Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • amerika

koncert

tak co bude ten koncert nebo ne??mam to uz domluveny se sestrenici a doufam ze ta co to napsala ma pravdu!!! *14* *5* *7* *14*
    • monas

Re: koncert

Tak to by bylo uplně nejvíc super kdyby tady byl. Jen jestli to nenapsal nějaký vtipálek, ale zase na druhou stranu už by ho tu mohl mít.... *3*
      • andelinka

Re: Re: koncert

uplně s tebou sohlasím to by me upo nastvalo *16* , protože to by jinak bylo upo super ja bych se asi zbláznilka!!!!! *14*
  • I love to see you cry

Děvčata, mě se Enri strašně líbí, jen mě mrzí jedna jeho písnička I love to see you cry. To není přeci normální aby se muži líbilo když děvče pláče. Tak nevím.... *7*
  • terulinkab

Fakt??

Hej ty jo on tady fakt bude mít koncert?? asi mě vomejou..tak to je naprosto úžasný..jenom doufám,že je to pravda..hej ty jo..myslím začnu chodit na angličtinu..sice ji mám ve škole jako vedlejší jazyk, ale začnu chodit na kurzy...kdybych ho náhodů potkala v Praze na ulici, abych se s ním mohla domluvit..to je ÚÚÚCCHHHVVVAAATTNNÝÝ!!! *15* *3* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Fakt??

Terulinko, to se uč, on za to stojí, já se kvůli němu naučila i španělsky. Hispánci se totiž ve své mateřštině dost odvazují a navíc jsou daleko citovější, opravdu to zato stojí písničkám rozumět... *5*
      • terulinkab

Re: Re: Fakt??

jooo..on za to určitě stojí.. no a on by se zase kvůli nám mohl naučit česky..to by bylo supeeerr *14*
  • ??

hele ta holka si z nás snad dělá šoufky nebo co!! napíše sem že bude mít enri koncert a pak se už neozve??
    když sem si to přečetla tak sem mohla zbláznit radostí a teď mi ta radost pomalu ubívá....já sem nikdy neradovala předčasně, ale tohle mě prostě dostalo a já byla šťastná jak blecha...teď to o sobě říct nemůžu...sem hodně zklamaná!!! *9*
  • amerika

ee

Hej neví tady někdo jestli ještě chodí s Kurníkem??? *9* *14* *1*
    • zuzik117

Re: ee

už asi ne, ne?
      • pelclovajana

Re: Re: ee

Taky bych řekla, že ne!!! *14* *14* *4* *8*
        • Re: Re: Re: ee

jestli myslíte tu rusku, tak bych se ani nedivila, takovou frigidku on mít nemůže, ta je jako lednička chladná... *13*
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: ee

Hej četli jste, jak ho vykopla na ulici!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, JÁ BYCH JI NEJRADŠI ZAŠKRTILA!!! Vlastníma rukama... *16* Jak ho může vykopnout z vily, která mu patří!!!! Jak si to vůbec může dovolit???!!! Je fakt b.l.b.á!!!Prý se pohádali kvůli Enriho psům!!! A za to ho vykopne... *13* Fakt ji nechápu...takovýho hezkýho chlapa, bych si držela zuby nehty!!! *14* *8* *14*
            • zuzik117

Re: Re: Re: Re: Re: ee

No tak s tebou naprosto souhlasim *1*
            • terulinkab

ale aj tak..jako je to pravda...co ho má co vyhazovat z jeho vily..jo a ai se mu nedivím, že si ju nechce vzít.. *1* *13*
            • zuzik117

*1* my sme drbny *1* *1* já zase slyšela že ho Kurnice vykopla Enrouše z jeho vily do hotelu kvuli tomu, že si jí nechtěl vzít *1*
            • terulinkab

Cože??ona ho vykopla?? kde jsi to pls četla??to je taková..hej ty jo já to nechápu..měl by jí dát konečně kopačky a už se k ní nevracet, protože ona za to nestojí..já ju tak nenávidím!!
  • kamik21

Super!!!!

Ahoj doufám, že to je pravda to by byla ta nejlepší věc, která by mě mohla potkat *3* *14* *14* *4*
  • amerika

ty jo

to je uplně good jestli tady bude mit koncert bydlim u Brna ale zajela bych si tam!!!!Když sem si to přečetla myslela sem si že mě klepne *14* *14* *4* *15* sem uplně happy *1* *3*
    • kristyn875

Re: ty jo

to by byl super...aspoň poznám další supr fanoušky Enriho *1* ....mno já bydlim v Příbrami takže to mám kousek....jenom doufám, že ten koncert fakt bude... *3* *14*
      • pelclovajana

Re: Re: ty jo

No chtělo by to vyrobit nějaký cedule a napsat tam třeba Osobnosti.cz a pod to ještě třeba přezdívky co tu máme, nebo tak něco...bylo by to super!!! *3* NU a opravdu můžeme jen doufat...na Evropě2, teď pořád melou něco ve stylu...,,Davové šílenství, omdlévající fanynky!!!", nevíte někdo čeho se to má týkat??? Třeba už budou hlásit něco o tom koncertu...doufejme!!! *14* *14* *8* *4*
        • kristyn875

Re: Re: Re: ty jo

kéž by....mno kamarádka mi říkala, že prý o víkendu poběží na Evropě 2 nějaká soutěž o Enriho diskografii.....to s těma cedulema není špatnej nápad.. *1* ...ale až někdo budete něco vědět o tom koncertě tak to sem hlavně napiště..díkas... *1* *14* *14* *3*
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: ty jo

Jo o té soutěži vím...neustále mám zapnutý rádio, páč jeho jméno je tam slyšet teď celkem často a písničky taky hrají každou chvíli!!! Já se každým dnem modlím(teda obrazně řečeno), aby to opravdu byla pravda s tím koncertem, ale pořád věřím, že to pravda přeci jen bude!!! *14* *14* *4* *8*
    • kapitolka

Re: ty jo

já jsem o kousek dál od prostějova.....a ani na vteřinu bych neváhala..jen kdyby byly penízky....tak snad to vyjde *4* *4* *4*
      • zuzik117

Re: Re: ty jo

Já bych na něj taky hrozně chtěla jít, ale nwm jestli mi to vyjde, pač by tam jeden s rodičů musel jet se mnou a to nwm jestli se jim bude chtit tak sem řekla taťkovi že už mam našetřeno na lístky a on mi řekl že sem blázínek že tam se mnou možná zajede tak uvidim
        • pelclovajana

Re: Re: Re: ty jo

Mno, já už mám domluvenou mamku!!! Ta nějak neprotestovala, ale taťka nás bude muset stejně odvést!!! Naštěstí mám v Praze tetu, takže nebudeme muset jet v noci domů... *3* Penízky sem si šla dneska uložit na účet, ať je mám hezky uschovaný, a pak nepostrádám...a mamce to taky musím zaplatit!!! Ale to je úplně jedno, hlavně že budu na Enriho koncertě!!! Moc se těším!!! Jupí, juchů, huráááááá!!!! *14* *14* *8* *4*
          • zuzik117

Re: Re: Re: Re: ty jo

To se máš to já spíš pojedu s taťkou než s mamkou ale ten koncert bude v Praze takže mě nezbyde nic jinýho než jet domů po tmě *9* ale jinak kdybych byla na tom koncertě tak bych se asi zbláznila *14* *14*
            • zuzik117

Re: Re: Re: Re: Re: ty jo

mě to taky napadlo že by sme tam šly jako fanklub ale..... je mi 13 a naši mě do Prahy samotnou nepustí *10*
            • kapitolka

Re: Re: Re: Re: Re: ty jo

hmm tak to já bych musela jet sama....a nebylo by super kdybychom se nějak domluvily a někde před halou jsme si dali sraz a šli tram spolem?? jako fanklub?:-) *4* *4*
  • pelclovajana

koncert

Napiš už prosím, kde jsi to zjistila!!! Pořád nevím jestli je to pravda, páč se mi to pár lidí snaží vykecat, že to není možný aby tu byl již tak brzo a ještě se o tom veřejně nevědělo!!! Nevím jestli se mám radovat, nebo být sklamaná a pocity se mi teď strašně pomíchaly!!! Pls. napiš to sem... *9* *7* I když ti to věřím, chci se ujistit, doufám, že to chápeš!!! Ony někdy falešné naděje nejsou nic příjemného... *9* Moc, moc ho chci vidět tak mi ten super pocit nezkaz!!! *14* *14* *4* *8*
    • kapitolka

Re: koncert

no mě se to taky snaží pár lidí vymluvit...a to by se přece vědělo kdyby měl přijet ne?? Jen doufám, že teda přijede peníze už nějak seženu jen abych mohla vidět Enríska pěkně zblizoučka *14* *14* *14*
      • pelclovajana

Re: Re: koncert

Peníze si půjdu co nejdříve uložit, ať potom nestrádám!!! Mocinky doufám, že je to pravda!!! A modlím se za to...už se tak těším!!! *14* *8* *4* *14*
        • kristyn875

Re: Re: Re: koncert

já sem strašně šťastná...jenom doufám, že ta holka co to sem psala nekecala....fakt bych nechtěla bejt zklamaná....na ten koncert čekám už strašně dlouho... *1* .... *14*
  • koncert

týjo to je superrrr!! až budete vědět přesné datum tak mi určitě písněte!!!už se strašně moc těšiiiim!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • kyrstyn

koncert!!!

v roce 2009 bude mít Enrique v praze koncert!!!!!Datum není určené ale bude to na konci února lístky cca 900-1500Kč *3* *5* *14*
    • katy22

Re: koncert!!!

fakt jo!!!!!!! to je skvelyyy *14* jestli teda prijede i k nam tak urco pojedu *1*
    • lucinkavokacova

mno toe teda supééér...těšim se na něj..mooocinky *15* *15* *4* *4* *3* *3* *14* *14*
    • Re: koncert!!!

kde jsi to zjistila??
      • pelclovajana

Re: Re: koncert!!!

Já sem zjistila jen to, že bude mít v roce 2009 turné po Evropě, takže sem předpokládala, že se staví i u nás!!! *3* *14* *4* *8* *14* A kde jsi to zjistila ty???
        • petra6

Re: Re: Re: koncert!!!

To by bylo úúúúžasnééé *14* *1* *1* *4*
    • pelclovajana

Tak to je odvaz...sem málem omdlela štěstím!!! Sice jsme to předpokládali, ale tohle je prostě ú.ž.a.s.n.ý!!!!!!!
      *1* *1* *14* *14* *8* *4* *3* *3* *4*
    • kristyn875

no to je naprosto SUPER... *1* *15* *15* *14* *14* ...odkud to víš???
      • kapitolka

Re: Re: koncert!!!

já nenacházím slov.... *4* *4* akde jsi to zjistila???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit