-
jej Enrique
nejvíc sexy chlap na planetě :-) -
-
Re: jej Enrique
jj to teda je..ty jeho oči *1* ..hmm *14* -
Re: jej Enrique
To teda jo *3*
-
-
adresa
ahojky vsichni nasla sem nakou Enriho adresu kam se muze psat o autogramy tak kdo chce tak ji posilam:
Enrique Iglesias
The Firm
9465 Wilshire Blvd,6th Floor
Beverly Hills,CA 90212
USA -
hitparáda
Hlasujte pls. pro Enriho na : http://ocko.idnes.cz/hitparada.asp *4* -
:****
Brouček nejvetší:D je to nejlepčí a nejkrásnější zpěvák jakej je:D Can you hear me je fakt bestovej song:D *14* *14* -
gigi
Jsem moc ráda, že docela rychle přibývají fanoušci, a že se Enrimu tak daří...jsem šťastná jako blecha, protože v srpnu navštívím jeho rodnou zemi a dokonce přímo jeho rodné město!!! Moc ráda bych Vás všechny vzala s sebou, ale to bohužel asi nepůjde!!! *3* Ještě raději bych, ale byla, kdybych mohla vidět Enriho naživo, to zůstane mým snem nejspíš až do 18 let... *9* Ale co, vše se musí dělat krůček po krůčku... *4* *14* *3* *4* *8* *14* -
-
Re: gigi
fakt nemáš místo v baťůžku?? *4* *4* -
-
Re: Re: gigi
Se máš tež bych jela *14*
-
-
-
gigi
*3* Měním názor, to nový nastavení se mi začíná zamlouvat!!! Dávejte Enrimu hlasy na Ocku, ať se dostane na první místo, to druhý sice taky není špatný, protože má nejvíce hlasů jako zpěvák, ale pořád kazí dojem Linkin park, tak ať je Enri tou jedničkou!!! *3* *14* *14* *8* *4* -
-
Re: gigi
jj *3* uz sem hlasovala *4* *4*
-
-
CD
Mohl by už zase Enri pracovat na novém CD že, ale obávam se že zas tak rychle nebude, ale co já vím že. -
-
Re: CD
to by mohl *4* taky bych uz chtela nove Cd *4*
-
-
Enrique
Enrique zpíwá úpa kllásně nejvíc can you hear me a dimelo :) -
šok
četli jste o tom že byl Enrique před rokem ženaty?????!!!!!! s Annou?????!!!! co si o tom myslíte??? já osobně, že je to jen další jeho žertík *4* páč taková svatba by těžko zůstala utajena...někdo by se určitě prokecnul.... *4* -
-
Re: šok
No to byl beztak žertík kdo by chtěl annu -
-
Re: Re: šok
Teď jsem to četla taky na netu -
-
Re: Re: Re: šok
já sem ten článek četla v časopise...a zrovna dneska XD -
Re: Re: Re: šok
Já si myslím že to byl určitě žertík protože oni to tam pod tím článkem i píšou vzít si takovou šeredu to mylím že by Enri neudělal *4* -
-
Re: Re: Re: Re: šok
Já četla v novinách že si jí vzal ale že už se rozešli. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: šok
Já taky, ale mám článek že se prej vzali někde v mexiku, ale že tam není žádný záznam o údajné svadbě
-
-
-
-
-
-
MTV
Ahoj holky, možná i kluci:-) včera večer jsem se tak koukala na hudební programy na satelitu když v tom na MTV vidím ENRIQUE IGLESIAS LIVE!!!!!!!!!!!! bohužel jsem stihla jen konec opravdu jen konec , slyšela jsem totiž posledních 23 sekund z poslední písničky:-( Nevíte někdo jaké písničky tam zpíval????? -
-
Re: MTV
To bylo z jeto vystoupení na Maltě, nevim přesně jak dlouhý to bylo, ale dost -
Re: MTV
no jestli myslíš to samé co já tak to bylo natáčení klipu Can you hear me a trvalo to půl hodiny
-