Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hejj

Jo me se to taky odpoledne stalo,ale ted uz jdou hlasy jen jemu *14* *14* ,snad ho proklikame na prvnííí Místo *1* *1* *14* *14*
    • petra6

Re: hejj

to je super
  • sonuska

odkial

Odkial vsetci viete ze Enrique chystá tento rok turné po Europe???Ja som o tom nikde necitala. *7*
    • pelclovajana

Re: odkial

Když jsem si prošla diskuzi na Enriho oficiálních stránkách, hlavním tématem bylo právě turné po Evropě 2009...všichni se tam ptali hlavně na to jestli je to pravda a psali to lidičky ze všech koutů Evropy...takže doufejme, že je to pravda...a taky jsem to viděla na jakýchsi zahraničních stránkách o Enrim, ale když jsem tak najela podruhé, tak se mi objevilo, že je zrušili!!!Tak teda jen doufám!!! *3* *14* *14* *8* *4*
  • katy22

heeej

hele ja prisla na to ze kdyz klikam pro enriho tak to probiva i tem jonas brothers a i jinym *16* to je podvod *13* vy to tak nemate??
    • ivahaha.j

Re: heeej

ne,oni tam klikají i jiný lidi...mě to totiž nedělalo *9*
    • kristyn875

Re: heeej

jj přesně tohle mám taky...to je hrozný! *9* *5*
  • ivahaha.j

Domluva!

Lidi,
    pokud chceme, aby to Enri vyhrál, měli bychom se domluvit, v kolik hodin začneme hlasovat...tak v kolik máte čas???
  • kapitolka

klikat

pojdme klikat nestráci ani 10 000 hlasů
  • ivahaha.j

Díky mě

Díky mě má enriček 10.100 hlasů!!!!!!!To je supr ne?
  • ivahaha.j

Jooo

Holky já ho proklikala na 2. místo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • ivahaha.j

Re: Jooo

Hlky, pomozte mi ho proklikat na 1. !!! *1*
  • ivahaha.j

Nevím

Ahoj.
    To bohužel netušim... *9*
    ...právě klikám,kliká a klikám a snažim se proklikat na 2. místo, což je pro mě nemožné *4* , ale nějakou stovku mu určitě přidám!!!!!! *14*
  • andelinka

koncert

cauki holky *4* prosim vás nevíte kdy má být přesně ten koncert???? *4*
  • monas

Pozor pozor

Ahoj holky na hlasování jsme o 2000 pozadu *9* Musíme se víc snažit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit