-
FILIP
nezdá se vám ten Filip trošku přihřátej? Nevím,co na něm všechny ty holky vlastně vidí!!!!!!!!!! -
Je to fakt hezká holka!!!!
-
Evičko! jste krásná a velmi talentovaná a bystrá holka. Přeju Vám hodně štěstí, ať se Vám daří, rád Vás kdykoli uvidím jako herečku či moderátorku nebo jakkoli jinak a nenechte se nikdy znechutit lidmi, kteří Vám nadávají třeba jenom proto, že se necítí být krásnými a úspěšnými, mají nějaké mindráky a závidí Vám onu krásu a úspěch nebo mají zastaralé předsudky ohledně sexu, erotických fotek apod. Vůbec mě neuráží, že jste se nechala fotit nahá, ba naopak, vy jste kočka, můžete si to dovolit, mám velmi rád přirozenou ženskou krásu a je mi jedno, jestli v oblečené či nahé podobě, a Vy takovou krásu velmi dobře reprezentujete. Děkuju Vám za vaše milé působení s úctou Honza z Prahy
-
jeeee
Evicko,jsi nadherna!!!! -
Jsi nejlepší
-
Eva je inteligentní. Eva je výborná moderátorka!
-
já jsem modelka
-
HEZKY
-
Ze by Eva Major?
Mrkněte na WHITE SLAVE LOVERS alias DAKOTA BOUND.Hi.A určitě nebudete chválit pouze hezký usměv.Hi. :) -
Fandím ti
Evule, jsi moc hezká skoro jako Alice Benmdová a moc ti fandím. Stále se zlepšuješ a hlavně se směj, to ti sluší nejvíc.