-
Je to fakt hezká holka!!!!
-
NEMÁŠ NA TO
ahoj evo sice sem dítě ale si celý mí rodině nesimpatická prostě na to že ti je 28 nevipadáš řekla bych že ti je 40 a ňáký to kilo naber vypadáš jako dítě -
je pravda že měří jenom 158,5 cm??? *7*
-
Viděl někdo ten seriál Immortal, kde hraje s Lamasem? Hraje tam v celém seriálu? Nevím, jestli se to u nás vysílalo, ale na pár dílů bych se podíval, i když jinak seriály skoro nesleduji.
-
prosíííííííím hlásnite
ahoj mohly by jste pro me prosim hlasovet jsem martíííq na tomhle odbkaze: http://a-jojo.blog.cz/0712/sonb-iii -kandidati *14* *14* *14* *14* *14* -
Eva se mi líbí, ale hvězdu a celebritu bych z ní nedělal,
protože jestli vede kariera takhle je to u nás hodně špatný... -
SUPERULICE,SUPEREVIČKA
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI ULICE A JAK TAM TY A DALŠÍ HERCI HRAJETE.HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4* -
jak
to jen asi máš ráda,,,,,,no asle jsi dost drobounká mám 175 ale mám rád klisny jalko ilona csáková...omkomoikron omikron omicron viděkas ten film v roce 66 -
ste pici!
ty holky co tady Evu kritizujou sou oplne blby zamindrakovany pipiny!jenom ji zavidej,ze je krasna a ze v zivote neco dokazala!no a co ze fotila erotiku a buh vi co jeste??? ma na to telo? ma... tag proc by ne je to jenom jeji volba a nikoho tim nepohorsuje!kdo nechce tag at se na to nekouka.... a ze ji tolik nejde moderovani nebo herectvi... no chtela bych videte vas co tady delate machry!neni nejlepsi ale rozhodne ne nejhorsi dela to spoustu horsich lidi je rto nadherna a sikovna zenska a vi co ji pomlouvate ste jenom zamindrakovany ubozaci! -
Eva je perla. Je moc krásná a sexy. Na erotické fotky Eva prostě má. Eva se nemá za co stydět. Má takový zajímavý výraz. Je výborná moderátorka.