-
nesmime to vzdat!!!
vedou nejak o 30000!!!!!!!!! *9* *13* -
-
Re: nesmime to vzdat!!!
a kam mam klikat *9* -
-
Re: Re: nesmime to vzdat!!!
http://www.t-repp.estranky.cz/ SEEEEM KLIKÁÁÁÁT
-
-
Re: nesmime to vzdat!!!
Kreténi klikejte lidičky *14* *15* Musíme je trumfnout!!!! *16* *8* *10* -
-
Re: Re: nesmime to vzdat!!!
Těma kreténama sem myslela Jonas brothers -
-
Re: Re: Re: nesmime to vzdat!!!
jo, ale na lide.cz zjistili, že se na to dá klikat i enterem a tak tetko vedou!!! Já si občas Jonas Brothers taky poslechni, když hrajou na očku, ale chci aby to vyhrál Enri, pač toho mam radši!!!!
-
-
-
-
enri
Jonas brother vedou už o víc než 10 000 hlasů!!!! holky klikáme *3* *4* -
vyhra!
enri vyhraaaaaalllllll!!!!!!!!! *15* *3* *14* *14* *14* -
-
Re: vyhra!
tak nic me to tam preskocilo... *9* *10* *8*
-
-
hitparada
holky klikejte jonas brothers nejak rychle uhaneji kupredu enri musi vyhrat za kazdou cenu...kazda minimalne 1000 hlasu!!! *14* *3* *14* *3* -
-
Re: hitparada
Já včera dala asi 12 tisíc...a nějak nestíháme!!!!!! *3* *14* *14* *14* *14*
-
-
no to snad ne!
Holky klikejte páč Enri je až 2.!!!!!!! a to přece nesmíme dopustit!! *3* -
HBO2 and Hitparáda
Hojky!!! Doufám, že už všichni víte, že v pátek běží na HBO2 Enriho koncert( 15,30-16,30 hod.)...tak kukejte...jo a kliKejte, už to běží od znova!!! KLIK...http://www.t-repp.estranky.c z/ ...KLIK!!! *3* *1* *14* *14* *4* *8* -
-
Re: HBO2 and Hitparáda
cauki mam na tebe takovy malinky dotaz nahrala by jsi mi ten koncert pač ja HBO2 nemam a pak by jsi mi to poslal postou vse bych ti zaplatila to se neboj kujinky predem *3* *3* *3* byly bych ti moooooooooooc vdevna -
-
Re: Re: HBO2 and Hitparáda
Tak to asi nevijde, páč já se budu koukat u nás na chatě a tam nemáme nic k nahrávání možnýho!!! *9*
-
-
Re: HBO2 and Hitparáda
ahojky holky na ten koncert v pátek z belfastu se určitě podívejte je skvělej:-) *14* a neni to ten jak ste hledaly náhodou? -
-
Re: Re: HBO2 and Hitparáda
NEEEEEEEEEEEE já HBO nemám co mám dělat? *9* *9* *9*
-
-
-
knct
tak holky se to nestahlo, nejde to... *9* *16* *9* -
-
Re: knct
Jééé to je škoda.......
-
-
enri
uz si stahuju koncert z belfastu...holky pak vam povim jakej byl...:)))) *14* -
-
Re: enri
jujky...plosim mně taky..plsky *1* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: enri
Mě taky *14* *14* Díkec
-
-
Re: enri
pls a můžu se tě zeptat kde ten koncert stahuješ??? pokud možno poslala by jsi mi odkaz,??? kuji před -
-
Re: Re: enri
Poslala bys prosím i mně odkaz??Děkuji předem *4* *3* -
-
Re: Re: Re: enri
Pak pošli ten odkaz pls i mě *1* Budeš hodná děkuju *14* *3*
-
-
-
-
Znovu a naposledy
Promiňte, že se znovu zeptám:
Kdybyste měli možnost mít Enriqueho nějakou dobu ve své posteli, co byste s ním chtěli dělat?
Zajímá mne zkrátka, co všechno pro Vás tenhle sexy krasavec ve Vaší fantazii znamená. A netvrďte, že se Vám líbí jen kvůli zpěvu.
*4* -
-
Re: Znovu a naposledy
Zdá se mi to, nebo je ta otázka trochu úchylná??? Mě by stačilo lehnout si na jeho hruď a poslouchat jak mu bije srdce...toť vše!!! *14* *14* *4* *8* -
-
Re: Re: Znovu a naposledy
jj...to by bylo nádherný... *1* *14* *14* *8* -
jj...to by bylo nádkerný... *1* *14* *14* *8*
-
-
Re: Znovu a naposledy
Hele sorry ale na to ti neodpovím mně to příjde dost divný se nás na takovouhle věc ptát, to je naše soukromá věc mi tak připadá a teda co by jsi sním dělala ty???Když se nás na to ptáš??? -
-
Já bych ho ráda zlíbala. Začala bych na jeho krásných růžových rtech a pak bych pokračovala níž - krk, hrudník, ... -
-
Re: Re: Re: Znovu a naposledy
Já si taky myslim, že tohle je docela soukromá otázka a příde mi blbý se na to takle ptát a to, že tady ještě píšeš co by si s nim dělala ty mi příde kurev*ký...... Vím, že Domča se tě ve vytočení (mě to tak aspoň vyznělo) zeptala, co by si s nim dělala ty..... Ale příjde mi už jenom kvůli tomu, že je to soukromý na to takle odpovídat! Je to až laciný! -
-
Re: Re: Re: Re: Znovu a naposledy
Jjo to máš pravdu Zuzi zeptala jsem se ve vytočení a teď jsem teda vytočená jěště víc *16* tý jo takhle odpovědět rači mlčím *16* *5* *10*
-
-
-
-
-
a co zpěv?
A komu se líbí Enri hlavně kvůli tomu jak zpívá????:-) *4* *4* *14* -
-
Re: a co zpěv?
Jo já se zamilovala do jeho hlasu...prostě nádhera!!! *14* *14* -
-
Re: Re: a co zpěv?
Jo hlas má nádhernej ale se spis zabouchla do něj a tamto je vopravdu podělaná otázka! *13*
-
-
Mě mě mě mě! *1* A myslím, že si můžu dovolit mluvit tady za zbytek že jim taky nebo je tu snad nějaká vyjimka? *14* -
-
Re: Re: a co zpěv?
Zuzi já jsi taky myslím že by tu mezi námi žádná vyjímka neměla být *1* a taky jsi myslím že tu anoi není *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: a co zpěv?
To je dobře, že nejsou vyjímky! *1* *14* *14*
-
-
Mě se taky líbí hlavně kvůli zpěvu *14* *3*
-
-