Přejít na výpis diskuzí

Eva Decastelo

OSOBNOST 31.12.2006 
212 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SESESESESESESESESESES

SEŠ HNUSNÁ
    • Re: SESESESESESESESESESES

myslim, že ty víc
  • tablety

od rozcapování nohou přešla k reklamě na tablety ze by šla MAMINA do sebe? Tomu nevěřím!
  • Eva je inteligentní. Eva je výborná moderátorka!
  • Jsi nejlepší
  • Evička má taky zajímavou duši. Myslím si, že Evička je taky dobrý člověk. Žij a nech žít! To se správně říká. Některý lidi se s tím nechtějí ztotožnit, ale to jim ke cti určitě neslouží. U Evičky se pořád mele o fotkách a její dovednosti jsou někde vzadu. To není správný. Evičce přeju hodně štěstí!!!
  • Aichmajerová

No, tak si pročítám, co jste tam napsali...dole níž má pravdu ten člověk, že každý , kdo kritizuje, by se měl nejdřív podívat do zrcadla, to je fakt...ale pokud můžu říct svůj názor, i když se do toho zrcadla koukám, tak mě se ta ženská strašně nelíbí, fakt ne...v podstatě ji hodnotím jen podle toho, jak vypadá..jinak ji neznám, ani jako herečku, ani jako moderátorku, ani jako člověka,ale podívání na ní pro mě příjemný není. *3*
  • Pochvala

Milá ty ses ta nejhezčí žena na celém světě .
  • něžná víla

Teď jsem se pobavil: Decastelo jako něžná víla...K ní to teda fakt sedí *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Ze by Eva Major?

Mrkněte na WHITE SLAVE LOVERS alias DAKOTA BOUND.Hi.A určitě nebudete chválit pouze hezký usměv.Hi. :)
  • HEZKY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit