Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo nebo ne?

lidi mám v tom trochu zmatek tak jsem jsi říkala, že byste to mohli třeba vědět. Kdo je to Julio Iglesias Jr. ?? To je brácha od Enriqua? nebo nejsou vůbec z rodiny a je to jen shoda jmen? ...jestli víte tak písněte *7* *3*
    • monas

Re: jo nebo ne?

JJ to je jeho brácha, ale enrique je lepší *14*
      • Re: Re: jo nebo ne?

tak to máš teda pravdu na eriqua nikdo nemá *3* a on má ještě více sourozenců nebo jen bráchu??
        • zuzik117

Re: Re: Re: jo nebo ne?

Víc sourozenců sestry : Annu, Tamaru, Chabelli a bratry: Julia Iglesias a Michaela Alexandra, našla jsem to na nějaký stránce když jsem projížděla google
  • monas

Push

Ahoj ženský:) našla jsem písničku, která sice není úplně nová, ale je dobře zremixovaná. Tady je odkaz-http://www.youtube.com/watch? v=VgXFLB2e1-c&feature=related *14*
    • kristyn875

Re: Push

hele co je to za písničku..mně to nejde otevřít.. *9* *14* *9*
  • zuzik117

???????

Hele co je to za ženskou jak je s ní v tý galerii fotek? Mě něco uniklo? Jestli to je nějaká jeho nová........ *10* *16* *8*
    • kristyn875

Re: ???????

mno jasně takovej nevinej velkej dáreček...myslim, že by měl určo radost...ikdyž jediný na co bych se tam zmohla je úsměv...ty jo..já vůbec nwm co bych dělala, kdybych ho viděla na vlastní oči...kdyby stál přímo přede mnou....semnou by to snad seklo ... *14* *3* *3* takovej krasavec.. *15* *14* *4*
      • pelclovajana

Re: Re: ???????

No tak ten můj úsměv by byl ještě navíc kamenej, a taky bych začala koktat!!! Ale po chvíli bys ho v samém záchvatu štěstí obejmula!!! A kdy teda vyrážíme??? A kdo z nás bydlí nejblíž k Ruzyni!!! Já to mám přes celou republiku, ale mít to blíž tak už v letadle i sedíme!!! *3* *1* *1* *14* *14* *8* *4* Jenom se ho dotknout tak roztaju... *14* *14*
    • pelclovajana

Re: ???????

To je Nadiya Zighem...zpívá s ním Tired of being sorry a teď tu novou Miss you, je to francouzka!!! Celkem by se k němu aj hodila, ale myslím, že spolu fakt nejsou!!! *1* *14* *14* I když, kdo ví!!! *14* *14* *8* *3*
      • terulinkab

Re: Re: ???????

nnééééé...jenom ať spolu nejsou..asi by mě trefilo..
        • zuzik117

Re: Re: Re: ???????

Přesně souhlasim se tebou!!!! NESMÍ S POLU BÝT!!! Enrísek chudáček se nejspíš musí zpamatovat z toho, že ho ta jeho ( tětko už bejvalá *1* *3* *14* ) vykopla a pak sme pro něj přece chtěli letět a unést ho sem ne že? *1* *14* *4* *14*
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: ???????

No jo, no jo!!! Vzdávám se, letíme tam!!! *1* *1* *1* *14* *14* *4* *8*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ???????

chci taky letět *14*

jéééé já chci taky za Enrískem!!!!! *1* *4* *14* *14* *3*
            • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Re: ???????

Jo dokážu si představit, jak s ním popíjíme horkej čajíček u rozpáleného krbu a nádherně nazdobeného vánočního stromku!!! Byl by to myslím, ten největší dáreček jaký by jsme si jen mohli přát!!! Krásná představa a myslím, že mu by s náma bylo taky příjemně...akorát se musíme naučit pořádně anglicky, aby si s námi mohl i příjemně popovídat!!! Asi se přihlásím na kurzy...ve škole se nic nenaučím!!! Jéjky já ho tak zbožňuju!!! *14* *14* *4* *8* *3* *1* *14* *14*
            • kapitolka

maličkej?? ale kdeže ten největší a nejlepší který může dostat:-)
            • zuzik117

To už je nás osum *1* Jéé holky já se tak těšim, musíme dorazit ale přesně na štědrej den aby měl Enrikoušek radost joo *1* *14* *14* Budene pro něj vlastně takovej maličkatej vánoční dárek ježiš to je žůžo *3* už se těšim *14* *3*
            • amerika

Nj já jedu taky ju??? *1* *14* *14* *14* *14* *14*
            • zuzik117

Teda to se ale rychle rozrůstáme *1* už je nás sedm... Hlásíte se ještě někdo na výlet Za Enrikouškem??? *14* *14*
            • domca11

Já se hlásím taky já ho chci taky Enríčka vidět *14* *14* *4*

hejky, já cí taky letět..to by byl muj nejlepší dárek vidět Enríska !!!!! *14* *14*
            • terulinkab

poččkáát..já letím take..taková akce je pro mě jako stvořená. *1* *14* *3*
            • zuzik117

Takže už sme celkem 4 jestli to dobře počítam ? *1* *14*
            • kapitolka

já jsem třetí *4*
            • kristyn875

mno tak semnou určo počítejte... *14* jedu na 100% *1* ...to si nenechám ujít *1* *3* *14*
            • zuzik117

To neříkej! *1* Pro něj by to byl šok jenom ze začátku, ale pak by nám ješzě poděkoval, uvidíš *14* *3* *1* Tak mě tak napadá.......To aby jsme už začaly schánět nějaký to letadýlko co říkáte? Takže... kolik že nás to vlastně jede? *1* Se spočítejte.... Já sem první, Janča je druhá *1* .... Kdo ještě chcete letět? *1*
            • pelclovajana

To jo no!!! myslím, že pro něj je to spíš taková noční můra, ale pro nás velkej vánoční dáreček!!! *1* *3* *14* *14* *8* *4*
            • zuzik117

No a úřiletíme tam přesně na štědrej den aby měl radost *1* budem takovej jeho vánoční dáreček *1* *3* *4* *14* *14* *14* *14*
  • kamik21

Fakt???

A v kolik to bylo???????
  • monas

reportáž

Ahoj lidi, viděli jste tu reportáž o enrim? Byla na óčku *3*
    • kristyn875

Re: reportáž

a v kolik to bylo hodin ...to bylo v snikersinboxu...bo kde?
      • monas

Re: Re: reportáž

Nene bylo o to módě, že se jako umí oblíkat a že jednou dal za oblek asi 100 tisíc. Ale ve vybírání mu radí jeho stylistka, ale do sportovního oblečení si nenechá kecat *3*
        • terulinkab

Re: Re: Re: reportáž

jo já jsem to viděla, ale říkali tam toho o něm děsně málo.
          • monas

Re: Re: Re: Re: reportáž

Jo to máš pravdu bylo to asi na 5 minut, ale aspoň něco *3*
            • kapitolka

Re: Re: Re: Re: Re: reportáž

já už ˇočko nechytám:-( ale kdybych měla 100 000 navíc tak taky to dám za šaty:-) jj enrisek se umí oblékat vždy mě dostane červená mikina a nebo hnědé a bílé třičko fakt pak slintám:-D
  • pelclovajana

Polish

Tak tohle video mě dostalo: http://cz.youtube.com/watch?v=jOy6f X_7dFk&feature=related ... myslela jsem, že když uslyším nějakýho poláka budu schopná vraždit, ale aspoň se jejich řeč trochu podobá té naší!!! Myslím, že se tam Enrimu dost zalíbilo...mohl by se tam přestěhovat a pak by sem jezdil každoročně, nebo ještě líp mohl by se přestěhovat k nám!!! No ale to už jsou zase jenom sny... *3* *14* *14* *8* *4*
  • enrique iglesias

spívá jak bůh skvělý nejlepší spěvák na světě až po Kájovi Gottíkovy *15* can you hear me je nejlepší *1*
    • Re: enrique iglesias

tak to mas velikanskou pravdu. s tebou souhlasim. on je tak sladkej mhm *15*
    • kristyn875

Re: enrique iglesias

tjn..Enrísek a jeho songi 4ever...když slyšim can you hear me tak jako by mě to nabilo...prostě super pocit, že ho zase slyšim... *14* *14*
    • pelclovajana

Re: enrique iglesias

Jo, Can you hear me je ta nejlepší písnička na disco-šku!!! FAKT SKVĚLE SE NA NI PAŘÍ...skvěle rozproudí atmosféru!!! No prostě skvělé dílko, od ještě skvělejšího zpěváka!!! Lovuju Enriho!!! *14* *14* *4* *8*
      • petra6

Re: Re: enrique iglesias

Jn na diskošku nejlepšíí *14* *3*
  • kristyn875

klášná fotečka..

ahojky..chtěla sem se zeptat..Jančo jak si sem přidala tu novou fotešššku Enríska ..kdes jí sehnala..plsky... *1* *14*
    • pelclovajana

Re: klášná fotečka..

No jestli myslíš tu kde náš miláček stojí u té mramorové stěny...tak tu jsem objevila na profilu jedné fanynky na Youtube.com, tak jsem si ji nenápadně uložila!!! Ale nikomu to neříkej... *1* *14* *14* *8* *4*
      • kristyn875

Re: Re: klášná fotečka..

děkuju.. *14* *1* ...neboj ani muk.. *1* *4*
  • pelclovajana

How i met your mother!!!

Ahoj lidičky!!! Nenašli jste někdo náhodou ten díl How i met your mother, kde hraje Enríček v celé své kráse??? Já našla jen pár videí, která jsou ještě navíc sestříhaná!!! Chci to vidět celý, páč Enrísek je tam úplně boží!!! *14* *14* *3* *8* *4*
  • kamik21

Plakát v prosincové DÍVCE

Jojo ten plakát už byl i ve Sweetu17 ale je krásnej *14* *14* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit