od koho je. Myslím, že to zpívá holka, ale nejsem si tím jistá.
  • pulnoc140

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli vydává v roce 2004 nové popové album s názvem "Andrea". Na tomto albu najdete například nový materiál od tvůrců hitu Con Te Partiro / Time To Say Goodbye, překvapivou spolupráci s Guyem Chambersem neboli dvorním skladatelem Robbieho Williamse, písničku Un Nuovo Giorno s textem od Enriqua Iglesiase či překrásný romantický duet s jedenáctiletou američankou Holly Stell.
    .........Přečtěte si to *1* *1*
  • vterinka

Re: Re: Re: hero

nn ten černoch se jmenuje Ben Cristovao. Tady je ten co to zpívá: http://superstar4.com/category/sout ezici/ jmenuje se Denis Lacho
  • terousek996

Re: Re: hero

A to je ten černoch? *7* *7*
  • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Sen

jj já sem si tež říkala, že by sis ty sny měla psát do sešitku a pak vydat knihu! *1* *1* *1* *1* Ale ty filmy sou lepší nápad! *1* *1* *1* *3*
  • terousek996

Re: hero

Vážně tak to se teda budu dívat, půvudně sem se chtěla dívat na něco jinýho ale to si nenechám ujít!!!! *4* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit