-
SEMIREK,náš miláček
KARBOSHI!!!!!!!!!!Semir je ten nejlepší herec jakého kdy svět poznal.já a moje setřenka ho milujem.a navíc mnoho kaskadérských ukázek dělal sám bez kaskadéra.je to i v životopise.tak si ho přečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *13* *13* *13* pro Semirka *14* *14* *14* -
Krasaveček!!!
No jo "Izmírek",to je takovej malej velkej herec,co říct,je krásnej,miloučkej,sympatickej a je to prostě kus. *14* *14* *3* -
-
Re: Krasaveček!!!
NJN. JE TO PROSTE KUS *14*
-
-
Semirek
Semir je ten nej herec, i když je malej *14* A myslím, že hraje taky suprově *1* -
semirek
erdogan je ten nejlepší herec a malej je ještě hezčí!!chtěla bych se s nim seznamit osobně má ty nejhezčí oči!!
*14* *14* *4* -
-
Re: semirek
máááááááššš pravdu,je sexy
*14* -
-
Re: Re: semirek
sexy *7* jen sexy..omfg je to k nakousnutí krasavec... looowuujuuu ho..už skoro 10let *1*
-
-
-
Simírek
Erdogan neni trpaslík..je prostě menšího vzrůstu..každej sme nějakej a Erdogan je menší...ale to nic nemeni na tom ze je to bajecnej herec.. a ze musi bejt i dobrej tata..je mi hrozne sympatickej...proste simir se k nemu proste hodi..a jestli se simir nekomu nelibi tak at si prdel polibi..pro nas bude erdogan nebo simir *3* proste navzdy v srdci *14* *14* *3* -
-
Re: Simírek
erdogan je sexy. nevím co bych bezněj přežila. sice je malý ale sexy. mě se líbí ze všech herců. co jsou z německa. vše nejlepší. *14*
-
-
Semir
Vůbec nechápu, jak může trpaslík hrát policajta. Vždyť Semir není o moc vyšší než Jirka Krytinář. Nejtěžší trik v seriálu Kobra 11 je ten, jak udělají, že Semir dosáhne na pedály v autě. *1* -
-
Re: Semir
Nemaj obavy on na pedale dosiahne A urcite je najlepši šofér Keby si bol s ním v aute tak by si sa poondil a už by si navahal ci dosiahne na pedal *13* -
Semir
semír neni trpaslík *10* karboshy jestly si to mislíš tak se mílíš *10* -
-
Vždyť by ho ani za komančů nevzali na vojnu *3* 160 cm je u mě na chlapa trpasličí vzrůst. Ale možná že ve Vietnamu by mohl dělat velitele pr oboj ve vysoké trávě *1*
-
-
prostě hraje policajta co je na tom. *14* *14* *14* *14* *14* -
On není trpaslík, on bohužel takhle vyrostl. -
Semir není trpaslík,ak si myslíš, že ti ako tak na to skočím, tak sa mylíš, a to velice!!!!! *13* *10* *16*
-
-
pozdrav
Erdogan i jeho Semir jsou moc fajn, Semir je opravdu bezvadně zahraný, je vidět, že Erdogan má k téhle roli blízko, že ho zajímají věci, které se mu v roli hodí - rychlost a risk.
Přeju mu hodně zdraví, elánu, zajímavých rolí a ať se mu v životě splní co nejvíc z toho, co si přeje, ať mu v osobním životě i v práci dělá co nejvíc věcí radost. *3* *4* -
-
Re: pozdrav
Ahoj Semir
-
-
Všechno nejlepší
Přeju mu hodně štěstíčka,zdravíčka, lásky a mnoho filmíků... *3* *4* *1* -
-
Re: Všechno nejlepší
připojuju se k tvé gratulaci- je moc milý a sympatický
-
-
Happy birtday
Hallo Erdogan Happy birthday, I love you!!! *4* -
Supeeer
Erdogan je najsexi chlap na svete!!!! Je uplne naj!!! Krasny a mily!!! Ked sa vam nepaci tak sem nepiste nikoho to nezaujma!!! *13*