Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pelclovajana

Raymann

Tohle zkoukněte...fakt sranda: http://www.omroep.nl/nps/raymann/

*14* *14* *1* *1* *14* *14*
    • Re: Raymann

jezisi to je hrozny ty kurvo prosimte tohleto sem radsi nedavej ty kravo pojebana .......... *13* *5* *7* ti vynechava mozek bo co *7* ? *10* *10* *10* *10* *5* *5* *13* *10* piiicooo
      • amerika

Re: Re: Raymann

To mysliš na koho??? *7*
    • amerika

Re: Raymann

Je to prdel a neví někdo co tam říká o Anně??? *10* *16*
    • katy22

joo na tom videu je upe nádhernej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* mooc klásnej jak si tam ne nej šahali ja chci takyyy *14* *1*
    • kapitolka

je tam skvělej naprosto neodolatelně se tam směje *14* *14* *4*
      • petra6

Re: Re: Raymann

jo krasné videjko
  • pelclovajana

koncert

Tak dnes mi přišla zpráva od té holky co sem psala o tom koncíku!!! Ptala jsem se jí kde to zjistila a zda je to pravda!!! odepsala toto: Měl by přijet na konci února, možná začátkem března, ale datum ještě není přesně určený...bylo to napsaný v časáku!!! :) ... tak teď nwm jestli tomu mám opravdu věřit!!! Doufám, opravdu moc, že to pravda je a moc se těším jestli přijede!!! *14* *14* *4* *8* *1* Byly by to moje nejšťastnější Vánoce a v březnu taky moje nejšťastnější narozky!!! *14* *14* *8* *4* *1* *4*
    • amerika

Re: koncert

Hey lidi nevite kde v Praze by ten koncert měl bejt???
    • amerika

Já doufám opravdu že koncík Enriho bude protože by to bylo to nej co by mě v životě potkalo hrozně se mi líbí a myslim že je s nim prdel *14* *14* *14* tak doufám *4* *14* *14*
    • kristyn875

přesně...v jakym časáku to sehnala...ale kdyby tady měl mít koncert tak by už byli někde v předprodeji lístky a ty nikde nejsou...sem se koukala... *9* ...ale doufám, že tu stejně někdy v blízké době bude zpívat. *14* *14* *3* *1* ..to by byl můj celoživotní zážitek, vidět ho a ještě víc, třeba se ho jenom dotknout.. *4* *14*
    • kapitolka

a nevíš nahoudou v kterým časopisu???
      • pelclovajana

Re: Re: koncert

Jo to bych taky ráda věděla!!! Napsala sem jí odkud to má, ale ještě mi nepřišla odpověď!!! Tak už fakt nwm!!!!

*9* *14* *14* *4* *4* *8*
        • kapitolka

Re: Re: Re: koncert

Mně jde jen o to že jsem dostala peníze na Vánoce od babiček a mám si za to něco koupitale nemůžu čekat až do únoru pokud to nevím jistě.....No snad se to bryzy všechny dozvíme snad zde bude *14* *14* *4*
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: koncert

No to já se taky potřebuju rozhodnout...mám nastřádaný nějaký prašule na ten koncík...jenže teď nwm jestli bude a potřebuju si koupit nové přeskáče na lyže!!! Jedu totiž do Alp a tam je to opravdu potřeba...a taky doufám, že tu v tom únoru až březnu nebude, vycházelo by to totiž přesně ve stejné období jak bych byla pryč!!! A to by bylo zase další těžké rozhodování...buď koncert , nebo týden na horách!!! Miluju Enriho a miluju lyže!!! Tak jak se má pak člověk rozhodnout správně...ale stejně myslím, že by to Enri vyhrál!!! *14* *14* *4* *8* *3*
            • kapitolka

Re: Re: Re: Re: Re: koncert

no tak to jsem ráda že v tom rozhodování nejsem sama....Do Alp?? hlavně si prosímtě něco nezlom *3* Enri je prostě nej ale taky by už mohl dát vědět jestli knám přijede nebo ne *4* *14* *4*
            • kristyn875

Re: Re: Re: Re: Re: koncert

mno tak to já mám schovaný ty prachy už asi rok...ale opravdu doufám, že tu ten koncert bude.... *14* *1* *3*
  • pelclovajana

Vánoce

Hoj lidičky, jak se těšíte na Vánoce??? *3* Já teda mocinky, moc...páč konečně dostanu Enriho CD!!! *4* *14* *14* *8*
    • verunqa_i

Re: Vánoce

jůů...se máš já možná dostanu 95/08...EnriQue je upe nejsladší na světě *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Vánoce

já taky na 11111111111111111100000000000000000 00000000% dostanu jeho CD, páč sem si ho sama objednávala.. *14*
      • pelclovajana

Re: Re: Vánoce

Jo já jsem si ho dokonce sama kupovala, ale pak jsem ho musela poslušně odevzdat!!! *14* *14* *4* *8*
        • kapitolka

Re: Re: Re: Vánoce

no to já ho v PV nemůžu sehnat *10* *9*
    • kristyn875

Re: Vánoce

mno tak to já se mocinky těšánkuju...možná dostanu taky CD Enríska, ale hlavně dostanu domácí nahrávání..a budu si moc konečně zpívat jeho nádhlerný písničky doma do mikráče *4* *14* ..ale samo se těšim i na tu vánoční atmosféru...já nwm ploč ale hrozně se těšim na ty pohádky co budou dávat... *1* *1* ...
      • petra6

Re: Re: Vánoce

jo konečbě vááánoce a pohádky v televizi *15* *14*
        • zuzik117

Re: Re: Re: Vánoce

Já se taky nejvíc těšim na ty pohádky... Hlavně na " S čerty nejsou žerty" to je moje *14* *1* *14* *14*
  • petra6

anna

http://www.stream.cz/video/184427-v zestupy-a-pady-anna-kurnikovova

Tad ys epodívejte na video o aňe
  • monas

Mazec

Ahoj tady na to se určitě podívejte jako mazec. Sice je to slovensky, ale docela jsem čuměla *4* http://www.mujzpravodaj.cz/clanky/iglesias-pobozkal-fanusicku-pocas-koncertu-spaniel.aspx
    • pelclovajana

Re: Mazec

Jejky ten je tak sladkej!!! Ja chci taky pobozkat!!! *14* *14* *8* *4* *3* *1* Hmmm, ale dělá opravdu vždycky u písničky Hero...ale stejně je to sladký!!! Milášek... *14* *14*
    • zuzik117

Re: Mazec

pobozkoval jako že ji..... TO?
      • domca11

Re: Re: Mazec

Ale jako to neznamená jako že TO ale že ji políbil *4*
        • monas

Re: Re: Re: Mazec

To si myslim, že by takhle neřešili, protože tohle dělá normálně...
          • zuzik117

Re: Re: Re: Re: Mazec

ty we ja chci taky *1* *14*
      • monas

Re: Re: Mazec

Jo přesně! A ještě tam říká jak to bylo skvělý. Se nedivim *10*
  • Není

Ahojky, holky jestli se někam jede tak já taky. A s Annou už není, prý ho vyhodila kvůli jeho psům asi před 3 dnima to psali v nějakým časáku.
    • zuzik117

Re: Není

Chudinka... Na jednu stranu je mi hodně líto, pač on jí měl asi rád, ale nadruhou stranu je dobře, že se jí zbavil blbky jedný
      • zuzik117

Re: Re: Není

A s tím odletem...... už je nás 13 *1* *14* , ale 13 je nešťastný číslo, aby s náma to letadlo nespadlo... Kdo se teda ještě přidá? *14*
        • tyna007

Re: Re: Re: Není

ja jedu taky...!!!! *3*
        • andelinka

nemusis se bat uz nas je 14 taky se pridavam!!!! uz se moc tesim a ted nekdy ma mit koncert v Parizi tak mto je celkem blizko *14* *14* *14*
          • pelclovajana

Re: Re: Re: Re: Není

Hmmm 14, to už je celkem pěkný číslo!!! Už máte někdo sehnaný to letadlo!!! Mám již zamluvit letenky??? *14* *1* Hrrrr, ať už je mi osmnáct!!! *14* *14* *8* *4*
        • kristyn875

to ani neřikej....jestli se to má stát tak rači až na zpáteční cestě..ještě předtim ho chci vidět... *14* *14*
          • zuzik117

Re: Re: Re: Re: Není

Ale my máme v plánu ho sem unést by sme ho chudáčka zabili *14* *9* *4* *14* *14*
            • petra6

Re: Re: Re: Re: Re: Není

Ano ano dobrý nápad *14*
        • monas

Já určitě taky... *14*
  • kristyn875

Enrique s bestií

ahojky všichni...viděli už ste tohle??...já nwm jestli sou to nové nebo staré fotky...ale nejhorší je na tom stejně, že sou spolu....http://enrique-singer.blog .cz/rubriky/paparazzi *9* *9*
  • pelclovajana

Dobrý, že???

Kukejte na to!!! Já chci taky...závidím!!!

http://www.e nriqueonline.org/news/photos/jingle bell08_1210/08.jpg

*14* *14* *4* *4* *8*
    • pelclovajana

Re: Dobrý, že???

Počkat ta adresa se tam vložila nějak divně!!!*10*

http://www.enriqueonline.org/ne ws/photos/jingle bell08_1210/08.jpg
      • Re: Re: Dobrý, že???

ty ji máš taky blbě..
        http://www.enriqueonline.o rg/news/photos/jinglebell08_1210/08 .jpg
        tak je to správně..hej a ty jo já chci taky pusinků *14* ..co bych za ni dala *14*
        • Re: Re: Re: Dobrý, že???

http://www.enriqueonline.org/news/p hotos/jinglebell08_1210/08 .jpg
          • Re: Re: Re: Re: Dobrý, že???

to se snad nenapíše správně..když se to odřádkuje..to je hnus..to je jedno..prostě si tam vymažte ty mezery a hotovo..
  • video

týjo holky, oni u nás zakázali Enrískovo video Somebody´s Me...a to všude...ještě že ho má na svých stránkách *3* uff
    • amerika

Re: video

Japa to že to zrušili ti krténi???To by uplně ůůůůžžžoooo *9* *14* *7*
    • kristyn875

to sou ale haj***...to nám nemůžou udělat... *9*
    • zuzik117

No já sem taky byla pěkně naštvaná když jsem to viděla!
  • ehmm

cautee hele newíte nekdo o nejakym konzertu??? *14* *9* ??
    • pelclovajana

Re: ehmm

Jestli myslíš koncert Enriho, tak se objevily zprávy, že by tu měl být v únoru...ale to je dost nepravděpodobný!!! Takže bohužel asi nic nového!!! *9* *14* *14* *4* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit