Přejít na výpis diskuzí

Eric Dill

OSOBNOST 14.3.2009 
197 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivisek77

Písnička

A jinak písnička Kidnap my Heart a Just the Girl ty jsou nej!!!! a pak i docela Time Machine ale ta není tak nádherná jako ty dvě. *14*
  • ivisek77

Nové fotky

Ahojky lidi přidala jsem dalších několik fotek Erica a dala jsem tam také KRESLENOU FOTKU jako celebrita tak doufám že se tu brzo objeví.
  • triscolia

new blog

založila jsem blog o filmu Spravne prasteny holky .. kde je i o Ericovi tak se kdyztak podivejte stranka je www.spravneprastenyholky.blog.cz a pokud budete chtit tak neco napiste do komentaru :) *14*
  • martina7

Milujuuu

ježiš o je tak sladkej až se mi z toho chce brečet :D:D A V Správně praštěných holkách je naprosto k nakousnutí ty holky co tam hráli majou takový štěstí že??? Miluju tě Richie *14* *14* *14* *14* *14*
  • sweety-katka

Eric Dill 4ever

Eric je fakt boží!!! *4*
    Hlavně ve filmu Správně praštěný holky..
    S kámoškou ho úplně baštíme *14*
    Hlavně při scéně s vajíčkama *1*
    • paige.mhatt

Re: Eric Dill 4ever

jo ta scéna je super,ale mě se líbí Ritchie jak ho Devon meje a krmí...tam je sldkej *14* *14*
      • Re: Re: Eric Dill 4ever

kdyby jenom sladkej pane boze ten by mel bejt na zadni strane bydle ...ja z nej chcipam chci na jeho konzert bozeee.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
      • ivisek77

Re: Re: Eric Dill 4ever

jjj
        • Re: Re: Re: Eric Dill 4ever

Hele,to jako,že jjj,že ty děti jsou jeho???Jestli jo,tak je to hrozný,v tom filmu vypadá tak na 20... *9* *9* Ale jinak ho taky hrozně baštim,ale taky se mi líbí Joey Zehr
          • ivisek77

Re: Re: Re: Re: Eric Dill 4ever

Neee to jjj bylo na to že je Eric hezkej a že ta scéna je dobrá nevím jestli jsou ty děti jeho ale jinak v tom filmu mi připadal tak na 17 to nevypadá jako by mu bylo 28 to ne *5*
  • paige.mhatt

AHojky holky

Ahoj,hele jak je to fotka kde je s těma dětma,ty sou jeho?
    • Re: AHojky holky

ja bych rekla ze ne protoze vypada na 17
  • sajinka_ed

Hey ,..

Holky ... musíme někde sehnat jeho životopis a dát ho sem ! *1* Škoda že na internetu je jeho fotek jenom pár ... *9*
    • ivisek77

Re: Hey ,..

ee znám i kde je strašně moc fotek a náááádherných
      • Re: Re: Hey ,..

a kde sou ty fotky?.... *14* *14* *14*
  • sajinka_ed

Hey ,..

Holky ... musíme někde sehnat jeho životopis a dát ho sem ! *1* Škoda že na internetu je jeho fotek jenom pár ... *9*
  • sajinka_ed

ERiC DiLL ♥

Waw !! Erica prostě žeru *14* Je strašně mooooc božíí a ten filmík Správně praštěn holky je fagt dost LUXUSNÍ *14* Mám pár jeho fotek tak je sem ještě přidám ... KIDNAP MY HEART ! *14* *14* A to je fagt že snima neni .. je tam, nákej divnej kluk místo něho .. *9* ...
  • terciko

5 leo rise

Takže 5 leo rise neexistuje ale založila jsem profil The Click Five takže se kdyžtak koukněte jsou to stejný lidi a upa uža songy... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit