Přejít na výpis diskuzí

Erdogan Atalay

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SEMIREK,náš miláček

KARBOSHI!!!!!!!!!!Semir je ten nejlepší herec jakého kdy svět poznal.já a moje setřenka ho milujem.a navíc mnoho kaskadérských ukázek dělal sám bez kaskadéra.je to i v životopise.tak si ho přečti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! *13* *13* *13* pro Semirka *14* *14* *14*
  • Semir

semír neni trpaslík *10* karboshy jestly si to mislíš tak se mílíš *10*
  • tery156

kamoskan

je to dobrý herec a je ksvětu.jo a je jako andílek. *4*
  • kuddel

Re: Krasaveček!!!

NJN. JE TO PROSTE KUS *14*
  • lieblinka

Krasaveček!!!

No jo "Izmírek",to je takovej malej velkej herec,co říct,je krásnej,miloučkej,sympatickej a je to prostě kus. *14* *14* *3*
  • tery156

Re: Semir

prostě hraje policajta co je na tom. *14* *14* *14* *14* *14*
  • tery156

Re: Simírek

erdogan je sexy. nevím co bych bezněj přežila. sice je malý ale sexy. mě se líbí ze všech herců. co jsou z německa. vše nejlepší. *14*
  • Re: Re: semirek

sexy *7* jen sexy..omfg je to k nakousnutí krasavec... looowuujuuu ho..už skoro 10let *1*
  • semir.gerkhan

Re:

Jasný!!! to byl supr film!!!! *3* *3* *3* *3* *14*
  • Re: scheisse

Erdogan Atalay je proste nejvetsi frajer *5* koukam na cobru 11 uz asi od 7let a nevynechal sem jedinej dil je to nejlepsi serial s nejlepsim hercem *3* *16* a to ze ma 1.60m no a??? JE TO FRAJER NEJVETSI!!!! *5* *5* *5*
  • Re: semirek

máááááááššš pravdu,je sexy
    *14*
  • rihanna11

Semirek

Semir je ten nej herec, i když je malej *14* A myslím, že hraje taky suprově *1*
  • semirek

erdogan je ten nejlepší herec a malej je ještě hezčí!!chtěla bych se s nim seznamit osobně má ty nejhezčí oči!!
    *14* *14* *4*
  • Re: Erdogan

hej kobra 11 v Česke TV na NOva ted neJJJ *1* *1* *1* gOOd SAmer(SIMIRE)ani jednou te jeste nikdy nezastrlili ale postrelili *8* *8* jsi rychly,statecnya dobry *4* *4* pomahas lidem dobre veci cau si muj fanda *3* *3*
  • rad0vka19

Simírek

Erdogan neni trpaslík..je prostě menšího vzrůstu..každej sme nějakej a Erdogan je menší...ale to nic nemeni na tom ze je to bajecnej herec.. a ze musi bejt i dobrej tata..je mi hrozne sympatickej...proste simir se k nemu proste hodi..a jestli se simir nekomu nelibi tak at si prdel polibi..pro nas bude erdogan nebo simir *3* proste navzdy v srdci *14* *14* *3*
  • safrev2

Re: Semir

On není trpaslík, on bohužel takhle vyrostl.
  • Re: Semir

Semir není trpaslík,ak si myslíš, že ti ako tak na to skočím, tak sa mylíš, a to velice!!!!! *13* *10* *16*
  • Semir

Vůbec nechápu, jak může trpaslík hrát policajta. Vždyť Semir není o moc vyšší než Jirka Krytinář. Nejtěžší trik v seriálu Kobra 11 je ten, jak udělají, že Semir dosáhne na pedály v autě. *1*
  • Re: je cool

On není cool, on je ešte viac, než cool.! *3* *14* *1* *3*
  • Re: pozdrav

Ahoj Semir

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit