Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pelclovajana

Takin back my love

Nevíte kdy má vyjít to videjko k Takin back my love??? *14* *14* *4* *8* Už se na něj moc těším, páč bude určitě dokonalý!!! *1* *3*
    • kristyn875

Re: Takin back my love

mno přesně...zrovna dneska sem koukala jestli náhodou už někde neni...už se na to moc těšim... *1* ..bude určitě upa klášný *14* mno jako vždy *3* *14*
      • pelclovajana

Re: Re: Takin back my love

No to si piš, že bude klásný!!! *14* *14* *4* *8* Když je tam Enrique, tak je všechno krásný!!! *14* *14* *4* *8*
    • kapitolka

Re: Takin back my love

no to by mě taky zajímalo...pořád se koukam všude možně ale nikdy zatím není...tak snad brzy *3*
  • vodka-s-dzusem

Mňam =c*

tak tohohle žeruu =0* ¨
    hlavně jeho písničky ;)
    *vzor dOkOnalOsti =c*
    kOncíííík..kOncííík..j
  • Nový rok

Tak ja taky přeji všem lidičkám co tu jsou šťastný nový rok,a krásně si užijte dnešní večer..A Enrískovi to samí.,do nového roku spoutu nových písniček *14* *14* a hlavně ať se tu v roce 2009 ukáže *4* *14* *14*
  • koncert?

hojda chtěla bych se zeptat jestli nevíte jestli bude mít enrique koncert v ČR?? pls odepište mi na mejl.Strašně bych tam chtěla jít kuju *14*
  • pelclovajana

Nový rok!!!

No teda nám to tady dobře vyšlo!!! Koukněte kolik máme příspěvků...už budeme na 1000...super trefa...a zrovna na Nový rok!!! Tak si toho Silvestra užijte a oslavujte i za nás všechny co jsme sem kdy napsali!!! *3* Všem přeji mnoho úspěchů do Nového roku a nám všem přeji, aby se tu Enrísek v tom novém roce konečně objevil!!! *14* *14* *4* *8* *3* *4*
    • zuzik117

Re: Nový rok!!!

Díky já přeju to samý *3* a kdyby se tu Enrísek konečně objevil, tak budu šťastná jako blecha *14* *14* *14* *14* *14* *3*
      • petra6

Re: Re: Nový rok!!!

Taky přeju všem šťastný nový rok...a taky doufám že se Enri objeví...A jsme moc ráda že tady píšete tolik příspěvku
        • monas

Re: Re: Re: Nový rok!!!

Ahoj lidi samozdřejmě taky přeju hodně štěstí, zdraví a lásky. A taky aby nám vyšel ten koncert a všichni se tam sešli *4* *1*
          • kapitolka

Re: Re: Re: Re: Nový rok!!!

Než pozvednete plnou číši šampíčka,
            chci VÁM a ENRÍSKOVI taky popřát v NOVÉM ROCE hodně zdravíčka.
            Také štěstíčka mít plný ranec a o půl noci tančit z lásky tanec.
            Zdraví, lásku, štěstí mít ,to znamená v NOVÉM ROCE ŠŤASTNĚ ŽÍT :-*
  • sonuska

je to iste

tak ludia,je to iste.enrique a anna su stale spolu.dnes som pozerala jednu nemecku stranku o nom,a boli tam aktualne fotky z 28.decembra jako boli v mexiku a drzali sa za rucicky.
    ja som velky fanusik enriqua a som bola strasne rada ked som objavila tuto stranku.My Slovaci nic take nemame.Inak,odkial vsetci viete ze enrique chysta v roku 2009 tour po Europe.Ja som o tom nikde necitala.A myslite ze keby prisiel do Ciech tak pride aj na Slovensku.Ja ho zeriem.
    • pelclovajana

Re: je to iste

No taky jsem koukala...je vidět, že láska dělá divy!!! Mno...když miluješ není co řešit!!! *3* Ale už se s tím začínám pomalu smiřovat...vždyť je to jejich život, ne???!!! *14* *14* *4* *8*
      • sonuska

Re: Re: je to iste

no to mas pravdu.Ale ja som zostala zarazena.Pretože ked som minule divala najnovsie rozhovory s enriqem a pytali sa ho tam na annu,tak povedal ze su spolu.Ale strasne pri tom znervoznel a ako keby zacal koktat.Taky bol vtedy nesvoj.Tak som si myslela ze uz urcite nie su spolu a ze to len hra.Cely ten ich vztah je akysi divny.
        • pelclovajana

Re: Re: Re: je to iste

Hmmm...to máš teda pravdu...je to nějaké divné!!! *1* *3* *14* *4* *14*
          • zuzik117

Re: Re: Re: Re: je to iste

Njn, ale tak zase když jí miluje tak mu to asi bylo líto tak jí holt vzal spátky nu.... je pravda ale že je to divný, protože se furt rozcházejí a furt scházejí....
    • zuzik117

Re: je to iste

Jooo přesně taky jsem to viděla..... Tady je vidět, že ji Enri asi fakt miluje a vzal jí po tom všem zpátky..... Já to ale nechápu... Ty chlapy jsou fakt neponaučitelný *7* *9*
      • amerika

Re: Re: je to iste

Na jaký stránce??? *9*
        • sonuska

Re: Re: Re: je to iste

na enriqueonline.org,ale ked som tam bola dneska 31.12.uz to tam nebolo tak to bude asi kdesi v galérii urcite to tam niekde zostalo
          • zuzik117

Re: Re: Re: Re: je to iste

http://www.enriqueonline.org/news/p hotos/08_1228.htm tady by to mělo být *3*
  • MTV-Koncert ;O)

Holkyyyy teď byl Enrique v Tv *14* *14* další konceeeert *14* *14* žíííš já ho tak žerůůůů.... *14*
  • pelclovajana

Kurz španělštiny

Ahoj!!! Hele víte o tom, že na seznam.cz fungují jazykové kurzy zadarmo!!! Je tam pět jazyků a samozřejmě nechybí ani španělština!!! Ale je tam taky angličtina, ve které by se chtělo určitě mnoho z nás zdokonalit!!! Stačí se tedy přihlásit na seznam a už se můžete šprtat!!! Mám první lekci španělštiny za sebou a už teď se mi kouří z hlavy!!! *1* Tak třeba aspoň potom budeme rozumět Enrimu!!! *14* *14* *4* *8*
    • kristyn875

Re: Kurz španělštiny

ahojky...plosimtě kde to tady je??...já to tu nějak nemůžu najít *3*
      • pelclovajana

Re: Re: Kurz španělštiny

http://vyuka.lide.cz/home.aspx ... tady to máte a učte se!!! *3* *1* *14* *14* *8* *4*
    • kapitolka

Re: Kurz španělštiny

ahoja tak to je super a je to hodně těžký?a nemáš prosím na to nějak odkaz?? já se hned na to kouknu *3* ....a ta aj taky bude super *4* *4*
  • pelclovajana

Two and half past men

Ahujky!!! Tady je odkaz na stránku s dílem Dva a půl chlapa, kde hraje Enrísek: http://www.filmax.cz/serialy/dva-a- pul-chlapa/04x23/ ... ten dabing sice zní poněkud divně, ale kdybych tak dobře neznala jeho hlas, tak mi to docela i sedí!!! A jako ten seriál je fakt boží...dneska jsem tenhle díl viděla poprvé a válela sem se tu až pod stolem, jaký jsem měla výbuchy smíchu!!! Fakt zabíjí... *1* *1* Enri je opravdu úžasnej...hraní mu jde!!! *14* *14* *4* *8* A těm ženským se nedivím, že po něm tak letí...a nejlepší, jak neustále všichni říkaj: Ty jeho oči snad vidí až do duše!!! To taky dost často říkám!!! *14* *14* *4* *4* *8* A nemáte někdo ještě How I Met Your Mother, teda ten díl kde hraje Enri??? Chci to zkouknout..určitě to bude taky super!!! *3* *14* *14*
    • amerika

Re: Two and half past men

Díky je to to nej co sem kdy v dva a půl chlapa viděla *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *4*
      • pelclovajana

Re: Re: Two and half past men

Jo to souhlasím!!! *1* *3* *14* *14* *4* *8*
  • kristyn875

Mtv

ahojky...pro ty kdo jsou ještě vzhůru, za chvilku dávaj na Mtvčku živej Koncert Enriqueho *3* *3* *1* *1* *15* *15* supppppeeeerr... *14* *14*
    • pelclovajana

Re: Mtv

Hmmm, to by jsme nejdřív museli mít satelit!!! Dost mě to štve, ale dá se bez něj žít!!! Škoda mno, určitě bych se dívala... *9* *14* *14* *8*
    • Re: Mtv

Tyyy vado...nooo...bejt tu včera a číst si to tak se urtčo mrkám...jeden už jsem viděla a byl úúúžasnej *14* áááchjo...jak já ho žeru...jestli se nedostanu na jeho koncert tak asi skočím... *9* A jináč holky já taky dostala k Vánocům jeho CD *14* Greatest hits stejně jako vy *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit