Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alenka7

Dva a půl chlapa

Ahojky,chtěla bych vás upozornit,že pokud máte TV Markíza tak tam už je dnes 3. a 4.díl za IV.řady Dva a půl chlapa. A Enrique hraje ve 23.díle (nebo ve 24.díle nejsem si úplně jistá ve kterém díle) IV.řady. Takže se dívejte at to nepropásnete. *1* *14* *14* *4* *15* *15* *1*
    • _sabruska_

Re: Dva a půl chlapa

už jsem ten díl viděla,protože na nově dávali už IV řadu a ted dávají uz V ...
  • pelclovajana

Kdysi dávno v mexiku

Ahoj lidičky, chci vám jen oznámit, že za pět dní nám v televizi dávají film s Enrim!!! *15* *1* *1* *4* Jmenuje se Kdysi dávno v Mexiku a dávají ho na Nově, v něděli, ve 21:45...jupííííí *3* Hraje úplně úžasně... *14* *4* *8* je celej úplně úžasnej... *14* *4* *8*
    • petra6

Re: Kdysi dávno v mexiku

Jo už jsem taky víděla ty ukázky, jupííí konečně dají ten film *4* *14*
      • alenka7

Re: Re: Kdysi dávno v mexiku

Ten film je úplně úžasnej.Mam ho doma na DVD a znam ho nazpamnět *1* .Enriquemu to tam hroooozně sluší. *14* *14* *14* *14* *4*
  • humanic

Koncert

Ahoj,Enrique etě v CZ nebyl co?? :-( To je dobře aspoň nepropásnu jeho koncert!! :-) *1* *14*
  • aannddrreejjkka

andrujenka

Endrigue iglesias je moc roztomilej a hezkej mam ho mocinky ráda a ty jeho písničky sou úpo žůžo *1* ale je fakt bezva miluju tě endrigue *14* *14*
    • alenka7

Re: andrujenka

Jo to ho milujeme asi my všechny tady. Jenom drobnej detail.Jmenuje se Enrique a ne Endrique
  • pelclovajana

autogram

Ahoj lidičky!!! Psali jste už někdo Enrimu o autogram???*14* ...já se na to právě chystám a mám dokonce i text!!! Ve třech jazycích ho najdete v současném vydání Diáře 2008-09(top dívka), je tam česky, anglicky a německy...kdybyste někdo měli zájem, tak Vám ten text samozřejmě můžu poslat i mailem!!! A ještě jeden dotaz...Kolik máte doma Enriho plakátů??? Já mám totiž jen tři a připadá mi to směšně málo!!! papik *14* *8* *4* *14*
    • Re: autogram

ahoj nemam ten diar a nevim co si pocit ani nevim v kolika a vjakych jazycicích bych mu to nasala. a nevim v jake angličtině jestly americke nebo britske
      • pelclovajana

Re: Re: autogram

Můžu ti poslat anglický text!!! A jelikož bydlí v USA, tak bys mu to měla napsat v té americké!!! Ale stejně myslím, že je to celkem jedno... *4*
    • Re: autogram

ahoj, mohla bys mi poslat ten text pro autogram ??díky moc!! taky bych si o něj chtěla napsat!! a nevíš jakou známku? :)nemam s tim totiž žádný zkušenosti..:D

já mam plakátů málo, asi jenom 2, tak asi napíšu do nějakého časáku aby ho tam strčily!!!
      • pelclovajana

Jo jasně jen mi sem připiš svůj email, pls!!!
    • petra6

Re: autogram

jj já jsem měla ten starší diář a taky tam byl ten text na autogramy. *4* *14* A taky mám jen 3 plakáty *9*
      • domca11

Já nějaký text mám a mám čtyři plakáty ale chtěla bych jich víc. *4* *14*
        • _sabruska_

Re: Re: Re: autogram

kdo by nechtěl?
    • kristyn875

achojky...byla bys tak hodná a poslala bys mi taky ten textík *8* *1* na kristuska93@seznam.cz...mocinky děkuju...jó a těch plakátů mám 5 *4*
      • alenka7

tak to ti je zavidim *14* *4* *14* *14*
    • alenka7

Ještě sem mu nepsala,ale taky se na to chystám akorát mě nenapadá žádnej text.Takže kdybys byla tak hodná a poslala mi ho tak bych ti byla moc vděčná můj mail je: alenka7@atlas.cz *1* Ty plakáty mám taky jenom 3 :-(
  • pelclovajana

plakát

Ahojík!!! Chci moc poděkovat za tu zprávu o Enriho plakátu!!! Já sem se v pátek vrátila ze Španělska, takže sem tu ztratila přehled o tom co se kde děje a co je nového, takže opravdu moc děkuji... *4* *3* *15* *3* *4*
  • anna

Vzdyt ale Enrique uz s Annou prece davno nechodi, rozesli!
    • _sabruska_

Re: anna

jak to víš?
      • Re: Re: anna

Uz pred rokem psali ze se rozesli, tady je treba clanek!

http://revue.idnes.cz/anna-kurn ikovova-a-enrique-iglesias-se-rozes li-fl9-/sex.asp?c=A070529_111439_se x_lf
        • _sabruska_

Re: Re: Re: anna

dík
  • kristyn875

Enrique

hojky...určo si kupte nový bravo girl...je tam úpa božanej plakát Enriho *14* *1*
    • _sabruska_

Re: Enrique

ten plakát je fakticky super.....enri je tam moc hezkej...no to on je *15*
    • alenka7

Re: Enrique

uz sem si ho .ten plakat je nadhernej *14* *14* *14*
      • petra6

Re: Re: Enrique

jo ještě že si to tu napsala taky si ho musííím koupit
        • petra6

Re: Re: Re: Enrique

tak už jsem si ho koupila je tam superní
  • Zahada?

....jak snadne milovat neco krasneho..... *9*
  • kristyn875

Enri

ahojky všichni, nevíte něco nového o Enrim?....třeba jestli už mu konečně dala pokoj Anna? *4*
    • Re: Enri

anna mu pokoj rozhodne nedala a neda pac enrique a ona jsou ted hodne stastni kdyz spolu cekaj dite. *4*
    • Re: Enri

no to nevím ale doufám že už mu dala pokoj trubka ale i tak myslim ze porad ne *8*
      • domca11

Re: Re: Enri

Já si myslím že už by mu mohla dát pokoj protože už Enriho otravuje strááááááášně dlouho ježibaba jedna :)))) *3*
        • petra6

Re: Re: Re: Enri

Jn už by mohla dát pokoj a najít si někoho jiného, a nebo ji nikdo nechce a pořád se drží Enriho
          • misalkap

Re: Re: Re: Re: Enri

Proč AAnnu tak nenávidíte, diť jí má Enri rád, a když jí má rás Enri tak já taky. *3*
            • alenka7

Re: Re: Re: Re: Re: Enri

musim souhlasit.kdyz je s ni stastnej tak at s ni je.
            • pelclovajana

Ahoj...No já mám stejný názor na Enriho a Annu...přeji jim aby spolu byli šťastní, chci aby byl Enri šťastný a jestli má k jeho spokojenosti přispět Anna, tak ať se činí!!! Dokonce myslím, že jim to spolu sluší... *14* *14* *8* *3*
            • _sabruska_

Nechápu vás,vždyt je sní enri štastný a ikdyby se sní rozešel tak stejnak nemáte šanci, aby jste sním chodili vy ..!!! *13*
            • kapitolka

na tom něco bude pokud by ji Enri neměl rád tak proč by s ní byl?? akorát mi nějak nejde do hlavy proč se nechce oženit....???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit