Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pelclovajana

Re: Sen

Takže hlavní aktéři: Ladík(můj strejda z USA), Enrique, Anna, já, naši, Lucas, Grammy, a jeden párek důchodců!!! *1* *14*
    Začalo to řekla bych jeden pátek, příštího roku...nejspíš někdy na konci jara... *8* ...volali jsme si se strejdou přes Skype a on říkal, že by moc rád přijel, ale že teď k tomu nemá dostatek peněz!!! Já mu řekla jen ať si to přeje, že určitě něco vymyslí!!! je to strašně chytrý chlap!!! *1* Poté jsme se rozloučili a on to, že něco vymyslí se smíchem potvrdil...plán už se mu nejspíš vařil v mozku!!! Řekla sem mu totiž i to, že Enrique má příští pátek v Praze koncert, že se tam chystáme... *3* *1* Od tohoto rozhovoru uběhlo pět dní a mi zrovna seděli v obýváku a popíjeli kafé, těsně po obědě...začal se třást stůl a my letěli k oknu...přímo nad námi proletělo dost velké letadlo...bohužel už jsme neviděli že přistává...zůstali jsme v klidu sedět dál!!! Asi za půl hodinky nám volá jeden známý, že na hasičském hřišti přistává letadlo!!! *1* To jsme si nemohli nechat ujít, tak jako že se tam půjdeme podívat procházkou...vyrazili sme a asi za 15min jsme přicházeli cestou k rybářskému areálu, který je hned vedle toho hřiště... *3*
  • pelclovajana

Sen

Lidičky zlatý...včera se mi zase zdál super sen...když jsem ho mamce vyprávěla v autě, museli jsme třikrát zastavit, protože se neskutečně tlemila a tekli jí z toho i slzy, ale jinak jako v poho sen... *1* *3* ...kdyby jste znali naši obec, tak smějete taky, ale takhle vám to asi až tak směšný připadat nebude...i když, hned ten začátek je drsnej!!! *3* *1* *14*
  • pajda83

lidičky,prosím))

ahoj můžeme prosím poprosit o hlásky?hlasovat mužeš každý den a pokud víš o někom,kdo by posílal hlásky dál http://www.outdoorbaby.cz/cz/soutez /prehled-fotek/nejlepe-hodnocene/fo tografie-23
  • pajda83

Re: 25.září

jé tak to mocinky gratuluji VAŠE VELIČENSTVO)) *1* *1* *1* to by mě ani nenapadlo,že už je to taková dlouhá doba,ale je pořád tak úžasný) *14* *14* *14* *14* *14*
  • pelclovajana

25.září

Zase jsme prošvihli jeden dost významný datum...až dnes sem se dověděla, že právě den pyšnící se datem 25.září se stal tím prvním v Enriho kariéře...je tomu tedy už 14 let co Enríska rozjel tuto úžasnou dráhu, plnou příjemných překvapení, nádherných songů, proměn, lásky a krásy!!! *14* *14* K tomuto se dá opravdu jen gratulovat...je to krásné výročí...tento den nese i své označení...Enrique´s international day!!! Tedy Enriqueho mezinárodní den, dá se to snad označit jako světový svátek!!! *1* *3* *14* *14* *5* tak pro příště mu musíme něco vyrobit...budou to přeci jen kulatiny!!!

Tady jedno z videí co mu fanoušci vyrobili letos: http://www.youtube.com/watch?v=06Ms4axlvZc ... *14* *3* *14*
  • lenushka14

Re: Re: Re: :((

*presvedcujem mamku
  • lenushka14

Re: Re: :((

ja uz ties spresvdcujem maku aby som sla na marodku a vyzera to slubne *3*
  • lenushka14

Re: Re: Fakt štěstí...

mne sa to stava skoro vzdy :D....
  • humanic

Spomal´-soutěž!

Ahojky *1* Můžu vás o něco poprosit?? *3* Já sem zpívala to karaoke soutěž o lístky na P!nk a já ho chci vyhrát pro mamku. *14* Tak jestli by ste mi tam prosím hlásli.Mám rýmu,takže ten hlas není ono a ani zpívat stejně neumím,ale je to pro mamku tak prosím! *4* Děkuju!! http://www.bavse.cz/#/galerie/49931
  • kristyn875

Re: :((

ouuu sakriš..já to ci vidět *9* ..mno my končíme právě 27.10. pak je státní svátek a pak prázky..ale to je zase pech..jako kdyby sme skončili 26.
    hlae a neni těch 10 h jejich času..že by to u nás šlo dýl?? *1* *3* nebo já se snad hodim marod *1* *3*
  • kristyn875

Re: Fakt štěstí...

JJ tohle se mi taky někdy stává.. *1* já to beru jako mega štěstíčko.. *15* ale nej pech je, že to hrajou dycky když to fakt nejmíň čekáš..tuhle, když sem byla nakupovat v new yorkeru..tak sem se furt modlila ať mi broučka zahrajou aby mi to nákupování šlo víc od ruky *1* *3* a vono nic.., ale když sme byli jenom na skok u benzínky tak ho zahrajou..to je strašné nefér *3* *3* *14*
  • zirafaandy

Fakt štěstí...

Jsem dneska byla s mamkou v Palladiu (nákupní centrum v Praze na náměstí Republiky naproti obchodnímu domu Kotva) a máma se jenom chtěla na chvíli mrknout do Rena (obchod s botama). Šla jsem teda s ní,protože všechny obchody kam jsem se chtěla podívat já,jsem už měla prošlý. No a tak si sednu na pohovku co tam měli,skončí písnička co hráli předtím a najednou začnou hrát "Heroe" (Hero ve španělštině)!!! Jako fakticky hned jak jsem si sedla,tak tamta skončila a hned od prvních tónů další písničky mi to bylo jasné...měla jsem prostě štěstí *1* Ale jako občas se mi to fakt stává,že jdu kolem nějákýho obchodu a nebo jdu do něj a hrajou tam něco od Enriqueho.....možná to neni náhoda ale prostě je jen tak hodně oblíbený *3*
  • lenushka14

:((

Juuj ma dobru aj zlu spravu (ako pre koho)
    27.10.2009 cas 10:00 na MTV Europe pojde zase Top 10 Enrique Iglesias tesim sa aj nie pretoze o takom case budem v skole a ja som to este nevidela :(...
  • pelclovajana

Re: Re: 16.10.2009

Jn, to tam bude určitě...Lost inside your love a něco jako Gracias amigo...teda to je jen moje pojmenování protože v tom útržku co Enri poslal bylo tohle spojení nejčastěji!!! *3* *1* *14* *14* A taky tam bude dalších nejspíš patnáct skvělých a hlavně nových songů...je super že to album je španělsko-anglické, takže si každý přijde na své!!! *3* *14* *14* *4* Jejky já jsem natěšená, jak malý dítě!!! *15*
  • smejkysek

Re: Re: Re: Re: 16.10.2009

juu ja se takyyy ymoooc těšíííím *14* *14* *14* *14* ae nefíte kolik to bude stát?jinak toho 16.10. je fakt takový šťastný datum! *14*
  • kristyn875

Re: Re: Re: 16.10.2009

alé né *1* *1* to já to vím taky už těch pár měsíců *3* ale pořád to nebylo tak aktualní *15* *15* já sem ale fakt šťastná *15* *3*
  • pelclovajana

Téda...to poskoč jestli to víš fakt až teď...vy máte teda k netu hodně krátký vedení... *1* *1* *1* *3* ...tady všichni natěšení už pár měsíců a ty sem hodíš takovou otázku... *1* *1* *1* ...sem dostala záchvat, ani nwm proč!!! Ale taky sem málem skákala k sousedům, když sem se to dověděla, takže v poho!!! *3* *1* *4* *4*
  • kristyn875

Re: 16.10.2009

cože??ono vyjde new cedéčko??no to je naprosto neskutečné senzační *15* *15* tak teď se snad štěstím proskočim k sousedům *1* *1* to je fakt upa nej zpráva *3*
  • terousek996

Já se taky upa mega hefec těším *14* *14* *14* *14*
  • Re: Please

http://www.bavse.cz/#/galerie/9168

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit