-
nové nastavení??
Co říkáte tomu novýmu nastavení?? celkem dobrý ale nemůžu si na to nějak zvyknout.... -
-
Re: nové nastavení??
Je to divný!!! To stary bylo lepší!!!! *3* *4* *16* -
-
Re: Re: nové nastavení??
Máte pravdu mně se taky líbilo víc to starý tohle je takový divný ale zvyknem si co se dá dělat.
-
-
Re: nové nastavení??
to nové nastavení je pěkně na nic...!! -
-
Re: Re: nové nastavení??
Jn nic moc
-
-
-
Jméno
Hej ale že má super jméno Enrique Iglesias -
-
Re: Jméno
jj to mám *4* v překladu Enrique je Jindřich a Iglesia upozorňuji že je to bez S tak to je kostel,chrám nebo svatyně, církevní moc...strašně se mi líbí jak to ENRIQUE zní fakt moc hezký hezkej chlap hezký jméno *4* *4* *14* *14*
-
-
video
Hodinky Viceroy -
-
Re: video
moc děkuju
-
-
????
Ahoj, nevíte jak se jmenovala firma na hodinky pro kterou dělal enrique reklamu??? Já si nemůžu vzpomenout...ta skleróza*1* *1* bylo to i na youtube. postupně si sundával oblečení....pls odepište -
diky za fotky
děkuji človíčku, který jsem dal nový fota -
video
jo moc děkuju
*4* *3* -
video
nevíte kde se dají stáhnout ty videoklipy??????????děkuji *4* *4* *3* *3* *1* *1* *3* *4* -
-
Re: video
Můžeš je stáhnout na you tube ale musíš mít nainstalovaný program pro stahování
-
-
starý titulek
díval jsem se na starý příspěvky,dočetla jsem se že jedna holka říkala škaredé věci. taak proč se tady přihlašovala do fanklubu(pré že se jí líbí maikl jekson nebo jak se to píše on měl samou plastyckou operaci *16* *3* *1* *3* -
fanoušci
ja jsem fandila španělsku protože od tam pochází enrique mamka to všem viytrubuje *16* narodil se v madridu.... -
je fakt sladkej
je užasnej mám jeho dvě cédéčka i má 3 letá sestra je do něho uplně zahleděná.....chtěla bych jít na jeho koncert *14* *14* *14* *14* *3* *4* *3*