-
miminko
Ester Janečková je znovu těhotná a miminko se narodí už brzy.Narozdíl od Esterčiných 2 synů,toto má být zřejmě holčička. *14* *5* -
Re: e.j.
Katarína je daleko lepší než Ester, ta přivádí lidi ještě do větších rozpaků než jsou. Je to trapná tragédka, místo aby kolikrá lidem pomohla jak dál mluvit, tak na ně začne koukat tím jejím dramatickým pohledem a je jim ještě hůř. Katarína je taktní bystrá, má slovní zásobu a čiší z ní daleko větší zájem než z Ester, která používá snad tři věty jednoduché a s tím si vystačí. *1* *1* *1* *15* *13* -
čááu
tak ester,hodně zdraví *1* -
Ester Janečková
Milá Ester
Přání k narozeninám a přání hodně štěstí,zdraví. *4* -
postaprotebe
Dobrý den paní Janečková,každý týden sleduji s napětím Poštu pro tebe,ale minulý týden t.j.9.9.2009 jste u jednoho z příběhů poznamenala,že je zvláštní,že matka neměla ve své péči své dítě. Toto mne vyrazilo dech,protože dcera má 5,5-letého syna, před 2.roky se s otcem dítěte rozešli,veškerá psychologická vyšetření,rozhodnutí soc.pracovnice,okresního soudu svěřily dítě matce,ale otec se odvolal ke Krajskému soudu,který změnil rozhodnutí Okr.soudu a svěřil dítě otci a jako halvní důvod byl ten,že otec vlastní autoopravnu,kde tvrdil,že tento podnik řídí z domu a proto se může dítěti věnovat 24 hod.denně,což matka nemůže,protože pracuje jako zástupce ředitele v marketu,a totu ji bylo Kr.soudem silně vytýkáno.Otec matce dítě nedává ani ke styku,který mu uložil soud,dítě navádí proti matce,matku neustále i mimo styk sleduje,vyhrožuje tr.stíháním,to vše se odehrává v přítomnosti dítěte.Takže shrnuto a podtrženo,dítě vychovává člověk,který ve svých 44.letech je nervově nevyrovnaný,sebestřední atd.Jistěže každý si říká svou pravdu,ale mohu vám přísahat,že toto je pravda a nic než pravda,ale takovou máme justici,která nerozhoduje podle předložených faktů,jen si můžeme domnívat,co za takovým rozhodnutím se ukrývá.Děkuji,že jste si tento příspěvek přečetla a přeji vám mnoho lidských příběhů,které zkončí spokojeností obou stran.Staňková -
prosba,dotaz
Dobrý den,nosite ráda šperky z mědi?daruji vám krásný šperk,budete mít zájem ho nosit?Děkuji za odpověď.přeji hodně štěstí.Až přijde čas určitě budu potřebovat pomoc od vaší pošty,pokud má dcera(kterou mám v pěstounské péči)bude chtít poznat své sourozence,zdraví Marta *4* *4* *4* -
e.j.
ej. trochu supr dama fandim ji.ale jinak Katarína Brychtova
AJ Ján Gordulič.....................jsou supr11111111111111
www.google.com. tam najde te Katarínu Brýchtovou- AJ Jána Gorduliča......... *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *7* *7* *14* *14* *14* VERI-NICK -
JE TO TAK
Přeji hodně zdraví a štěstí paní Ester, ač jsem ortodoxní rocker, tak kvůli paní Ester na tu poštu koukám - třeba platonická láska - kdo ví - ALE JE TO TAK !!! *4* -
tragéd
Nemá to společnýho nic, tvojí andulky je škoda, akorát tebe ne páč jseš D...L a zamindrákovanej I...T -
e.j.
e.j. viděla jsem že budete uvadet
special na slovensku stv1 s katkou brychtovou ..................
. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* faninka katarini brychtovej nejjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *4* *3* *3* *4* *4* *4* *14* *14* -
Empatická a sympatická osobnost.
Vážená paní Ester Janečková.
Jste sympatická, empatická a charakterní žena. Moc bych si přál, aby Vám to vydrželo. Je to náročné pracovat s lidskými osudy. Vy jste televizní psycholog, kterého mají lidé moc rádi. Kolikrát jsem Vám psal do pošty pro tebe, abyste kandidovala na prezidentku České republiky. Rozumíte lidem a to je základ pro tuto funkci. Zbytek se naučíte levou zadní. Konečně by jsme měli někoho charaterního od dob Karla IV. Děkuji Kamil -
Přání
Milá paní Ester,pravidelně sleduji Poštu pro tebe.Jelikož jsem z Prahy,moc ráda bych se zůčastnila nějakého natáčení,prosím zdělte mi zda je to možné.Předem moc moc děkuji a přeji hezký pohodový den. *15* -
Paní Janečková
dobrý den. Pořad Pošta pro Tebe, jsme zatím nevynechaly ani jeden. Ale máme možnost porovnání se slovenským pořadem a máme dojem, že se máte co učit. Vaše oblečení,(např. rifle ty patří koňákům, ale do takto závažného pořadu nepatří, to nemáte na slušné oblečení) - Vaše gestikulace, Vaše otázky, jste dosti často bez slova, proč si nevezmete složku jako Katka. Zkrátka dívejte se na slovenskou Poštu pre Těba a pilujte. -
Re: Blahopřání
Co to má společnýho s tím, že ti umřela manželka? Myslíš, že to někoho zajímá? Mě zase umřela andulka a nikoho to nezajímá! -
Re: prozba
Ta se na tebe vykašle. *1* -
prozba
Ahoj esterko,dívám se každou středu,na poštu pro tebe, a moc se mi líbí, chtěl bych tě poprosít,o fotku s tvým podpísem,a má adresa je-Richard Bolek:Vělopolská243Horní žukov-český těšín:73701,a to je jínak má adresa.Bydlíme ve středisku-Slezské diakonie,a bydlí nás tu 26klientu.Moc by jsme si přaly se s tebou setkát,a to jestly bys sis na nás udělala někdy čas a příjela na žukov.Esterko,také tu i pracujeme a máme tu dílničky,a to jsou-šití,tkáni,keramika a ruční práce,rádi bychom tě tu přívítali a provedly náším střediskem-mužež vzít i sebou cestovatelé Ondru.tak se s tebou loučíme a brzo nám napíš,a jínak moje adresa je hrdlicova@centrum.cz a nebo hrdlicova.katerina@seznam.cz,jínak budem čekát,já a riša,tak ahojky a brzo se ozvy.ahooojkyyy-středisko:Eben-Eze r -
uznání
Vážená paní Ester, jste pravou ženou na pravém místě. Umíte se vcítit a přitom příběh zvládnout. To je dar. Na Váš pořad se vždy těším, i když jej nebudu teď moci sledovat tak často. Pozdravujte i poštovního doručovatele Ondru, myslím, že Váš tandem se dá bez přehánění přirovnat ke dvojici Dvořák-Bohdalová.
A to je co říct!
Pěné jaro Vám přeje Lubomír Jaroš. -
ahoj
Ahoj Ester.
Snad nebude vadit že se mezi tvoje fandy zařadím i já *3* .
Trošku jsem se nudil,tak jsem při surfování na netu narazil na tvůj fanklub,proto jsem se rozhodl přidat příspěvek,abych to tu trošku "rozmnožil"...to ale nemění nic na faktu,že si vážím co a jak to děláš.
Přeji ti mnoho úspěchů a brzy nashle.
Martin -
Re: Ahoj
V metře nebo v metru?
Ale to nemění nic na tom, že je Ester dobrá. -
Blahopřání
Paní Ester Janečková,přijmějte ode mne všechno nejlepší k Vašemu svátku.
Před čtyřmi lety mi zemřela manželka,
a pravidelně sleduji Váš pořad "Pošta pro tebe". Je to krásné a přeji mnoho dalších
úspěšných pokračování. Děkuji. Karel.