-
ca cau
Dobry den muzu se zeptat kdo psal tihle prispěvky az to ho kdo to psal najdu tak mu utrhnu hlavu sakra takova ostuda co reknu manzelce zbije me jako kona nebo jako hada *13* *10* *5* -
Nej
Já ho prostě miluju *14*
je to nejlepší herec v zahraničí ..
dobře hraje,je hezkej,roztomilej .. no prostě božíí *14* *14* -
Re: Kobrááá 11
souhlasím *14* já ho zbožnuju *4* -
Re: abi ste se zněho ne po
Když se ti nelíbí,tak to sem nepiš .. nikdo se o to neprosil .. aspon něco dokázal a je oblíbený !! *16* -
...
Všechno nej *4* -
Re: abi ste se zněho ne po
nechapem v com je problem no a co ked sa z neho niekto ide po o... pre niekoho je taky pre niekoho zas iny no a co?? a je lepsi nez len skvely!!! a bozi sme vsichni!! -
best....
...yes !!! *15* -
abi ste se zněho ne po
ježiši kriste no je skvělej ale boží zrovna není *16* -
..
vsechno nej -
happy b-day
vše néééj Erdogane *14* *14* -
lucka
vse nej *14* *14* *14* *14* semirku *14* *14* *14* jsi nejlepsiiiii *14* *14* *14* *14* -
Všechno nej
Hodně zdraví, štěstí a pohody Erdogane *14* -
Re: Pre Teba lasko ma
ako vies ze ho milujes? paci sa ti? mas ho rada? je tvoja oblubena postava? ale milovat je vazna vec :) mas to celkom premyslene? P.S.: Neber to v zlom, nechcem ta nahnevat len sa pytam, ani sa ti nesmejem a ani nechcem znevazit co si napisala prave naopak respektujem to ;) -
Pre Teba lasko ma
Erdogan milujem Ťa........ -
semir
přesně Semir je nejlepší nebejt jeho tak Kobra 11 nestojí za nic *5* *5* -
Re: Vše nejlepšííí
na tvůj svátek na moje narozky -
semirek je nej
Můj děda mu říká křeček ale vždy když to řekne tak ho seřvu.co je na tom že je malej?no a?je úžasnej a v kobře je nejlepší!!!!!!!!!!!jestli tam někdy přestane hrát televize letí z okna avolam do německa!!!!!!!! je prostě njlepšííííí *14* *14* *14* *14* a kkdo si myslí že je malej a nemá v kobře co dělat *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* at de do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!semir jeprostě nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* -
zlatko Simír :)
Simír je prostě úžasný, nesmrtelný *1* a přímo k nakousnutí...Kobru 11 můžu sledovat pořád dokola už jen kvůli němu *14* a výška není vůbec důležitá..co je malé to je roztomilé *3* -
Kobrááá 11
Dneska konečně po dlouhý době Kobra 11...Erdogan alias Simír je prostě bezvadnej...je strašně roztomilej i když mu už je 43...vypadá pořád stejně :) a navíc je každej rok čimdál víc krásnější....:D Kobra 11 by bez něj nebyla to pravý..úpa ho žerůů *14* *3* *14* -
Re: DOmčulie
pravda domčulie taky ho miluji. *14* *14* *14* *14* *14* *14*