Přejít na výpis diskuzí

Eva Longoria

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nejkrásnější!!!!

Je to snad ta nejkrásnější holka na světě *14* *14* *14* a fakt mě dostávaj ty zavistivý holky co maj depky že nejsou taky tak krásný tak maj jenom blbý kecy. Ještě že tyhle kravky nic neovlivněj...
  • miley.the.best

Dokonalost!

Ona je prostě dokonalá a Zoufalé manželky je fakt super seriál *4*
    • nelmo

Re: Dokonalost!

jj spuhlasim s tebou
  • millillka

*yes*

MILUJU JÍ......... *14* *14* *14* JE NEJ!!!!!!!!!!!! *14*
    • Re: *yes*

jj souhlas
  • Eva Longoria

Čauký *3* ! Eva je perfektní *14* ! Moc se mi líbí ty filmy Desperate housewives nebo The sentinel *14* ! Chudinka je v rodině s pitomíma, namyšlenýma, hnusnýma blondýnama *9* ! To, že je v rodině jako brunetka nejošklivější není pravda *13* ! Blond je nejhnusnější barva vlasů *9* ! Podle američanů je to hezká barva vlasů *13* ! Ale to není důležité *5* ! Hlavní je to, že to je brunetka neboli rozumná ženská narozdíl od blondýnek *3* ! Vaše Sandy! *1*
    • Re: Eva Longoria

Čauky *4* ... Hele copak máš proti blondýnám? *1* Uznávám, že jsou nějaký třeba namyšlený, pitomý ale to nějaký brunety taky =) Fakt to barvou vlasů nebude *3* *13* Jo mimochodem, taky si o Evě myslim, že je užasná. Umí skvěle hrát a je i moc pěkná a chytrá...

TO MÁŠ RECHT

jak můžeš vědět že byla považována za nejošklivější kvůli tomu že nebyla blondýna??? *1*
      • Re: Re: Eva Longoria

Psalo to v životopise. *4*
        • Re: Re: Re: Eva Longoria

Takhe to tam nepsala. Ani nevíš, co čteš. *7*
          • terinka14

Re: Re: Re: Re: Eva Longoria

jojo takle to bylo v živpotopise...!!!!!ale stejně eva je super ...:-* *14*
  • lamerienda

FEMME FATALE

Tady je tolik závistivých příspěvků, to jsem fakt nečekala. Eva rozhodně ošklivá NENÍ, a kdo říká, že je, tak má asi problém s očima, nebo s osobností. Podle mě je vzorem dokonalosti. Nemá sice tělesné proporce modelky, není od přírody dokonalá krasavice, ale její vzhled odráží to, jak o sebe pořádně pečuje. Tělo vysportované jogou, opečovávané vlasy, rovné bílé zuby a čistá pleť, to potom ani nevadí, že má ty zuby trochu větší, malou postavu a že je hodně snědá. A navíc je velice sympatická, chytrá a obléká se sexy a dokáže působit i velice roztomile. Mám ráda Zoufalky, a Gaby je po Bree moje nejoblíbenější postava *3*
  • terezxd

NAROZKY

Všechno nejlepší k narozeninám *4*
  • Eva

Eva je úžasná tady je jeji email!:)evalongoria.parker@usa.com *3* *14*
    • Re: Eva

To myslíš vážně že je to její mail??? *7* *7* *7* *7* *7*
      • Re: Re: Eva

jo je.. *4* *7*
        • Re: Re: Re: Eva

A ty sis s ní psala?
  • kachnaves

Evičkkkkkkaaa forewer

nejkrásnější, nejlepčí smích, prostě dokonalá *14* *14* *14*
  • dokonalost

Eva je naprosto krásná a dokonalá!!! *14*
    • didlousek

Re: dokonalost

Já mám Ewičku ráda a miluju zoufalé manželky ( nechci ji pomlouvat ani být proti ní ... )ae věř mi že tu dokonalost dělá make-up... *14* taky bych chtěla tak hezky vypadat ...
  • kachnaves

Evičkkkkkkaaa forewer

Eva je prostě nejdokonalejší :-D I když není nemalovaná tak je krásná... DO prdele ty paparazzi sou svině NESMÍTE VĚŘIT VŠEMU CO SE VYFOTÍ naivky. Se zkuste třeba za otočky vyfotit a uvidíte jak ste nááádherní OMG proberte se *9* *13* *13* *15* At Eva přijede do BRNA *14* *5* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit