Přejít na výpis diskuzí

Eric Dill

OSOBNOST 14.3.2009 
197 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka12

Jééžííš

Ježííš on je tag boží...... úplně LUXUSNÍ k SEŽRÁNí !!
  • zuzanka12

JaSen

Musíme ho dostat na prwní..... BEZKONKURENČNĚ jinak to newidím...... Prostě je tagt boží *14* *14* mucQ :o)
  • Blog o Ericu Dillovi

Chtěla bych vám napsat že chci založit blog o Ericu Dillovi a kdo by mi chtěl pomoct ať napíše na tento E-mail : zUzAnQa94@seznam.cz !!!!díky *4* *4*
  • jee

hoollkyy Eric je uz na 8 miste musime se snazit a dostat ho ete vyss :D *1*
    • Re: jee

ja bych ho dala na to nejlepší místo ale když on je tak krásnej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • ivisek77

Re: jee

kde je na 8. místě?
      • Re: Re: jee

v poradi zpevaku ... *1*
        • ivisek77

Re: Re: Re: jee

AHa jj tak na 1.!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: jee

jasne :D *1*
  • Ericek

I love Eric Dill *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • __paris__

;)

ahojky..hele nevíte někdo přesnou adresu Erica?...za měsíc odlítam do USA a chtěla bych ho vidět *14* je božííí *14*
    • zanessa1995

Re: ;)

hele myslim si ze do zadnych usa nejedes a i kdyby tak ho neuvidis na takovou drzku by se nekoukl a nejsi paris oki hezkej den pa pa *5*
      • paige.mhatt

Re: Re: ;)

on chodí s Paris nebo co? *8*
        • zanessa1995

Re: Re: Re: ;)

Ne jsi fakt asi upadla na hlavu pro by chodil s paris jen jíříkám že není paris
          *15*
          • správně praštěný holky

ahoj eric je tak nádhernej uuuuuuuuuuppppplllllnnnnnněěěěěěě boží a ten film správně praštěný holky je taky uplě super a tam v tom filmu mu to tak sekne !! je krásnej *14* *14* *14* ale ve filmu správně praštěný holky ta blondýna je docela hezká ale naštvalo mě to že si sní pak dal pusu to mě hrozně hrozně naštvalo *16* *16* a koukali smese na to s kamarádkou večer včera a já jsem na něj celou noc myslela *14* *14* *14* *14* *14*
        • ivisek77

Re: Re: Re: ;)

Já nwm ale myslím že asi ne *1*
  • sweety-katka

Změny na Ericově myspace

Už jste si taky všimli např. nové fotky, songů a videjka na Ericově myspace??? Je super, že o sobě dal zase vědět! *3* *3* *4* *4*
  • kate97

jejky

jéé ten je tááq sladkej!!!Eric is best boy!!
  • veris-ek

Ericek

Ahoj lidičky já se chci zeptat jestli neznate nejaký odkaz na Erica kde jsou jeho Phota...?pls napisejte me...? *4* *4* *4* *4*
    • ivisek77

Re: Ericek

jj http://ashley77.blog.cz/0903/eric-d ill-jeste-neco
  • luciiisek

ILY Ericu !:-*

Eric je upo kundííííš *14* *14* *14* upe ho lafinkám *14* a v tom filmíku TAKING 5 mu to hrozně mooooooooc slušinká *14* *14* *14* *8* zamilovala jsem se do něj *14* oooooh kunda jak cip *14* *14* *14* *14*
    • zanessa1995

Re: ILY Ericu !:-*

ale on tebe nemiluje ha ha
      • Re: Re: ILY Ericu !:-*

tak se jí neposmívej já ho taky třeba miluju ha ha *5* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit