-
Sexy Enri
Taky Vám připadá Enrique tak hrozně sexy? Nejen, že má krásnej obličej, ale i to tělo je k sežrání, že jo? Je dokonalej. Doufám, že to vidíte stejně. *4* -
-
Re: Sexy Enri
no me se na nem libi uplne vsechno je mocinky krasnej ma klasnej hlas a ten usmev a oci upe loveeee... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* -
no me se na nem libi uplne vsechno je mocinky krasnej mam klasnej hlas a ten usmev... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *14* *14* -
mno jasan...to musí vidět každý jak je kráásný...já ho celoučkýho lovuju, ale nejvíc jeho překrásný očíčka *1* *14* *14* *8* -
-
Re: Re: Sexy Enri
To je jistý ty úplně přenádherný čokoládový oči když se do nich zaledíš! Je opravdu celičkej k sežrání *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14*
-
-
-
hlasování
hojky...hale nechcete někdo jít hlasovat ať v tom nejsem sama?? *3* -
kdy
hojec nevíte kdy na www.t-repp.estranky.cz/ začíná příští kolo? -
-
Re: kdy
mno to bych taky potřebovala vědět *1* *14*
-
-
Stanovený čas!!!
Zdravím ve spolek!!! Já bych dala sraz na 17,oo Hod., co vy na to!!! Jede to odznova, takže teď máme šanci dostat Enríska opět na první místo!!! Jinak teď jsme teda skončili druzí, ale i to je dobrý!!! Takže 17 Hodin na http://www.t-repp.estranky.cz/ ... Budu se těšit na příjemnou spolupráci!!! *3* *14* *14* *4* *8* -
pomoc
Jdu klikat *3* *3* -
-
Re: pomoc
Tak jdeme na to!!! *3* -
-
Re: Re: pomoc
jdu na klikání ;)
-
-
-
jooo
jo uz vim kam *1* taky uz klikam! *4* -
kde
kam mam klikat *9* *9* *9* -
klikat
holky jako ztráta 100 000 je sice velká ale ne pro nás ne? tak KLIKÁME , KLIKÁME *3* -
klikání
Ahojky včera jsem klikala aspon půl hodiny ale asi je potřeba ještě víc jak je vidět -
-
Re: klikání
Jo, ale oni jsou jako šílený.... jednou jako zbíječky...... Ale myslim, že by mohl zůstat mezi prvníma 3, ale jestli ho doklikme na první místo.... To nwm -
-
Re: Re: klikání
jo taky klikám
-
-
-
domluva??
Holky co kdybychom se domluvily na nějakou hodinu kdybychom prostě začly klikat??? abychom v tom nebyly až budeme každá z nás klikat sami??? *4* -
-
Re: domluva??
To je ale krááásnej nápad *3* akorát nwm na kolikatou.... Holky, kdy má většina z vás čas? -
-
Re: Re: domluva??
já mám dneska kolem 3 čas..jo a před chvilků sem mu naklikala 320 hlasů..ale pořád vedou Jonas Brothers..ale pod Enriqua udržíme v první trojce, tak to bude super.. *3* -
-
Re: Re: Re: domluva??
Já si myslim, že v první trojce zůstane, ale nwm jestli ho doklikáme na 1. místo
-
-
-