Přejít na výpis diskuzí

Erdogan Atalay

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ca cau

Dobry den muzu se zeptat kdo psal tihle prispěvky az to ho kdo to psal najdu tak mu utrhnu hlavu sakra takova ostuda co reknu manzelce zbije me jako kona nebo jako hada *13* *10* *5*
  • Nej

Já ho prostě miluju *14*
    je to nejlepší herec v zahraničí ..
    dobře hraje,je hezkej,roztomilej .. no prostě božíí *14* *14*
  • Re: Kobrááá 11

souhlasím *14* já ho zbožnuju *4*
  • Re: abi ste se zněho ne po

Když se ti nelíbí,tak to sem nepiš .. nikdo se o to neprosil .. aspon něco dokázal a je oblíbený !! *16*
  • ...

Všechno nej *4*
  • Re: abi ste se zněho ne po

nechapem v com je problem no a co ked sa z neho niekto ide po o... pre niekoho je taky pre niekoho zas iny no a co?? a je lepsi nez len skvely!!! a bozi sme vsichni!!
  • marmeladalada

best....

...yes !!! *15*
  • jacicek

abi ste se zněho ne po

ježiši kriste no je skvělej ale boží zrovna není *16*
  • p.petulkaa33

..

vsechno nej
  • kuritkovi

happy b-day

vše néééj Erdogane *14* *14*
  • lucka

vse nej *14* *14* *14* *14* semirku *14* *14* *14* jsi nejlepsiiiii *14* *14* *14* *14*
  • janikoz

Všechno nej

Hodně zdraví, štěstí a pohody Erdogane *14*
  • Re: Pre Teba lasko ma

ako vies ze ho milujes? paci sa ti? mas ho rada? je tvoja oblubena postava? ale milovat je vazna vec :) mas to celkom premyslene? P.S.: Neber to v zlom, nechcem ta nahnevat len sa pytam, ani sa ti nesmejem a ani nechcem znevazit co si napisala prave naopak respektujem to ;)
  • Pre Teba lasko ma

Erdogan milujem Ťa........
  • monday

semir

přesně Semir je nejlepší nebejt jeho tak Kobra 11 nestojí za nic *5* *5*
  • Re: Vše nejlepšííí

na tvůj svátek na moje narozky
  • semirek je nej

Můj děda mu říká křeček ale vždy když to řekne tak ho seřvu.co je na tom že je malej?no a?je úžasnej a v kobře je nejlepší!!!!!!!!!!!jestli tam někdy přestane hrát televize letí z okna avolam do německa!!!!!!!! je prostě njlepšííííí *14* *14* *14* *14* a kkdo si myslí že je malej a nemá v kobře co dělat *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* at de do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!semir jeprostě nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4*
  • lazarka

zlatko Simír :)

Simír je prostě úžasný, nesmrtelný *1* a přímo k nakousnutí...Kobru 11 můžu sledovat pořád dokola už jen kvůli němu *14* a výška není vůbec důležitá..co je malé to je roztomilé *3*
  • rad0vka19

Kobrááá 11

Dneska konečně po dlouhý době Kobra 11...Erdogan alias Simír je prostě bezvadnej...je strašně roztomilej i když mu už je 43...vypadá pořád stejně :) a navíc je každej rok čimdál víc krásnější....:D Kobra 11 by bez něj nebyla to pravý..úpa ho žerůů *14* *3* *14*
  • tery156

Re: DOmčulie

pravda domčulie taky ho miluji. *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit