-
kočka;-)
prostě kočka!!Zoufalé manželky jsou super a Eva je taky super.Hraje to úplně skvěle a s Carlosem jí to moc sluší♥ -
pi*a
píšu výš v žebříčku né níž sakrble CO TOË??? vůůůbec nespolupracujete *8* *13* *1* *15* -
žEbříČEK
zdarec musíme Evu dostat drobet výš ne 20tý místo je pro ní dost ubohý *5* *5* -
Eva je good
Je je úžasná,talentovaná a krásná herečka,nechápu jak o ní někdo může tvrdit,že má děsný zuby,koňskou hlavu atd. to sou sprostý uřážky povrchních lidí co bud' závidí a nebo ještě nikdy nesebrali odvahu,aby se podívali do zrcadla *1* Eva je prostě super a v zoufalích manželkách je jí její postava fakt sedne na jedničku,jak říkám Eva je charismatický člověk co dokáže zaujmout,navíc to není tuctová holka,ale je výjmečně a zajímavě krásná,prostě má v sobě kouzlo.
Nechápu proč ji někteří chcou urážet,nikdo nikomu nezakazuje abyste řekli svůj názor,ale nemusí jí hned nadávat,a to že je krásná jí stejně nikdo nevezme *3* -
EVA JE TOP:)
je úžasná je to můuj idol:D..asi kvůli tomu že je stejně malá jako já:(:D -
www.eva-j-longoria.blog.cz
www.eva-j-longoria.blog.cz ← mrkněte sem wšichni fanoušci Evy L. *3* *14* *4* -
Videa
tak co jak se vám líbí poslední dvě videa co sem semka dala doufám že jo!!!! zdravííím eva je nejjjj *4* *3* *1* -
best
Ty vole marky bezte se zahrabat! *15* Eva je sexy jak nikdo na svete! To vam rekne kazdej borec -
ewík
ewa je sůůůůůůper takže...radši nic *16* *8* *5* *13* *10* *1* *1* *1* *3* *9* *5* *14* *7* *10* *4* *14* *3* *9* *9* *13* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* *15* *5* -
-
Re: ewík
máš pravdu je supr *14* *3* *14*
-
-
kocka
eva longoria to je kost,ale neni to jedina hezka zenska na nsvete u mne ve tride je tolik hezkejch holek az mi z toho oci prechazej *8* *14*